Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Saznala sam 08.02. da mi je beta 0,prestala piti Progynova i stavljati utrogestan i 2 dana nakon toga(u petak) dobila menstruaciju.Kaze mi dr. da na dan menstruacije pocnem opet sa tabletama 4mg dnevno a na sedmi dan da povecam dozu na 8mg i da dodjem na UZ,kako bi mi opet radili transfer Meni je sve to bilo malo prerano,jer znam da ako pocnem piti tablete krvarenje ce mi odmah slijedeci dan prestati,tako da nisam ni pocela piti,kontam neka se malo ''odljusti''Sacekacu do slijedece menstruacije pa cu onda poceti opet sa tabletama a to znaci da bi mi slijedeci transfer ako sve bude ok biti krajem ovom mjeseca

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da ina33 upravu si, ja sam bila na granici HS i bilo je upitno hoću li ići na ET u ciklusu ili čekati, ali doktor je procjenio s obzirom na moje stanje da idemo na ET...potpis vidite. draga je u pstupku par dana prije mene imala oko 23 js i njoj je odgođen Et...tako da je išla na tri FET-a, zadnji uspješni, dva dečkića rodila prije mjesec dana...a znam još par cura koje su isto ostale trudne na isti naćin...onako usput sve smo bile Lucijeve pacijentice
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 31.03.2011. at 15:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •