-
Prohodnost nosa - kako poboljsati?
Primam sve prijedloge i savjete za poboljsanje prohodnosti nosa.
Kako sam odrasla uz alergije, ceste bronhitise, astmu....tako mi je nos slabije prohodan. Makar nemam vise astme (barem vec stvarno dugo nisam imala napade), i kako vec nekoliko godina cak mogu disati kroz nos, osjetim kako nije skroz prohodan za zrak.
Preporucate li sta za uzimanje radi poboljsanja disanja? Homeopatija, kemija tipa neki spray (OTC), kirurgija (sala sala).....
sad kak su alergije opet aktivne, pijem rinolan. No sad me zanima bas prohodnost nosa kao konstanta, bez obzira na alergije.
-
Dobra tema jer i mene zanima. Nemam astmu tj. nisam imala ali imam alergije na sve i najgore u svemu tome devijaciju septuma a to se kirurški mora riješitit :/
-
-
Ja sam bila na operaciji septuma prije 10-ak godina i od tada lakše dišem. Nije idealno, još uvijek mi je jedna strana slabije prohodna ali par godina prije toga je bilo katastrofalno.
-
imam sličan problem - i iako sam se dugo bavila yogom, nisam se mogla natjerati radiri te njihove metode čišćenja kanala. Iako sam sigurna da bi mi pomoglo. Jednosatvno nisam mogla.
-
Ja sam rođena s jednim nerazvijenim sinusom i uvijek mi je jedna nosnica više ili manje prohodna i to mi smeta prilikom koncentracije. Energiju velikim dijelom "udišemo" pravilnim disanjem, a ja to ne mogu!!!
Prije makrobiotike imala sam konstantne upale sinusa, bila na raznim terapijama, sada je stanje puno bolje, od kada pazim na zdravu prehranu, ali urođenu manu ne mogu nikako poboljšati.
Konzultirala sam se i oko operacija, ali savjetovali su me liječnici kako se ne usuđuju otvarati mi to kako ne bi pogoršali stanje. A i nisu pametni po pitanju što da rade. Smatraju kako mi ne mogu stvoriti novi sinus, a strano tijelo stavljati u glavu se ne usuđuju!!! :/
-
ja imam preuske kanale.
I dok sam budna, disanje mi je menje više OK, ali čim legnem više uopće ne mogu disati na nos nego samo na usta.
Za operaciju su mi isto rekli da je preriskantna a ne znaju bi li uopće išta poravila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma