Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: makovnjača i 21-mjesečni izbirljivko

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno makovnjača i 21-mjesečni izbirljivko

cure, imamo neke goste sutra i MM je napravio presjajnu makovnjaču. e, sad, u toj smjesi od 500 g maka ima i žlica meda.

problem je što ne znam ako će se S. svidjeti i jel mu smijem dati da proba? stvar je u tome što bi on jeo sve što ne smije , a ono što je donekle zdravo, neće. osim voća. voće jede. i povrtne juhe. i to je to...

dakle, jel mu smijem dati sutra ili ne? pretpostavljam da nije opijum u makovnjači, al da pitam...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja nisam ni razmišljala o opijumu. Za Uskrs je Patrik (18 mj.) pojeo kolač od maka. Nije mi djelovao drogirano poslije, ali vidiš dala si mi razmišljati. :/

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Ja nisam ni razmišljala o opijumu. Za Uskrs je Patrik (18 mj.) pojeo kolač od maka. Nije mi djelovao drogirano poslije, ali vidiš dala si mi razmišljati. :/
    hvala ti, mislim da ni moj neće halucinirat od maka...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja ipak mislim da mak nije za malu decu. Kolicina morfina u maku koji mi kupujemo uglavnom jeste mala, mada ima i vrsta kod kojih je znatno veca i zaista moze da deluje halucinogeno na dete.
    Pored toga, iako samlevena, zrna maka su i dalje jako "ostra" te iritiraju sluznicu creva koja je kod dece takodje osetljivija.

E, sad, ako samo proba, nece mu nista biti, ali mak definitivno ne treba redovno i u vecim kolicinama davati deci.
    Mi obozavamo mak ali ga jedemo samo dok Mishica spava 8) .

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ionako opet ništa neće jesti pa nema veze...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •