Moja beba i ja nismo uspjele uspotaviti dojenje, uz sve probleme koji su nas zadesili, pa se ja izadajam vec skoro 10 mjeseci.
Prvih 5.5 mjeseci je bila samo na mom mlijeku.
Poslije toga sam joj morala uvesti jedan obrok adaptiranog.
Sada je stara skoro 10 mjeseci, izdajam dva puta dnevno po cca 200ml.
Zanima me postoje li neke negativne posljedice dugotrajnog izdajanja po moje zdravlje?
Ipak je izdajanje agresivinije od dojenja, pa se zapitam ponekad :?

Odgovori s citatom
ne znam koliko je to dobro i koliko sam sama sebi s tim naštetila, ali izdajanje nakon "ušmrkavanja" bila je prava pjesma, znala sam ujutro izdojiti i preko 1l mlijeka
Izdajala sam kombinirano, ručno i s (kršitelj koda)ovom izdajalicom.
izdajam doduše tek nešto manje od tri mjeseca, ali sam htjela podijeliti svoje iskustvo utoliko što je i meni tek negdje s mjesec i pol dana izdajanje "pravo" krenulo.mlijeko je i količinski i kvalitetom tek tada krenulo, a ja sam izdajala svaka 3-4 sata. međutim,unazad mjesec dana sam prešla na 4 puta u 24h a posljednjih tjedan dana i tri puta u 24h. obzirom izdojim 300-380 ml po izdajanju, imam dovoljno za mog mališu, čak sam nešto i zamrznula...moram priznati da nemam većih problema s bradavicama (kuc,kuc o drvo
i nabildala sam si mišiće podlaktice 8)
Sada imamo 5 i pol mjeseci i Jakov vise uopce ne siki, a Ivano poslije svake bocice jos malo siki, ali nece sisati dok je jako gladan. Pokusala sam ponovo poceti izdajati, ali vise nije islo... valjda su te kolicine koje on pojede jako male, vise se mazi...