Meni je ovaj odličan (već sam ga stavila na topic o krempitama), nema margarina ni masnoće, a okusom podsjeća na "krempe":
5 žumanjaka
5 žlica brašna
5 žlica šećera
1 l mlijeka
vanilin šećer, korica od limuna
Miješaju se žumanjci, brašno, šećer, limunova korica i vanilija s malo mlijeka, uliti smjesu u ostatak zakuhanog mlijeka i miješati na laganoj vatri dok se zgusne. Vruću kremu slagati između redova petit keksa (3 sloja keksa, 3 sloja kreme, čokolada).

Za Uskrs sam radila jedan "izmišljen u hodu", bio je super:
Uzela sam grožđice, suhe marelice, krem bananice, kinder jaje i žele bombone (ono što sam našla doma i sve izrezala ili smrvila u male komadiće i pomiješala).
Izradi se Podravkina smjesa za parfe kremu po uputi na kutiji, i u to ubace gore navedeni sastojci. Slaže se red keksa, red kreme dok se ne potroše sastojci, te se na kraju prelije čokoladnom glazurom. Treba sve raditi brzo jer se krema, kad se stuče, brzo stisne. Nama je bilo super!! Tako lagano, pjenasto, topilo se u ustima. A za čas gotovo. Može se napraviti i sa samom kremom, bez dodataka, a imaju i onu čokoladno verziju (Podravka).

ako vas koji slučajem zanima, jednom sam skinula recepte s "Plazma" keksima s ove stranice
http://www.plazmakeks.co.yu/recepti/recepti.htm
ja još nisam našla vremena da ih isprobam, pa ko voli nek izvoli, samo javite kakvi su