Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni su na VV svojevremeno odmrzavali 3 embrija i svi su preživjeli (trodnevni) i u Mb su mi dva puta odmrzavali po dvije blastice i preživjele. Znaći uspješnost odmrzavanja kod mene je bila 100 %. Ako su embriji bili dobri za zamrzavanje, bit će dobri i za odmrzavanje...pogotovo blastice i morule, bez brige.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su na VV svojevremeno odmrzavali 3 embrija i svi su preživjeli (trodnevni) i u Mb su mi dva puta odmrzavali po dvije blastice i preživjele. Znaći uspješnost odmrzavanja kod mene je bila 100 %. Ako su embriji bili dobri za zamrzavanje, bit će dobri i za odmrzavanje...pogotovo blastice i morule, bez brige.
    Hvala amyx za riječi koje daju vjetar u leđa.. to mi baš sada treba! Jučer sam poslala mail sestri Jasni (Mb) za termin FET-a. Nadamo se da će naše blastice preživjeti odmrzavanje.

Vrci, elen, hrki, ruža82, bubekica i sve ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno odmrzavanje.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala amyx za riječi koje daju vjetar u leđa.. to mi baš sada treba! Jučer sam poslala mail sestri Jasni (Mb) za termin FET-a. Nadamo se da će naše blastice preživjeti odmrzavanje.
    karla1980 ja o tome ni ne razmišljam, ja samo razmišljam koliko eskimića da vratimo, to sam preskočila

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    karla1980 ja o tome ni ne razmišljam, ja samo razmišljam koliko eskimića da vratimo, to sam preskočila
    I ja razmišljam koliko eskimica da vratimo.. Mislim da ću jedan jer se strašno bojim blizanacke trudnoće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •