Malo ste me utjesili.Zali se isto dize zeludac na sve, cica ko i obicno, mozda cak i manje nego prije, vise se ne nacicava jer skuzi kada je dosta da bi joj moglo biti muka.Eto sutra ce biti tjedan dana kako nista "konkretno" nije stavila u sebe, osim jogurta,par zlica cokolina, prezgane juhice, malo slanca, puuuno obicne vode.Meni su rekli da proljev 1 puta dnevno nije proljev, nego tekuća stolica.Ja se najvise brinem jer nista ne jede i vidno je smrsavila.Ja bi joj dala bilo kaj samo da hoce.Btw, doktor nam je rekao da infuzija nije rjesenje, to je samo privremeno i to u slucaju ako je dijete bas jako klonulo i bas nista nece staviti u usta, nikakvu hranu niti tekućinu i da je najbolje da se sve to sredi oralnim unosom hrane.Stroga dijeta kao sto se nekad preprorucivalo nije za djecu, tipa prezgana juha, rizina sluz i slicne gadosti, po "novome" djeca smiju jest sve sto zele i sto im pase, naravno ne przene krumpirice i hamburger niti neke teske masnoce, ali povrce, voce, sirne namaze i sl.Cak i cokoladu ako zele i ako im odgovara.Vazniji je unos tekucine nego unos hrane,a naravno, majčino mlijeko najbolje od svega i u slucaju proljeva i u slucaju povracanja.Cak nam niti Prolife nije potreban ako dovoljno dojimo-eto po preporuci doktora.A sada cemo vijdeti sto bi moglo biti.Meni samo nije jasno kako nije virus kada smo SVI u obitelji prosli istu pricu.