Bok svima!
Ja sam sasvim nova na forumu i imam par pitanja (imala sam ih puuuuno više ali drago mi je vidjeti da nas ima više s istim "problemima").
Planiram roditi u Vinogradskoj iako nisam iz Zagreba, ali iz svega što sam ovdje pročitala čini mi se kao najbolji izbor. Trudna sam 24 tj. (prva beba).
Evo mojih pitanja:
1. Da li još uvijek nije potreban tečaj za prisustvo na porodu? To mi je malo neobično jer koliko znam sve bolnice traže tečaj, pa se bojim da ne bi bilo problema,a ja neću oditi bez mužića. LOL
2. Da li je potrebno tamo ići na preglede i UZV ili se samo može doći na porod s uputnicom?
3. Ako treba ići na preglede prije poroda, kako to funkcionira, jel se može naručiti telefonom?
4. Jesu bebe u sobi s mama ili ih donose?
Hvala!![]()
![]()

:shock:
.
, oksitocin mi nije ama baš ništa pomogao, je da sam ga počela koristiti tek doma ali ipak...moja je beba papala ciku samo 7 dana, nije išlo, nije išlo...ali bez obzira na to, pohvaljujem vinogradsku i činjenicu da su mi nudili da ostanem još koji dan tamo kada su vidjeli u kakvom su mi stanju cike, kao sestre će se malo pobrinuti oko toga
iako, moram reći da ja nisam imala pravi masitits već početak istoga, skroz izranjavane bradavice, cice pune čvorova itd. ali zbog cijelog niza otežavajućih okolnosti koje su pratile to stanje (čitaj:temperatura 39 i hitna kiretaža, obitavanje u bolnici bez svog miša ) prestala sam dojiti...POnavljam, ne ponovilo se