Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1352

Tema: Uspješnost FEt-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je 11dnt bila 67, tako da držim fige!!!
    Antonija držim fige!!
    Moja beta negativna.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa Vidi poruku
    Antonija držim fige!!
    Moja beta negativna.

ajoj Joss, gdje ste bili u postupku?

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj Joss, gdje ste bili u postupku?
    dr.R. (vili-škvorc)
    niš...idemo dalje pikanje počinje krajem siječnja...juhuu
    tebi

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok cure vidim da dugo nema nikog tu a mene zanimaju vaša iskustva pošto se spremam dogodine u 1 ili 2 mj. po smrtliće . Dali ste primale bostere nakon transfera i bilo uspješno ?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure vidim da dugo nema nikog tu a mene zanimaju vaša iskustva pošto se spremam dogodine u 1 ili 2 mj. po smrtliće . Dali ste primale bostere nakon transfera i bilo uspješno ?
    bok tal ja sam imala dvostruko smrzavanje i odmrzavanje - prvo su smrznuli trodnevne, pa odmrzli pa nije uspio transfer, pa opet smrzli kao blastice pa odmrzli - i svo to vrijeme su se uredno dijelili i lijepo se držali. Transfer je bio prošlu srijedu, i evo od jučer piškim pozitivno nemam ti pojma po pitnaju boostera, ja nisam ništa primala - terapija mi je andol 1x100, folacin 1x1, utrogestan 3x2. Od vremena moje o do et sam umjesto utrogestana pila dabroston 3x1.
    uglavnom, fet je čak nešto i uspješniji od samog et poslije stimulacije, tako da se ne brini...ali kažem, za boostere ne znam.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    bok tal ja sam imala dvostruko smrzavanje i odmrzavanje - prvo su smrznuli trodnevne, pa odmrzli pa nije uspio transfer, pa opet smrzli kao blastice pa odmrzli - i svo to vrijeme su se uredno dijelili i lijepo se držali. Transfer je bio prošlu srijedu, i evo od jučer piškim pozitivno nemam ti pojma po pitnaju boostera, ja nisam ništa primala - terapija mi je andol 1x100, folacin 1x1, utrogestan 3x2. Od vremena moje o do et sam umjesto utrogestana pila dabroston 3x1.
    uglavnom, fet je čak nešto i uspješniji od samog et poslije stimulacije, tako da se ne brini...ali kažem, za boostere ne znam.
    Sybila cestitam
    I mene uskoro ceka fet.
    Daj mi reci a od kad si pocela s utrogestanom ako si od O do ET presla na Dabroston??

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Sybila cestitam
    I mene uskoro ceka fet.
    Daj mi reci a od kad si pocela s utrogestanom ako si od O do ET presla na Dabroston??
    malo sam se nespretno izrazila. od o do et sam imala dabroston, a od et utriće. prije o nisam pila ništa...osim elevita. kad ideš po svoje smrzliće, ovaj ciklus, sljedeći?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam se nespretno izrazila. od o do et sam imala dabroston, a od et utriće. prije o nisam pila ništa...osim elevita. kad ideš po svoje smrzliće, ovaj ciklus, sljedeći?
    Ok. Vidim da mi nes ne stima u odnosu sto sam citala o terapiji za fet.
    Iza Bozica i Nove al neznam jos tocno jer mi mala u trecem mj.puni dvije pa prije ili poslije toga. A citala sam tu a i dr mi je rekao da tijelo pamti trudnocu dvije god.pa mozda iz tog razloga odem prije njenog rockasa.
    Pa eto malo skupljam i citam tu iskustva.
    Isla sam bas danas na uz i ima vodeci folikul (13 dc) pa predpostavljam da cemo u fetu cekati O pa uvesti terapiju.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ok. Vidim da mi nes ne stima u odnosu sto sam citala o terapiji za fet.
    Iza Bozica i Nove al neznam jos tocno jer mi mala u trecem mj.puni dvije pa prije ili poslije toga. A citala sam tu a i dr mi je rekao da tijelo pamti trudnocu dvije god.pa mozda iz tog razloga odem prije njenog rockasa.
    Pa eto malo skupljam i citam tu iskustva.
    Isla sam bas danas na uz i ima vodeci folikul (13 dc) pa predpostavljam da cemo u fetu cekati O pa uvesti terapiju.
    Bitno je manje stresno od stimulacije, i za tijelo i sve vidi si kako ti najbolje odgovara pa tako odi, nadam se da će brzo braco ili seka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •