Tamo sam rodila početkom 2005. I idem opet za jedno mjesec dana, roditi(da ne bude zabune).
Zanima me jeli bilo kakvih promjena? Sobe, gledanje bebe (tada je bilo da tata može vidjeti bebu samo jednom, čak ni bombonjera nije pomogla), posjeti(još su uvijek na onom hodniku?), išta novog?

).

Baš ti hvala na friškim informacijama za Vinogradsku. Ja sam za tjedan-dva na redu
i niš od dojenja.e one su me stvarno naljutile....no dobro kažu, uzdaj se u se i u svoje kljuse!
. Dan kada sam radjala je bila takva guzva, tako da sam zaprimljena u 10 do 11, a smjestili su me u boks tek oko 14 sati. Rodila sam u 17.17. Babica je bila odlicna, ekipa za epiduralnu takodjer, osim nekog tipa, tehnicara, koji nije imao pojma sto radi, svi su mu govorili sta i kako, izludjivao me,ali on je bio tamo samo da pomogne, nije nista bitnoga radio... Bolnicki uvjeti su tako tako, iako je sve dosta uredno. Bilo bi i urednije da nema neurednih pacijentica...Hrana je koma, ali za 3 dana sta sam bila tamo, nema veze, nisam bila gladna...