E sad opet ja. Nama soor nikako ne prolazi. Čitala sam tu na portalu o simptomima kad infekcija prodre u mlječne kanale ( simptome imam). Pa mi nije jasno kako to u mlječnim kanalima može proći samo vanjskim mazanjem bradavica bez neke invazivnije terapije( dva tjedna mackanja rojazolom i njezinih usta i mojih bradavica-i ništa bolje ,
držim suho što više mogu -i ništa.
Pazim da od mazanja i podoja prođe najmanje pola sata -i ništa ????
Molim ako ima znalaca da mi odgovore.

Odgovori s citatom
...
(patronažna rekla da je bebi dost 2put dnevno mazat usta, a ja na textu tu pročitala da treba 4-8 puta)...
(ne bum se sad valjda urekla 8) ) mazala sam si bradavice s Daktarinom od iza Božića, ali premalo (bila poslušala patronažnu). Tek otkad se držim savjeta sa portala je krenulo polako na bolje, pogotovo otkad pijem ab kulturu i acidofile (oko 1l dnevno). Izbacila sam slatkiše, teškog srca
, jedino slatko što sam jela je bio smeđi šećer u jednoj kavici i jednom čaju dnevno što popijem (po 1 čajna žličica), pojela bi po 1 voće svaka 3 dana, ili par suhih marelica. Zapravo nisam bila sigurna da li se voće ubraja pod 'slatko'
)
), samo od sebe se skoro skroz povuklo. Dakle pomoglo je tao što sam prestala s Daktarinom