Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj katarinak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage rode evo ja se več naručila 21 dan ciklusa na pregled za dugi protokol za fet a onda iznenađenje sinoć oko ponoći znači 20 dan dobijem menstruaciju . Zašto???
    I sad jasno neznam na čemu sam užas .Odlučila sam svejedno sutra otiči na pregled pa šta bude bit če valjda če dr. znati šta treba, grozno, a tak sam se veselila postupku samo da mi nije propao ovaj ciklus . Nadam se da nije .
    Da li je to prava meng ili nesto slicno???kako inace imas meng ja na 30 dana pa na dalije.(30-32)javi ako ides sutra sretno

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je to prava meng ili nesto slicno???kako inace imas meng ja na 30 dana pa na dalije.(30-32)javi ako ides sutra sretno
    Evo draga moja ja bila danas na VV.Da ti najprije odgovorim da stvarno je menga i to sad vec po drugi put imam tako kratak ciklus ustvari cini mi se da je uzrok estrofem no nije vazno glavno da sa krenula u postuak danas sam bila na pregledu i dr.je rekla da je sve u najboljem redu i da se ciklusi neki put hoce poremetituglavnom sve je kako treba biti nema cista endometrij je tanak bas kakav treba biti i krenula sam s terapijom decapeptil 6dana estrofem tri puta po jedna ,decortin 1x1,sve do otkucaja srca ako Bog da nadam se da ce mi uspjeti ovaj put nekako imam takav osjecaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •