Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Dermatolog za odrasle

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Dermatolog za odrasle

Tražila sam po forumu i po netu, ali nisam uspjela pronaći ništa što bi mi pomoglo.
    MM ima strašnih problema sa kožom na licu, vlasištu i rukama. Po licu i rukama ima ogromne rane koje se stalno gnoje i krvare. Boli ga to i već smo oboje na rubu živaca zbog toga kako mu je. Na vlasištu ima isto rane, ali ne gnoje već su to "samo" nakupine tvrde kože koje ga užasno svrbe, a kada slučajno noktom skine tu nakupinu kože krvari ko ne znam što.
    Bio je u Dermo Angio poliklinici prije par mjeseci, žena mu je rekla da ima seboreju na vlastištu, a za lice i ruke je rekla da je to od stresa (da tu bolest imaju obično kontrolori leta i brokeri, ne mogu pročitati točno što piše na povijesti bolesti jer je pisana rukom, a ja zaboravila kako je rekla naziv).
    Dobio je terapiju koja nas je koštala malo bogatstvo i koja nije napravila baš nikakvu promjenu stanja.
    Više ga zaista ne mogu gledati takvog, lijepo molim..preporučite mi nekog dermatologa kojem nije u interesu prodati kremice nego pomoći čovjeku.

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Dermatolog za odrasle

U toj poliklinici sam i ja bila davno.
    Potrošila sam brdo love, a rezultat nikakav

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, i ja sam , a tek MM koji hoda po svijetu sa licem u ranama veličine kovanice od 50 lipa da ne pričam.
    Bili smo u apoteci neki dan i veli žena da jednostavno ne zna što bi mu dala...

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mogu si zamisliti kako je TM , a da proba na Šalati čula sam da su gore dobri dermatolozi.

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šalata, hm..uopće mi nije palo na pamet da možemo probati kod liječnika koji nisu privatnici jer se za sve preglede čeka mjesecima, a ništa nazvati ću u ponedjeljak da vidim koliko se mora čekati.
    Hvala ti nikka na sugestiji...

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pokušaj ništa ne košta

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na Šalati ne naručuju, dođeš i čekaš red

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aleksandra...baš gledamo 101 dalmatinera

Hvala cure! Poslat ću ga onda na Šalatu, u pon. idem po uputnicu i vidjet ćemo što će biti dalje.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ima li kakvih novih iskustava sa šalate?

i znate li neki broj za tamo na koji se netko JAVLJA? moram se naručit na pregled, nadam se da to mogu bez da idem tamo...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Dermatolog za odrasle

Na ovu temu nisam uspjela na forumu pronaći dovoljno konkretnih preporuka s iskustvom nekoga tko je bio u dermatologa . U trudnoći su mi se pojavili novi madeži pa bih bila zahvalna ako netko može imenovati dermatologa kod kojeg ste bili i s kojim ste zadovoljni, ali da se ne čeka dugo na pregled. Ja sam se naručila u Vinogradskoj, ali prvi slobodni termin imaju tek za 5 mjeseci.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Poliklinika Nola.
    Ja sam tamo kontrolirala i odstranjivala madeže.
    Super sam zadovoljna osobljem i uslugom.
    Ali nisu jeftini.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    ima li kakvih novih iskustava sa šalate?

i znate li neki broj za tamo na koji se netko JAVLJA? moram se naručit na pregled, nadam se da to mogu bez da idem tamo...
    kory, želim ti puno sreće, ali naručivanje ti ide
    1. osobno uz uputnicu
    2. mailom da skeniraš uputnicu
    3. faxiranjem uputnice

na nekim odjelima još hoće naručiti telefonski, ali na rijetkima

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a70v ti je sve rekla. Ja sam nedavno Miju naručila na dermu na Šalati faxom. Bila sam malo skeptična funkcionira li to na taj način, ali me ugodno iznenadilo da sam potvrdu o narudžbi dobila kroz max.pola sata na isti fax natrag.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Re: Dermatolog za odrasle

Citiraj Orangina prvotno napisa
    Na ovu temu nisam uspjela na forumu pronaći dovoljno konkretnih preporuka s iskustvom nekoga tko je bio u dermatologa . U trudnoći su mi se pojavili novi madeži pa bih bila zahvalna ako netko može imenovati dermatologa kod kojeg ste bili i s kojim ste zadovoljni, ali da se ne čeka dugo na pregled. Ja sam se naručila u Vinogradskoj, ali prvi slobodni termin imaju tek za 5 mjeseci.
    Od privatnih dermatologa dr. Lesić na Britancu je provjereno dobra. Meni je ona rijesila problem nakon sto 3 druga dermatologa to nisu uspjela. Kod nje se takodjer odstranjuju madezi, bila je moja prijateljica, ali je odustala jer joj je bilo preskupo. Ne sjecam se koliko je kostalo.
    Znaci kvaliteta vrhunska, ali cijene ocito dosta visoke. :/

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dr. Škrinjar u Laginjinoj... strpljiva, i temeljita.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

podižem temu..jel s može s uputnicom gore bez naručivanja, zna li itko?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Podižem temu...
    Trebam dermatologa zbog sad već kroničnog i prilično neugodnog problema - prije svega mi treba dobar dijagnostičar (znači, nisu akne, nisu madeži, nije estetika). Nemam pojma otkud krenuti. Je li bolje nekom privatniku (ako da, kojem?), ili da idem na Šalatu? Koliko se tamo čeka, zna li tko?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    na Šalati ne naručuju, dođeš i čekaš red
    Ja sam uredno dogovorila i dan i sat za kontrolni pregled, ali s otpusnim pismom iz bolnice, pa ne znam kako je za prvi pregled, možda stvarno treba čekati.

Možda se ipak može probati naručiti - evo tu brojeva: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...nata/kontakti_

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I da - svaka čast, ja sam bila stvarno zadovoljna sa Šalatom, super su bili i dok sam ležala na odjelu i dok sam hodala na kontrole.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •