Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dakle u sestom postupku (petom stimuliranom) dobili smo 4 embrija IVF (od 10ak js) u Petrovoj. Dva embrija transferirana treci dan. Dva smrznuta isto treci dan. Kod prof Vrcica sam. Tada sam imala 34 god.
    Pretpostavljam da nisu bili neke lude kvalitete jer bi ih inace pustili da se razvijaju do blastice. Nikakve ocjene zamrznutih nemam na otpusnom pismu. A biolog Patrik je samo rekao da su u redu jer kao ne bi ih ni zamrzavao da nisu.
    BB moje cure su tocno 6 mj nakon tvoje ekipice. A ja mislim cekati iducu zimu za fet. Ako ne uspije onda mozda pokusat koji prirodnjak. A ako opet ulete blizanci?? Traziti veci stan i kupiti od vas boogaboo donkey kolica

Sad bez zeze, ne bih opet rado blizanacku trudnocu, iako je osim samog pocetka poslje sve islo glatko i cure su rodjene sa punih 38 tjedana.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    BB moje cure su tocno 6 mj nakon tvoje ekipice. A ja mislim cekati iducu zimu za fet. Ako ne uspije onda mozda pokusat koji prirodnjak. A ako opet ulete blizanci?? Traziti veci stan i kupiti od vas boogaboo donkey kolica
    Sad bez zeze, ne bih opet rado blizanacku trudnocu, iako je osim samog pocetka poslje sve islo glatko i cure su rodjene sa punih 38 tjedana.
    Ma jok, ne dam ja donkey - ta se kovertiraju na kolica za jednog kikača. I brate mili neuništiva su
    Mi znamo da još jedan par blizanaca (svjesno riskirati, ne govorim o mogućim jednojajčanima) nam nije opcija - za jedno dijete imamo volje I snage, blizanci traže puno više. Osim toga, odležala sam 5 tjedana tokolize, rođeni su s 35 tt, preeklampsija, Goljak.... ne hvala, ne opet.

Ako ovaj FET uspije - sjajno, ako ne zatvaramo MPO priču. Svježi postupak nikad više. Uostalom, nisam ni ja više piletina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •