-
Hvala na informacijama, ja idem krajem mjeseca.
Reci da li si na bolovanju? Ja sam nakon postupka u siječnju nakon pet dana išla raditi, lakše mi je bilo tako, a i imam uredski posao.
Sad se premišljam kako postupiti sada?!
Držim Ti palčeve za što veću Betu 
Javi se..
Pozzzz
-
Evo ovako, da Vam i osobnog iskustva napišem koju o fet-u. Odradili smo dva aiha, jedna biokemijska, drugi nula bodova. Moji nalazi uredni, suprug ima losiji spermiogram. Sa nepolodnoscu se borimo 2 godine, jednu sami jednu, uz pomoc mpo lijecnika. Imamo 36 godina.
Dakle, u 12. mj smo bili na ivf, kako smo dobili veliki broj js, doslo je do laganog hipera i unatoc tome sto je vracena blastocista, 7 dan od ET sam pocela smeđe brljaviti, a 10 dan sam prokrvarila. Moje laičko mišljenje, je da mi je to sve skupa kako psihicki tako i fizicki bilo prestresno jer sam nakon punkcije koja je radjena pod anestezijom, imala strašne bolove, nekoliko dana, upravo zbog velikog broja js, onda se taman malo to smirilo pa je isao ET i opet bolovi, uz to sam hrabro radila jer to nije "nista" za mene, samo sam par dana odležala nakon punkcije i par nakon ET i zavrsilo je kako je zavrsilo. Božić totalno nikakav od svega. Ciklus iza krenuli smo treci dan sa estrofemom, na dan kada je endometrij bio dovoljno zadebljan sam počela koristiti utrogestane, i peti dan od zamisljenje ovulacije vraćena mi je opet blastocista, a nakon čega sam krenula i sa normabelom kao i sa fragminom. Rezultat, danas sam trudna 12 tj i 5 dana. Tako da žene moje nema pravila. Trebate vjerovati svojem lijecniku kojeg ste odabrale, slusati ga streberski, ja cak do 20 dana feta nisam ni test pisnula, nego sam cekala vadjenje bete onako kako mi je i rekao. Trebate slusati svoje tijelo i ugoditi mu. Sad sam naravno u strahu dok ne prodju kriticnih 12 tjedana i da, nisam radila od feta, uzela sam go mjesec dana, a kasnije i bolovanje. Ne mirujem strogo, ali odmorim kad god mi to tijelo moje kaže, sećem malo, izbjegavam bas tegljenje, ne sjedim puno, ne idem medju rulju gdje vlada gripa, svaki dan si kuham sto je moguce zdravije, puno voca, pokusavam izbjeci zivciranje koliko je to moguce jer kad ovi hormoni pocnu pucati to samo mi znamo kako je tesko podnijeti i nadam se najboljem. U petom tjednu se vec vidjelo srceko. Izbjegavam dosta i citanje foruma jer me bace u bad neke price, počnem strahovati i osluskivati svoje tijelo, a svaka od nas je persona za sebe i svako tijelo drugcije reagira. Ne bi se ni sad javila, prvo jer sam jos uvijek i sama u strahu, (i kad idem na pregled kao da idem u konc. logor se osjecam), ali kad vidim kako se olako bacaju statistke sta je uspjesnije od cega, morala sam i Vama fetusama, dati injekciju pozitivne energije. Ljubim Vas sve i pokusajmo svi misliti sto je vise pozitivino, sto manje se zivcirati i vjerujmo svojim izabranim lijecnicima jer i nase glave odrade puno u cijelom tom postupku. Svaki neuspjeh je korak bliže uspjehu. Da je tesko tesko je, ali sam si nekako posložila u glavi da ako i ne uspijem, bar cu znati da sam sve probala. Zene glavu gore i think pink.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma