-
Ja sam prošla FET-ove i na VV-u i u MB-u - na VV-u mislim 3, u MB-u 1 i prilično se razlikuju. Na VV-u sam imala više smrznutih, ali tih puno bi bilo u jednoj cjevčici i čini mi se da su bili lošiji i čini mi se da su na VV-u bili manje rigorozni pri ocjeni embrija tako da je manje toga bilo proglašeno lošim i više toga je vraćano. Popratila sam da bi cure s FET-a na VV-u uglavnom dospijevale do transfera, a u MB-u to nije bilo tako ziher. Ako ništa, postupak se bitno razlikovao utoliko što su na VV-u odluku donosili sami (koliko odmrznuti), a mene informiralo kako i zašto su to odlučili, a u MB-u je pacijantica išla prvo na razgovor s dr-om/biologom di se porazgovarate što i kako ćete i možeš na licu mjesta pitat pitanja koja će ti eventualno pomoći odlučiti, pa onda dalje nije bilo više nedoumica (osim toga - hoće li preživit odmrzavanje). To ti izgleda da tipa oko 10 idete na razgovor, oko tipa 13 dođeš tamo i vidite ima li što ili nema (možda se možete dogovoriti i da ih nazoveš vezano za rezultate odmrzavanja - mi smo bili na Pohorju pa smo silazili, uvjerena sam bila - uzaludno, tipa da čujemo - nema ništa - a na kraju nije bilo uzaludno
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma