Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Menga i smanjenje mlijeka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Menga i smanjenje mlijeka

Curke moje već 2 dana jučer i danas mi je mlijeko jaaako se smanjilo..Nisam znala u čem je frka..Osiječala sam da me tijelo izdaje,a danas sam dobila mengu... ima li to kakve veze.prvu nakon poroda,cice su mi nekako ispuhane....Kao da mi nestaje mlijeka.Maleni visi svakih 1sat na cici...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I meni je isto tako bilo, ali ne brini, samo ti i dalje fino papaj, pij tekućinu i doji. Ja sam dobila menstruaciju dva mjeseca nakon poroda, a evo moja curica doji 13 mjeseci, tako da...neće ti nestati mlijeko zbog toga, to ti se samo čini. Međutim, ja sam primijetila da nekoliko dana prije menstruacije i možda prva dva dana iste, teže se postigne let-down. Možda je to i kod tebe slučaj? Uglavnom, nemaš razloga za .

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I meni je isto tako bilo, ali ne brini, samo ti i dalje fino papaj, pij tekućinu i doji. Ja sam dobila menstruaciju dva mjeseca nakon poroda, a evo moja curica doji 13 mjeseci, tako da...neće ti nestati mlijeko zbog toga, to ti se samo čini. Međutim, ja sam primijetila da nekoliko dana prije menstruacije i možda prva dva dana iste, teže se postigne let-down. Možda je to i kod tebe slučaj? Uglavnom, nemaš razloga za .

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Izvinjavam se, ali ovo dupliranje mi se u posljednje vrijeme stalno dešava...

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meni se dogadjalo isto (s Ledom, s Lanom ne)
    dan prije, prvi i drugi dan
    poslije bi sve bilo normalno

ali ta 3 dana bi ona beskonacno sisala i stalno bila nezadovoljna
    ziva tlaka

suosjecam

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    meni se dogadjalo isto (s Ledom, s Lanom ne)
    dan prije, prvi i drugi dan
    poslije bi sve bilo normalno

ali ta 3 dana bi ona beskonacno sisala i stalno bila nezadovoljna
    ziva tlaka

suosjecam
    identično
    danas nam je onaj "dan pre", celu noć je sisala, ceo dan kenjkava a mene bradavice bole, nervozna i neispavana
    ali proći će

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •