Results 1 to 23 of 23

Thread: stalno upala

Default stalno upala

rodila sam u 9. mj. prošle godine. na prvom pregledu kod ginekologa sam imala upalu ,tamo dolje, koja se proširila i na vanjski dio. dobila sam canesten, malo pomoglo i opet isto. dobila sam poslije toga sumamed, opet malo pomoglo i ništa. sad zadnje sam pila lactogyn kapsule, krenulo je dobro i sad opet imam jako upalu. ne znam više šta ću. imam i gadan miris tamo dolje kad je upala. ispirala sam i kamilicom i ništa. šta je u pitanju?

:?
    Teško da ćemo mi znati ako ginekolog ne zna.

Suzdrži se barem dva tjedna od bilo kakve terapije i zatraži od ginekologa da ti napravi cervikalne briseve. Važno je liječiti i partnera.

klia's Avatar

Kakav ti je papa-test?

papa mi je bio dobar jer valjda su ga uzeli kad je bilo zatišje.

klia's Avatar

Obavezno odi ponovno sad kad se to događa.

sorciere's Avatar

o kakvoj to "upali" govoriš? to je prilično neodređeno.

ako si pila lactogyn - on je namijenjen obnavljanju i održavanju ravnoteže vaginalne mikroflore.

da li te muči candida ili nešto slično? liječi li se i tvoj partner istovremeno?

mene je spasio čajevac i češnjak

Quote Originally Posted by bibai
    :?
    Teško da ćemo mi znati ako ginekolog ne zna.
    zatraži od ginekologa da ti napravi cervikalne briseve. Važno je liječiti i partnera.
    Ja se borim s upalama već mjesecima. Dr. mi je napravio briseve i imala sam Streptococcus gr. B, ali uz sve to imam ranicu zbog koje se te upale ponavljaju. Ne pomazu ljekovi koje dobivas ako je neka bakterija u pitanju zato napravi cervikalne briseve...

Ako su brisevi i papa ok, nemaš razloga za paniku. Koristila si lakotgin. A da za ravnotežu vaginalne flore probaš Doderlein Med? Informiraj se u ljekarni, kupuje se na slobobodno. Mene je spasio, stvarno.

Ako su brisevi i papa ok, nemaš razloga za paniku. Koristila si lakotgin. A da za ravnotežu vaginalne flore probaš Doderlein Med? Informiraj se u ljekarni, kupuje se na slobobodno. Mene je spasio, stvarno.

ja mislim da trebaš poraditi malo i na svom imunitetu.
    probaj piti Green Magmu možda ili nešto tako.

Ja mislim da je zbog stresa,naime partnera nema,otišao svojim putem, a ja imam bebu od 6 mj. Iscrpljena sam većinu vremena zbog svega pa najvjerovatnije mi treba antistres treatment. Hvala na prijedlozima

da,naime partner je otišao svojim putem pa sam ja vjerovatno pod stresom, a uz to imam bebu od 6 mj. pa sve zajedno. Hvala na prijedlozima!

nešto sam zabrljala na kompu pa dva puta poslala. ispričavam se

the bee, ja mislim isto da su upale raznorazne kad su učestale, povezane sa stresom. majčice požrtvovne
    želim ti da to što prije sve središ
    ej, a što kažeš da jedan dan ostaviš bebača na čuvanje i posvetiš se, onako sebično i ne-mamasto, sebi? ma evo, samo par sati? da skupiš malo snage?
    pusa ti

da se i ja uključim
    ja se s cadidom borim već 4 godine. pokušavam sve živo. od češnjaka, do jogurta, lactogyna, posebnog šampona za intimnu njegu....bla, bla, bla....već mi je muka od toga svega, a svaki mjesec jedno te isto već mi sve ide na jetra...
    ako ima ko neki savjet, slušam...

Mejra's mommy's Avatar

Opet cu ja....prije djece sam imala upale 3-4 x godisnje. Bilo je groznoooooo....i jedan dan gin. u uredu mi nonsalantno nakon brisa veli 'budite oprezni sa oralnim'... I kuc kuc, u zadnjih 5 godina imala sam mozda jednu upalu ali jako blagu...nije mi gin. naglasio o kakvoj se ovdje bakteriji radi?

Vala's Avatar

Za dizanje imuniteta su super kapi Ehinacee. Ima ih kupiti u svakoj ljekarni.

sretna sretna presretna!!!!!!!!!!!!!!

nakon 4 godina borbe s candidom i gljivicama - konačno našla rješenje )
    dražei češnjaka, bioaktiv svaki dan jedan, i ono najbolje - gel za rodnicu super je i jedino to mi je pomoglo dođe 80 kn u ljekarnama

Kod stalnih upala mislim da treba napraviti bris ali ne samo cervikalni nego i uretre. ja sam tako patila od klamidije, bolovi kao da imate upalu mjehura koja ne prolazi od ničega.

Jao i ja nikako da se rijesim upale.Non stop upala.Prije 3 mj. sam dobila canasten,i sad mi zeleni iscjedak ide i uzasno me svrbi.Nikako na zelenu granu.Opet cu morati u gin. zahtjevat cu briseve.

Čudi me da ako imaš iscjedak da ginekoog nije nešto posumnjao, canesten je ugl. za kandidu a onda je iscjedak bijel. Zelenkast ti može biti i od trihomonasa ali to kolko kužim se već vidi pod mikroskopom. Valjda kao i uvijek, moraš naletiti na dobrog dr. Ja sa ginkl. imam bolja iskustva ako idem privatno ali to vjer. nije pravilo. Posjeti ginekologa zašto se mučiš?

evo ja sam u trudnoci dobila taj neki cudni iscedak.
    znaci, pre trudnoce jos ranije (isti partner) uradila sve analize da ne nabrajam.

onda u trudnoci, uradila vag. bris i papu. sve o.k. osim sto je bilo candide koja meni ne smeta (niti svrbi niti pece niti boli nesto)

e sada mi se pojavio gust iscedak koji vec duze traje i koji vise nije beo kao pre trudnoce vec zuckast pa skoro zuto zelenkast.
    miris normalan kao i pre.

jako sam se uspanicila bila jednu noc. a ustvari nikakve tegobe nemam, osim prljavog vesa i curkanja.

uradila bris i sve normalno, cak i navedeno candida u malo broju.

ispade da zelenkast ne bude uvek neki opasni znak.

svakako sam stavljala malo tabletica cesnjaka i boja je i dalje ista, ali jednotavno manje curka i prlja ves.