Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vulkan ,meni to sad odgovara sto ide tako brzo ,a i cijena je puno prihvatljivija nego u Mariboru.
    neznam kako je za smjestaj jer smo mi iz bih i kolio ima od zapresica do ljubljane ? u zapresicu imam sestru pa bi mogla kod nje biti da ne placam bez veze jos i to jer smo se jako puno istrosili u postupke i sad crpimo zadnje

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

seka35,nebi znala koliko je udaljenost ali sigurno je bliže jer od Lj do Mb ima sat vremena!potpuno te razumijem u vezi troškova jer i mi živimo i šparamo sve za našu bebicu!!!jednog dana če nam se vratiti sigurna sam!!!meni ide isto na živce ti protokoli u Mb koji traju po 2-3 mj.a kod Reša nema toga!mi smo imali jedan postupak gdje je beta bila 16,i jedan Fet!ja kupujem lijekove u Mađarskoj pa mi je puno jeftinije!fet smo platili 500 eura-odmrzavanje jer se zamrzavanje ne plača!a postupak je bio 1100 eura!sretno što god odlučila!!!možda ti reš ne bude trebao..ha,ha,ha...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    vulkan ,meni to sad odgovara sto ide tako brzo ,a i cijena je puno prihvatljivija nego u Mariboru.
    neznam kako je za smjestaj jer smo mi iz bih i kolio ima od zapresica do ljubljane ? u zapresicu imam sestru pa bi mogla kod nje biti da ne placam bez veze jos i to jer smo se jako puno istrosili u postupke i sad crpimo zadnje
    zaprešiić- reš= do 1 h max (jer je reš odmah na zaobilaznici pa se ne mora ulaziti u grad).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •