da se i ja predstavim sori melanija sto kradem topik al evo, i ja sam isto studentica koja nije mama al ju peru hormoni
imam 22. godine, mama necu bit jos neko vrijeme (kao, diploma prvo...) al imam jednog (zvuci kao da bih trebala imat nekoliko ) kandidata za tatu

za rode sam cula jos davno i smatrala ih divnom idejom iako nisam u dubinu proucavala cime se bave. inace sam kci jedne hardcore NGO-ovke (znaju ju i rode ) i uvijek si nadjem nesto u okolini svojoj gdje volontiram...
enivej, negdje prosle godine sam u UNICEFu (tamo volontiram) naletila na Rodine letke o porodu i dojenju i totalno se odusevila, jos uvijek me to drzi, od onda trazim i upijam informacije na te teme ko spuzva i veselim se danima kada ce mi biti korisne u praksi
enivej planiram uskoro ispunit pristupnicu (evo, danas instalirala office! ) pa pomalo pocet volontirat u rodi...

enivej svaka cast, da jedna NGO tako kvalitetno i snazno funkcionira na prakticki potpuno volonterskoj bazi :shock: veseli me sto cu i ja moci tome doprinjeti