Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U utorak me čeka prvi fet.
    Ništa nisam koristila, samo štoperica, i sad mi pade na pamet da nije trebalo malo prije fet-a krenuti s progesteronom?
    (kao što se kreće nakon punkcije?)Ili tek nakon fet.a?

mila2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Joss , moj prvi fet je u nedelju 29.11.Ja sam koristila estrofem od drugog dana ciklusa 13.11. (3x1 tbl), a utrogestan od 24.11. (3x2 vaginalne kapsule ).Imamo jednu zaleđenu blastocistu.Prije toga 3 neuspješna pokušaja.U prva 2 nismo imali zaleđenih a sada jedna pa ćemo vidjeti.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    U utorak me čeka prvi fet.
    Ništa nisam koristila, samo štoperica, i sad mi pade na pamet da nije trebalo malo prije fet-a krenuti s progesteronom?
    (kao što se kreće nakon punkcije?)Ili tek nakon fet.a?
    I ja isto kroz par dana idem na prvi FET,a od ljekova sam dobila sljedećed 1. dana ciklusa decaceptyl 7 ampula,7 dana,od 2.dana ciklusa estrofem 3x1,decortin 5mg,1x1.
    i meni je bilo čudno što dr ne spominje progesteron ali valjda ona zna zašto.objašnjavala mi je da im je ovo nova vrsta terapije koja se pokazala uspješnom

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Aspiracija folikula dovodi do oštećenja stanica žutog tijela koje luče progesteron.
    Ako u spontanim ciklusima nema disfunkcije žutog tijela, lučenje progesterona je uredno, i nema potrebe da se progesteron nadomješta sintetskim hormonskim preparatima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •