Citiraj Jelena prvotno napisa
Sad me još muči, budući da mi je taj travanjski odgođen zbog ciste i estradiola, ne znam je l zbog toga odgađaju samo stimulaciju ili i FET. Ima mi i jedno i drugo logike, s jedne strane pri stimulaciji je važno da jajnici rade kako treba i ako gore sjedi cista, nije baš optimalna situacija, a s druge strane možda iz nekog razloga neće da trudnoća pospješuje rast ciste. Cistu su mi punktirali u Mb prilikom punkcije, ali nisam sad još bila kod ginekologa, mislim da ću sačekati do rujna jer je ipak još par ciklusa do tada.

Inače mi je biolog rekao da oni s ovakvim embrijima imaju 30% uspjeha, ali što više reći o tim statistikama...
To ti ne znam, ali treba embrije vratiti u dobrom ciklusu, na dobro pripremljen endometrij i sve što smeta treba maknuti da bi se maksimizirale šanse za implantaciju. Meni je taj moj dobitni ciklus očito bio OK, sjećam se da je endometrij bio 14 mm, ovulacija kao kuća i sl. Ne treba tu radit presing ako uvjeti nisu OK. A propos statistika 30% nije malo, ali, opet - neću nika zaboravit kako sam pitala dr. Reljiča - kakvi su? I rekao mi je - a, vidit će se za 14 dana. I vidilo se.