Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Liječnik opće prakse u Dugom Selu - molim preporuku

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Liječnik opće prakse u Dugom Selu - molim preporuku

Molila bih sumještanke da mi preporuče dr opće prakse. Naime, MM i ja imamo dr u Zg i krajnje je vrijeme (bilo već odavno) da se prebacimo tu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr Starčević ili dr Ivanović u DZ
    dr Starčević je završila spec. iz obiteljske tako da je sad tu, dr Ivanović tek treba ići tako da kojih 9 mj neće raditi već će imati zamjenu, ali ona uzima i malu djecu, radi cijepljenja, sistematske...

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Auuu,teško
    Moja je bila donekle ali je na specijalizaciju otišla,pa ako budete zadovoljni podjelite imf.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    dr Starčević je završila spec. iz obiteljske tako da je sad tu, dr Ivanović tek treba ići tako da kojih 9 mj neće raditi već će imati zamjenu, ali ona uzima i malu djecu, radi cijepljenja, sistematske...
    Mislim da Starčević ne prima :/ ,al treba provjeriti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a koja je tvoja sss?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dr. Stipinović prima sigurno! Znam jer smo se mi prebacili kod njega prije nekih mjesec dana. On je došao umjesto dr. Cvijanovića (ili tako nekako). Iskreno- nemam iskustva s njim jer mi (hvala Bogu) još nije trebao Ali tetak i tetka od MM su kod njega već dugo i više nego zadovoljni su. Ja imam iskustva samo sa sestrom- a ona je savršena!!! Stvarno je žena super!!! Uvijek spremna pomoći, nježna, dobra! A i to mi već puno znači jer uzalud mi dobar dr. ako se dok dođem do njega naživciram!

Jedino što se kod njega treba naručivati....dan prije se naruči telefonom i dobije se termin kada sutra doći. A to mi nije nikakav problem i čak mi bude super jer kod njega- za razliku od drugih dr.-a, nikad nije gužva! Naravno da prime i ako netko nešta hitno treba, a da se zaboravio naručiti....tako da to naručivanje stvarno ne ograničava

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala curke!
    Ako još netko ima što dodati, molim da to učini. Zapravo je glavni razlog što se u 5 i pol god., koliko smo ovdje, nismo prebacili, taj da nismo znali kod koga bismo. Valjda ćemo se sad, uz vašu pomoć, za nekoga odlučiti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa mislim da tek sad nećeš moć odlučiti

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a koja je tvoja sss?
    R.Sajko,ali je još ja mislim cca 2 godine nebude :/

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa dobro, ima stalnu zamjenu, a koliko ja znam, trebala bi se vratiti pred kraj iduće godine, brzo će to proći

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa dobro, ima stalnu zamjenu, a koliko ja znam, trebala bi se vratiti pred kraj iduće godine, brzo će to proći
    Pa neznam jel stalna :/ ovo je druga, bar od kad je otišla RS.
    A i tko zna dali če se sigurno vratit?
    Ma i ja sam zahtjevna,pa očekujem nešto što bi trebalo biti i ne samo u zdravstvu nego svugdje a sve mi se to čini kao nemoguča misija-nažalost.
    Najbolje je pokušat sve mapravit da se pokušaju izbjeći dropčina,sud,banka,trg.centri

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Dr. Lizatović. Ali provjeri da li još prima pacijente.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

, ajmo još spomenuti dr Foretić i dr Grdića i tu su svi, pa nek žena bira

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad znam k'o i prije
    A jeste me...
    No, bar ste se potrudile, a to cijenim

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovako da se vratimo na početak ja svakako preporučujem dr Starčević, da ja biram dr u DS, izabrala bi u svakom slučaju nju
    sestra joj je malo na svoju stranu, nije ona loša, ali zna često bit loše volje, i gužva joj je poprilična, ali dr. je super

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim da ćeš ipak na kraju biti osuđena na dr. Stipinovića jer on jedini prima nove pacijente Barem su meni tako rekli kada sam zvala dom zdravlja Tako da si bezveze ne razbijaš glavu- sutra telefon u ruke, nazoveš, pitaš tko prima nove pacijente i onda pitaš za iskustva o tim dr.-ima koji primaju pacijente

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ssss prvotno napisa
    Mislim da Starčević ne prima :/ ,al treba provjeriti
    Ispravak netočnog navoda
    Ima mjesta ,ali kao što je rečeno velike su im gužve(jer je dr,preuzela od nekog malo starije pacijente koji dosta često trebaju dr, pa razmisli )

Gost

Početno

I?????
    Spasite me , MI SMO POSVOJILI DJETE koje se užasava bijele kute i doktora , trebamo doktora koji ima strpljenje s djecom , i da je stvarno dobar.
    Zvala sam Dr. Ivanović , svoju Dr.Lizatović , suprugovu , dedinu , babinu ali nitko ne prima pacijente jer su svi puni , spašavajte me !!!!

Gost

Početno

I?????
    Spasite me , MI SMO POSVOJILI DJETE koje se užasava bijele kute i doktora , trebamo doktora koji ima strpljenje s djecom , i da je stvarno dobar.
    Zvala sam Dr. Ivanović , svoju Dr.Lizatović , suprugovu , dedinu , babinu ali nitko ne prima pacijente jer su svi puni , spašavajte me !!!!

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa
    I?????
    Da sam na vašem mjestu otišla bih u upravu i tražila tko je sve slobodan(ako vam mali ne spada još kod pedijatrice-jedine u D.S.) i onda odabrala Malo sam škicnula blog i uništila make up,jako mi je drago zbog vas i vašeg uspjeha

Gost

Početno

Djete ima 5 godina i ne želim da ide kod pedijatrice jer to je bila moja pedijatrica i imam jako loša iskustva s njom , a opet ne želim da mi djete bude kod bilo koga samo zato jer ima mjesta , htjela bi da taj doktor/doktorica ima strpljenja s djecom i da zna s njima .Moje djete se boji žene u apoteci jer ima bjelu kutu i sav se počne tresti , pun je trauma i zato trebam doktora koji će imati živce i strpljenja za njega .
    Može doktor ili doktorica na relaciji
    DUGO SELO-SESVETSKI KRALJEVAC-SESVETE ne mora biti pedijatar u biti ja bi rađe dr.opće prakse jer ipak taman dok stekne povjerenje u pedijatra morat će se seliti kada krene u školu kod dr.opće prakse tako da bi ja rađe odma dr.opće prakse .

Gost

Početno

Zar nitko ???

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Toplo preporučam pedijatricu dr Tomčić u Sesvetama, jako smo zadovoljni, od pristupa nadalje. Ako joj izložite problem sigurna sam da će dati sve od sebe da se sprijatelji s djetetom, jer je i inače strpljiva. Nazovi pa pitaj da li prima, tel. je 2050 730 , neparne dane radi prijepodne, parne popodne.

Gost

Početno

Hval na preporuci ali mi ne bi pedijatra već bi doktoricu opće prakse jer se mali teško prilagođava strancima i taman kada bi se prilagodio kada krene u školu morat će mjenjati i doktora a to će mu biti prestrašno .

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prije svega lijep pozdrav!
    Doselili smo se u D.Selo pa bi se trebali decko i ja prijaviti kod doktora,zubara i ja kod ginekologa...
    Naravno tu nikoga ne znamo,pa bih molila pomoc..
    Da mi savjetujete neku dobru doktoricu,zubaricu i ginekologa po mogucnosti da primaju nove pacjente?!?
    Unaprijed zahvalna i lijep pozdrav!

analavanda avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj petra001 prvotno napisa Vidi poruku
    Prije svega lijep pozdrav!
    Doselili smo se u D.Selo pa bi se trebali decko i ja prijaviti kod doktora,zubara i ja kod ginekologa...
    Naravno tu nikoga ne znamo,pa bih molila pomoc..
    Da mi savjetujete neku dobru doktoricu,zubaricu i ginekologa po mogucnosti da primaju nove pacjente?!?
    Una
    prijed zahvalna i lijep pozdrav!
    Što se tiče doktora preporučujem dr Boženu Sanković. Doktorica je mlada i o njoj mogu reći samo dobro....od pristupa pacijentu, brige, truda,želje da pomogne... A mislim i da prima pacijente.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj analavanda prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče doktora preporučujem dr Boženu Sanković. Doktorica je mlada i o njoj mogu reći samo dobro....od pristupa pacijentu, brige, truda,želje da pomogne... A mislim i da prima pacijente.
    i ja htjela isto napisati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •