Evo mi polako dobivamo bitku sa soorom(ne bum se sad valjda urekla 8) ) mazala sam si bradavice s Daktarinom od iza Božića, ali premalo (bila poslušala patronažnu). Tek otkad se držim savjeta sa portala je krenulo polako na bolje, pogotovo otkad pijem ab kulturu i acidofile (oko 1l dnevno). Izbacila sam slatkiše, teškog srca
, jedino slatko što sam jela je bio smeđi šećer u jednoj kavici i jednom čaju dnevno što popijem (po 1 čajna žličica), pojela bi po 1 voće svaka 3 dana, ili par suhih marelica. Zapravo nisam bila sigurna da li se voće ubraja pod 'slatko'
.
I da, ujutro sam ipak jela 3 šnite kruha s putrom i medom. Kruha se isto nisam mogla odreći, jer mi je temelj u prehrani i obožavam ga![]()

(ne bum se sad valjda urekla 8) ) mazala sam si bradavice s Daktarinom od iza Božića, ali premalo (bila poslušala patronažnu). Tek otkad se držim savjeta sa portala je krenulo polako na bolje, pogotovo otkad pijem ab kulturu i acidofile (oko 1l dnevno). Izbacila sam slatkiše, teškog srca
, jedino slatko što sam jela je bio smeđi šećer u jednoj kavici i jednom čaju dnevno što popijem (po 1 čajna žličica), pojela bi po 1 voće svaka 3 dana, ili par suhih marelica. Zapravo nisam bila sigurna da li se voće ubraja pod 'slatko'
.
Odgovori s citatom