maša, jel mogu fotke kupaone![]()
Mi još nismo ni kupili novi stan ali ja skupljam ideje, to s pločicama mi se čini zanimljivo!
maša, jel mogu fotke kupaone![]()
Mi još nismo ni kupili novi stan ali ja skupljam ideje, to s pločicama mi se čini zanimljivo!
evo uspjela stavit...malo mi je fotić slab, al je prilično realno ispalo..
radili smo sa siporexom (mislim da se tako zove)...jedino bi stavila malo šire gornje pregrade, a donje da su malo više...al drugi put![]()
2 i 3 pregrada su sppojene, samo je taj stupić naprijed da drži lavabo..
maša ovo je fenomenalno :D možda MM i ja tako nešto napravimo u svojoj kućici![]()
ja nikak da skontam kak se koristi i cemu ZAPRAVO sluzi presa za rizuvještičica prvotno napisa
da je ZDROBIS i pretvoris u pire prije nego je pojedes ili...?
Ja imam tak nešto za pire krumpir.Mukica prvotno napisa
kupaonica ako ćeš stavljati tuš kabinu, obavezno iznad nje (ako si u mogučnosti) stavi ventilator da ti vuće paru, tako u uglovima nećeš imati gljivice.
Hvala maša, baš sam mislila sam jel nešto slično samo nisam znala jeste skroz lijepili pločice okolo i unutra...Dobra ideja!
Zapravo mi se sviđa ideja cijele kuhinje ozidane i od pločica, imam skroz modernu pomalo hladnu,pa bih rado slijedeću neku rustik. Jel ima neko linkove na takve kuhinje?
da vam se pridruzim.
u zivotu se zadnjih 10 godina bavim iskljucivo uredenjem kupaonica ( radim u ducanima sa opremom) pa kome treba savjet -tu sam!![]()
ima još jedna stvar koju bi promjenila u kupaonici osim širine i visine odjeljaka![]()
gore ne bi stavila pločice nego ploču (kojoj sad neznam ime, neki kamen) umjesto pločica...samo okolo lavaboa....isto zbog fuga (iako nisu potamnile, al bi ljepše izgledalo da je ravna ploha, bez utora...![]()
Evo mene ovdje pa da vas upitam za savjet. Krećemo u izgradnju kuhinje i blagovaone, u kuhinju namjeravam staviti pločice a u blagovaonu laminat. Voljela bih da da bude kvalitetniji a po pristupačnoj cijeni.. Koje karakteristike mora imati- koja debljina? Klasa? Jel također važan i proizvođač? Svaki savjet je itekako dobrodošao![]()