-
Bolila me maternica ili jajnik nisam sigurna sto tocno od dana tranfera pa sve do danas.malo prodje malo dojde.stalno sam svjesna da se nesto dogadja.natekle grudi.i neznam kako da to opisem.ali navecer mi je jako vruce kad spavam.a ja sam tip osobe koja carape ne skida u krevetu sve do 1.5.lol..
-
drage cure, luuudaaa sam.
naime, bila sam na scratchingu endometrija nakon kojeg sam dobila menstrauaciju već nakon 5-6 dana... zatim sam, 2. DC nakon scratchinga bila na kontroli, jer imam još 2 embrija (koje će mi vratiti 5.dan nakona"ovulacije"). dobila sam estrofem (3*1), a danas (9.dc) sam bila na kontroli i po riječima dr - endometrij je "super" i od 24.03. (to je 11.dc) nek stavljam utrogenstan 3*1 iiiii 28.03. se vidimo na FET-u! sad kad sam došla na posao - upalila mi se lampica, pa sam zvala na odjel pitati jer mi je neobično da FET 5-dnevnih embrija bude već 15.dc, jer moji ciklusi traju 28-30 dana i sestra je rekla da je dr tako odredila i da je to vjerojatno u redu...
vjerojatno paničarim bezveze, al ovo mi je 5. transfer i samo jednom sam imala uopće pozitivnu betu (koja je bila 28), ostalo je bila 0... molim vas mišljenje... jer me fakat strah da ni ovaj put neće bit ništa...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma