Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam redovne ovulacije,ali sad nemam pojma jeli kod mene FET u prirodnom ciklusu Uglavnom na prvi dan menstruacije pocinjem sa estrofem-om 2X2mg,sedmi dan menstruacije pijem 2X4mg estrofem i idem na UZ koji se onda nastavlja svaka 2 dana uz kontrolu hormona.3 dana prije transfera pocnem sa Utrogestanima i tako nastavljam sa estrofemom i Utrogestanima do bete.Kakav je onda to postupak kod mene ? Bas se osjecam k'o taraba kad postavljam ovakva pitanja,ali sad mi nista vise nije jasno.Kad cujem vas po forumu kako pricate o tim postupcima osjecam se kao prvacic u skolskoj klupi
    alma ,ako pocinjes sa estrofemom to je onda stimulirani postupak ,a prirodni ne koristis nista samo mjeris lh trakicama i kad test bude pozitivana pocnes sa utrogestanom.
    mozda bi bilo dobro da ima kazes da bi htjela u prirodnom ciklusu ,ali za ovaj postupak ako si pocela estrofem je kasno

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    alma ,ako pocinjes sa estrofemom to je onda stimulirani postupak ,a prirodni ne koristis nista samo mjeris lh trakicama i kad test bude pozitivana pocnes sa utrogestanom.
    mozda bi bilo dobro da ima kazes da bi htjela u prirodnom ciklusu ,ali za ovaj postupak ako si pocela estrofem je kasno
    Malo sam ''dumala'' o predhodnim postupcima i sjecam se da sam jednom prosle godine pila neke druge tablete(mislim da su bile neke obicne kontraceptivne tablete) i spremala se za transfer,vadila krv i sve ostalo,a onda me je dr. nazvao i rekao da se transfer odgadja jer sam imala (vjerovatno) pucanje folikula(rekao je na holandskom a bukvalan prevod bi bio-skok jajeta )Predpostavljam da je to tada kod mene bio pokusaj FET u prirodnom postupku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •