Dali je nekome uspela fet posle miscarriage?
Danas sam obavila ultrazvuk i vide se 2 gestacijske v. nadam se da će se dalje sve dobro razvijati
Cure, evo mjesec dana iza FET-a i biokemijske. Napokon sam dobila pravu mentruaciju, uredno i redovno kako je trebala doci. Za razliku od stila ija, osjecam se odlicno vec sada. Planiramo opet u 10 mjesecu na FET, pa nesto razmisljam. Nisam jos nista s klinikom definitivno dogovarala, ali zanima me da li ponovo raditi scratching endometrija ili ne? Kakva je praksa po tom pitanju? Ovaj put planiramo uzeti i asistirani hattching, a embryoglue mozda.
Ja sam vani
Scratching endometrija je kada lagano zagrebu endometrij u ciklusu prije postupka, 24/25 d ciklusa, i tada endometrij krene bujati i "lakse"/"bolje" prima embrij. Embryoglue je tekucina koja djeluje kao ljepilo. A asistirani hatching je uklanjanje zastitne opne embrija kako bi se lakse prihvatio za maternicu. Sve su ovo laicka objasnjenja, molim vas da to uzmete u obzir.
Scratching endometrija ili kiretaza i/ili uterobrush kod nas se obavlja. A za sve ostalo tu je Mastercard![]()
malo se sad salim. No zapravo, ja zaista ne znam sto nase klinike nude, sto drzavne sto privatne. Mi smo od 2011 vani tako da sam po tom pitanju lisena nekih saznanja, ali rekla bih da ne rade i ne nude. Embryoglue dodje 100€! Mislim da bi si vecina to uzela na sve troskove koje imamo tih 100€ je mala cifra.
Trebalo bi pitati. I oni vani to narucuju tako da ne vidim problema zasto i nasi ne bi mogli.
Moja beta 14dnt 1756
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Miutaaaa,
Wauuuu ! Cestitam !!! Koji ti je dpt??
14dnt
miuta821 cestitam od [emoji173]
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Cure,
Samo da javim i pitam mozda ima tu kakvo iskustvo !
Naime, jucer mi je bio 6 dpt, i dobila sam neki cudni smedji iscjedak, napravila sam test koji je pozitivan i nakon par h cca krenula svjeza krv ali malo...
Isla sam vaditi betu dns 7 dpt i 110 je ! E sad, znam da i dalje moze biti biokemijska i ponavljam betu ali ne u istom labu u cet ili.petak.
Dns su mi samo neke smedje tockice, nema krvi, makar sam lezala cijelu vecer i noc i digla se samo da vadim betu...odvezla se do Petrove naime..
Imam bolove u donjem dijelu trbuha, vise kao neki pritisak..popijem normic tu i tamo ! I mg !
Mislim znam da nema druge nego cekati, vec sam imala 3 spontana pa sam svjesna svega sto se moze izdogadjati..znam da je prerano !
Mono, ak si pratila mene,tak sam na preskokce krvarila od plusa pa iducih 5tjedana. I sve je ok.
Drzim fige da i tebi bude dobro
Vrci,
Od kojeg dana si tocno krvarila?? Isto je IVF T??
Isto tak nekako, od 7-8dnt. Nekad spotting kod brisanja, nekad izljev krvi,pa malo pauze,pa opet. Na uzv nikad razlog vidljiv. Tek nakon svog krvarenja vidljiv hematom
Takoder bio FET, uz estrofem
Posljednje uređivanje od Vrci : 01.08.2017. at 13:34
Da li znas kad inace nastaju ti hematomi?? Tako rano ne??
Pa znam da nekima budu vidljivi na prvom uzv. Nekima kasnije
mono, miuta, bravoooo!!!!
Drzim figetine za dalje
Hvala cure !
Da li je vama bila svijetlo roza krv,?? Trenutno mi je tako?? I jucer navecer mi je tako bilo, onda ujutro te neke tockice!!
Moja terapija progesteronima je Utrogestan 3 puta 2 i Duphastone 3 puta po 1.
Povecati cu Duphastone radje onda, jer meni to malo ide, skoro ni ne ostane na ulosku pa nije da izadje utric s tim iscjedkom.
Meni je isto bilo uglavnom samo kod brisanja. Na ulosku samo kod izljeva, 2 il 3 puta.
Nisu mi povecavali utrice ni nesto mijenjali, 3*2 cijelo vrijeme
Mono ja sam imala roskastu krv. Gin mi je rekao ujutro i popodne popiti utrogestan a navecer ga stavljati dole. Ne brini sve ce biti u redu cim manje stresa i puno mirovanja. To ce pomoci. Sretno.
Ma jojjj, nadam se, a opet s druge strane sumnjam ! Kad sam vidjela tu krv....sad nema nicega, tj.nesto malo smedje
Moja beta 3804. Bila i na utzv vidi se 1gest.
Miuta,
Super !!!! Da li su ti dva vratili???
Cure koje ste koristile estrofem do koju tj trudnoće? Jer meni su rekli dok srce kuca sad bila na utzv i kaze dr da prekidam estrofem. Imam oko5tj.
Hvala imam jos jednu kutiju to onda smijem popiti. Jer moja gin je na godišnjem pa drugi dr on reko da prekidam da je sve u redu pa se bojim prestat a bojm se i piti da ne skodi.
Evo ja se skidam trenutno u 15 tt
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Postepeno sam prestajala. Svakih 4-5 dana 2 mg manje. Ja sam pila 8 mg dnevno tako da sam trenutno na 2 mg do kraja tjedna i napokon gotovo
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Malo dižem temu.
Spremam se u FET: estrofem + decapeptyl.
Jel tko od cura uzimao još nakon transfera decapeptyl, kao booster?