Rominka,
Ma nije meni sad toliko grozno jer mi nisu vratili ovaj mjesec....nego mi je grozno to i ne razumijem zasto i kako mi se endometrij stanjio na 4 mm???? A cca 10 dc je bio cak 9 mm...to mi nije jasno jer trazila sam zasto se to dogadja pa nisam pronasla....zato sam sad pitala ovdje pa evo vidim da je Frixie odgovorila.
Jako sam razocarana radi tog tankog endometrija....znaci imam tj imam Ashermanov sy kod kojeg su prisutne priraslice, i vec sam bila na 3 histeroskopije kako bi se uklonile...i cijelo vrijeme me strah da se mozda nisu vratile...a da ne pricam koliko sam soka od cikle popila u ovoj ciklusu, po litru dnevno ! I jos stavljala Utrogestan, i onda mi jednostavno nije jasno a dokt.koja mi.je to mjerila mi nije objasnila zasto je to tako !
I zato jednostavno zelim saznati radi cega je to tako !
Jer mi je lakse kad znam zasto je nesto tako i kakav je daljnji plan.
Znam ja da me oni cekaju i uopce nije problem kada ce mi ih vratiti ( makar bi ja naravno htjela sto prije,.tko ne bi ) nego cijela ova prica s tankim endometrijem......meni se sve uvijek zakomplicira i bojim se da se endometrij nece uopce zadebljati... i da kazem da sam i Estrofem pila ukupno 6 mg dnevno !
Embriologica mi je rekla da je to od hormona, tj.da se baziralo na folikule a ne na endometrij, ali ne bi li onda endometrij trebao stajati na mjestu, jednostavno se uopce od prvog dana ne zadebljati a ne zadebljati se pa se stanjivati???!

Frixie,
Sto su tebi rekli, radi cega ti je endo pao samo na 5 mm?? Pretpostavljam da je i tebi bio deblji???