-
Ehhhh opet se sve vraća, i sve mi se čini da nemamo soor nego ja imam ekcem :/ . Već smo pri kraju s drugom tubom Daktarina, a te bijele naslage što moja D. ima prek skoro cijelog nepca nikako ne idu dolje... :? i probala sam 5 put strugati s gazom, niš nije bolje. Zapravo ona te naslage ima praktički od 1. mjeseca, ali sam prije mislila da je to normalno jer je tad samo bila dojena. A mislila sam da je soor jer se te naslage njoj ne daju skinut, jer da nije soor bilo bi obrnuto, kako sam bila pročitala. Znam da je odmah nakon tjedan-dva po rođenju već imala bijeli jezik, ja pitala odmah patronažnu da li su gljivice, rekla je da nisu, jer da jesu bile bi 'u krugovima'. I sad u nekom postu u nekoj drugoj temi pročitam da beba kod soora ima bijele točkaste naslage po jeziku i usnoj šupljini, a moja to nema. Već sam stvarno zabrinuta i mislim da bi bili pretjerano kupovati treću tubu a da se nisam savjetovala s doktorom....
Uglavnom kada mi se to pojavilo prije Božića, imala sam ful slične simptome soora - bradavice su postale grube i lagano perutave, crvene, i od te suhoće mi je bradavica malo popucala sa strane. Počele su me svrbiti pri dojenju (i danas me isto znaju svrbiti), a između podoja me i probadalo u bradavici. I podoji su lagano bolili (ne jako). Sad me podoji uopće ne bole, ali me i dalje svrbi, a oko bradavice mi se stvorio kao jedan 'prsten' širok par mm na areoli, tu je koža crvena, postane gruba, onda se ta koža oguli i ispod bude sjajna. Prvo mi je bilo samo na lijevoj, onda se sad isto događa na desnoj bradavici, :/
oprostite što sam se tako raspisala
uglavnom slijedeći tjedan idem kod svog doktora riješim sumnju i tražiti bris, i dermatologa. DRžite fige
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma