-
Uroinfekt
Pozdrav svima!
Rodila sam pred 20-tak dana i u rodilištu imala uroinfekt, napravilo mi urin sa sedimentom i urinokulturu, dalo klavocin odmah, urinokultura 3. dan je pokazala ešerihiju, nisam dočekala konačni nalaz (tj. 5-ti dan urinokulturu), niti otpusno pismo, još ga nisam dobila jer se čeka da prođe administrativni dio. Tad sam imala temperaturu 38 (ali nisam znala je li od urina ili od upale prsiju), bolove u kičmi ili bubrezima - ne znam točno reć' što me boli - da li mišići ili bubrezi (ne znam kako bubrezi bole pa sam mislila da je to kičma od položaja dojenja) i česte odlaske na WC + mutan urin. Nakon 2 dana klavocina je to prošlo, klavocin sam pila 14 dana.
Sad, 7 dana nakon klavocina opet bolovi u "leđnim mišićima" ili bubrezima tako da sam jučer za zaspat morala popit ketonal, malo me zavrti inaprijed kao da ću dobiti mengu, sad me opet uhvatila treskavica s temperaturonm 37,6, urin je mutan.
Namjeravam, da ubrzam procese, zvat sutra bolnicu da mi makar kažu koji je bio konačni rezultat urinokulture ako mi još ne mogu dati otpusno pismo, u pon nosim urin sa sedimentom i urinokulturu na analizu u priv. lab da ubrzamo malo sve jer mi je doktorica u pon popodne i mislim nazvat doktoricu i ćut' je li mi treba kakav antibiotik i prije urinokulture. Naravno, nalijevat ću se urološkim čajem, brusnicama itd.
Molim vaša iskustva s tim uroinfektima - koliko je kod vas trajalo, jeste li imali temperaturu, je li preporuka bila mirovanje ili se ne mora strogo mirovati i može se ići vani, je li vam se to ponavljalo i sl.
Unaprijed zahvalna na bilo kojem iskustvu.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma