Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 177

Tema: hrvatski top model

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, budući da sam pogledala samo jednu epizodu išla sam na stranicu provjeriti koliko su stare - redom: 20 godina, 22, 20, 19, 24, 17, 22, 21, 22 i -ok- zadnja ima 16. Ali to je jedna jedina. O kakvim curicama pričamo, pa to su mlade žene koje su u stanju donositi vlastite odluke.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hm, ja znam jako puno 20-togodišnjaka koji se nikad nisu vozili vlakom ili busom i za koje roditelji obavljaju poslove od doktora do upisa na faks.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je to grozno žalosno.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam sa 20 imala jednogodišnjeg klinca

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

alui istinito, ne diraj to sine, kćeri, mama će....

kad se sjetim nekih,

ali znaju otić van i nalit se i biti vani do pol 5 ,ali ne bi sami nazvali za instrukcije ( govorim o studentima ), a ne, ja grizem kroz slušalicu

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni nisu upitne one iznad 18. upitne su mi mladje, tj. one koje trebaju dobiti dozvolu rod. i skole.
    u jednom trenutku sam skuzila da je jedna odustala zato sto joj skola nije dala dozvolu, a komentar zirija je bio da je to necuveno jer se vrhunskim sportasima takve stvari dozvoljavaju :? meni je usporedba totalno nelogicna.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    hm, ja znam jako puno 20-togodišnjaka koji se nikad nisu vozili vlakom ili busom i za koje roditelji obavljaju poslove od doktora do upisa na faks.
    i ja znam neke.

inace smo mm i ja na preskoke gledali emisiju i zgrazali se nacinom komunikacije. od muke smo prebacivali na neki drugi program da ne gledamo. sve sto je prije receno o ziriju stoji, mislim odakle im pravo da daju onako uvredljive komentare i procjene?!

najgroznje su mi bile izjave tipa "nije nas hjtela slusat... ne zeli prihvatit nikakve sugestiije/naredbe... " u stilu "sram je bilo sta ima svoje misljenje i zelje!" uzas

a ona cura sta je odbila osisat se - svaka joj cast!

emisija po mom misljenju salje potpuno krivu poruku mladima i ne prikazuje realnu sliku zivota modela. mene najvise zalosti sto mislim da nemaju sva djeca roditelje koji znaju prepoznat opasnosti poruka koje salje ova emisija jer se ovakvo omalovazavanje i nizak nacin komunikacije susrece jako cesto u razlicitim segmentima zivota i ljudi to ne znaju prepoznat i izborit se protiv toga.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a meni je ovo koma

ja dopustam svojim klincima da se sami snalaze u stvarima za koje JA mislim da su sposbni i da mogu (npr. Oskar ide sam s busom iz skole i cak do mene na posel, a isao je i sam samcat do samobora jednom)... kad se vozim s melitom okolo na bajsu, a ona oce slatkac, dam joj novce i posaljem je u ducan da si sama kupi sladoled... i bude ful ponosna.. tocno vidis da cvjeta od ponosa sto je SAMA usla, izabrala, cekala na blagajni, platila, cekala ostatak...

ja nisam u mogucnosti, a i da jesam, ne vjerujem bas da bi bas sve radila umjesto njih ili zato jer cu ja to brze i bolje ili zato jer je sigurnije za njih

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e za takve se nadam da roditelji i odluce da ne idu u ovakav show. ako vec ima koristi od takvog odgoja, onda to ima u ovakvim situacijama :/

inace mi je to neshvatljivo, makar bi volejla da su moji roditelji ponekad bili takvi, moji su otisli u drugi ekstrem

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne znam sto da tocno mislim o ovoj emisiji s obzirom da mi se generalno reality show-evi gade i ne mislim da doprinose icem dobrom kod nase djece, osim ako se ne gledaju zajedno s roditeljima koji im skrecu pozornost na neke stvari, a koje sami mozda ne bi uocili - ko sto je sorci spomenula da zajedno gleda sa svojom kikicom, sto mi je super, zapravo vrlo slicno tomu da i mi roditelji mladje djece gledamo (il se trudimo sto cesce) crtice zajedno, posebno one kod kojih im se mnogo dubioznih stvari treba objasniti da ih ne bi krivo shvatili...
    Sto se emisije tice, slazem se s Mukicinim pocetnim komentarom kako oni pokazuju tim djevojkama kakav je zaista odnos prema modelima u pravom svijetu mode, da se pripreme i vide jel ih to uopce zanima. Neki spartanski pristup izgradnji samopouzdanja, kojeg malo koja cura tamo ima. Takodjer dijelim misljenje da voditeljica nije dorasla biti u ziriju (osim ako nema neke druge kvalitete koje nisu prezentirane u javnost te ih mi ne znamo).
    A visoka gledanost takvih emisija samo pokazuje u kakvom nam je stanju drustvo, zasto cvijeta zuti tisak.... i da ne duljim jer bih otisla offtopic, a i sebe oneraspolozila.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja dvojim cak i o koristi upoznavanja sa sviejtom modela. ako se neko stvarno time zeli baviti, sta nije bolje otici u neku agenciju, ili skolu manekenstva, pa cak se i prijaviti na neki lokalni izbor za miss ili neku slicnu glupost :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Sto se emisije tice, slazem se s Mukicinim pocetnim komentarom kako oni pokazuju tim djevojkama kakav je zaista odnos prema modelima u pravom svijetu mode, da se pripreme i vide jel ih to uopce zanima. Neki spartanski pristup izgradnji samopouzdanja, kojeg malo koja cura tamo ima.
    išla sam u manekensku "školu" i nisam doživjela ništa drugo osim poticanja i obraćanja pažnje na čemu moram raditi
    u pričama s onima koje su nastavile nisam naišla na išta slično ovom bulingu

samopouzdanje je osječaj pod vanjskim utjecajem, ako ti ljudi koje cijeniš kažu da si glup, ti češ kad-tad reči: jep, glup sam
    to što radu je u cilju gledanosti i ničeg više

nijedan trener neće , ako želi izvuči maksimum iz momčadi, omalovažavati igrače, pljucati po njima i sl. nego im dizati samopouzdanje i moral

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

MGrubi, mozemo mi sada o funkcionalnosti takvog pristupa (s kojim se ni ja ne slazem, da se razumijemo), no on postoji i mnogi ga upotrebljavaju, nekima i uspije (pretpostavljam :? )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ja to redovno gledam (kajcu nemrem si pomoc ) i svaki od clanova zirija vise je nego jedanput rekao da oni njih pripremaju za ono sto JE PRAVI zivot modela...

rijetki od nas, a i od njih znaju sto se SVE ZAPRAVO desava na backstageu... a ovo sto im ono rade upravo je to... pripremaju ih i pokazuju im gadan zivot iza kulisa

dakle, tak je to.. nema milosti... i cim prije shvate lakse ce im biti
    cesto si mislim da bi i meni u zivotu lakse bilo da mi je neko dao neku pokaznu vjezbu na kojoj bi mogla vidjeti kava me sve sranja ocekuju i kako da se nosim s njima...
    a svaka od ovih cura ce, sigurna sam, nakon sto ovo zavrsi, bit za zrnce mudrosti teza

a to jel bi ja kao roditelj pustila dijete ili ne u to... mozemo na novi topic
    Slažem se s ovim.
    I ja to gledam svaki vikend. Hehe.
    A ako one misle da se s njima tako ne bi trebalo ophoditi neka idu doma, kao što je napravila i Neda. Uostalom, same su se prijavile, nitko ih na to nije tjerao. I kako Mukica kaže, treba im otvoriti oči, pokazati im u što se upuštaju, da znaju da, baš kako je rekao ona vizažist, da biti model nije hodanje s nogometašem i pojavljivanje na špici.
    Ja vjerujem da ovakvo ophođenje vlada u svijetu modela. I ne mislim da je to ok, ali ako netko to želi, bolje da je na to spreman.
    One tamo nisu samo da bi pobjedile i otišle kući, nego pobjednica valjda dobiva nekaka ugovor i to ne u HR, nego vani.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

[quote="MGrubi"]

samopouzdanje je osječaj pod vanjskim utjecajem, ako ti ljudi koje cijeniš kažu da si glup, ti češ kad-tad reči: jep, glup sam
    to što radu je u cilju gledanosti i ničeg više
    Pa ja nisam primjetila da netko nekme govori da je glup. Moraju ih tjerati da same za sebe kažu nešto lijepo, da o sebi misle sve najbolje.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

"glup" je bio primjer
    imaš puno riječi koje se mogu koristiti da se nekog ponizi i omalovažava

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    a meni je ovo koma

ja dopustam svojim klincima da se sami snalaze u stvarima za koje JA mislim da su sposbni i da mogu (npr. Oskar ide sam s busom iz skole i cak do mene na posel, a isao je i sam samcat do samobora jednom)... kad se vozim s melitom okolo na bajsu, a ona oce slatkac, dam joj novce i posaljem je u ducan da si sama kupi sladoled... i bude ful ponosna.. tocno vidis da cvjeta od ponosa sto je SAMA usla, izabrala, cekala na blagajni, platila, cekala ostatak...

ja nisam u mogucnosti, a i da jesam, ne vjerujem bas da bi bas sve radila umjesto njih ili zato jer cu ja to brze i bolje ili zato jer je sigurnije za njih
    ja sam s 21 imala velku bušu s velkom bebom
    neznam kako bi to izgledalo da sam takva, jelte, smotana.
    Al da znam bliske ljude kojima sve radi mama, znam. Sve. Nebi poželila da se nadju u mojoj i mmovoj situaciji, jer to nebi dobro završilo.
    Vidim i neke drage ljude koji isto rade svojoj djeci, mislim nemoš to naknadno stvorit, daj djetetu odma neku odgovornost ( M hrani ribicu, sa mnom pere sudje, mora složit cipele koje skine i stavit jaknu na stolicu( ne može dobavit vješalicu) i slične sitnice), kad budemo imali svoj stan dobit će psa.
    Mislim da je čovjek stvoren takvim da je ispunjeniji kad ima obavezu i odgovornost, problem je u tome što se lakše prepustit suprotnom...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Gledala sam jednu jedinu epizodu i naživcirala se. OK, jasno mi je ovo s badićima na snijegu, šišanjima i sl., ali kad su pozvali onog Marka Grubnića da im pobaca robu koju one privatno nose, smučilo mi se. Ne vidim nikakvog smisla u tome da sve postanu iste.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

SVE ste rekle puno onoga što i ja mislim. Modni mačak je takav užas da milslim kako nije kompetentan nikome određivati što je "in", a što "out". Kao ON zna (pa plače mi se od kvazi hrvatskih poznavatelja mode)

Užasno me smeta što su te cure dosta tupaste. Mislim fakat ne možeš reći kada te netko pita da kažeš nešto o svojim prednostima - "a"!!!! :?

Rade im to što im rade i u svakoj emisiji su sve agresivniji jer očito im one to dozvoljavaju.

Isto tako, razmišljala sam kako nitko od žirija nije roditelj pa nema vjerojatno (sigurno) neke emocije i zaštitničke stavove kakve imaju roditelji.

Slažem se s tim da je svijet mode grub i da one to moraju osjetiti, ali ovako tupaste samo će biti isfiltrirane i ostati će tigrice koje grizu (ako ih uopće i ima).

A neverbalna komunikacija im je toliko jadna da mislim kako nitko od njih nije za top-modela. :/

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

abonjeko, slažem se s tobom, fakat su tupave do boli...
    Ok, slažem se s ovim za modnog majmuna, ali sve ostalo mi je ok.
    Mislim, ona mala kaj je sad zadnja ispala, pa ona ne zna normalnu rečenicu izgovoriti. Zapravo, zna li ona uopće pričati?
    Ima ih još. Ima možda dvije koje su ok.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upozoravam da ovo nije pdf. o televiziji vec o roditeljstvu pa vas molim da tok diskusije usmjerite u skladu s nazivom pdf-a, a ne da komentirate sudionice ili ziri ili ... vec da govorite o ovoj emisiji u kontekstu roditeljstva.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Curke, malo ste pretjerale - po cemu zakljucujete da su cure glupe - po tome sto ne znaju spojit dvije recenice na TV-u :? (kolko od vas ovdje bi?)
    Uopce problem nije u tome, vec u tome sto imaju jako malo samopouzdanja, a ovi to iskoristavaju...
    Nisu im radili testove inteligencije ili pak opce kulture da mozemo ovdje zakljucivat kako su glupe

I ovo mi tak upada u oci:
    da biti model nije hodanje s nogometašem i pojavljivanje na špici.
    Nego sta je jos
    Pravit se pametnim 8)

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Evo, budući da sam pogledala samo jednu epizodu išla sam na stranicu provjeriti koliko su stare - redom: 20 godina, 22, 20, 19, 24, 17, 22, 21, 22 i -ok- zadnja ima 16. Ali to je jedna jedina. O kakvim curicama pričamo, pa to su mlade žene koje su u stanju donositi vlastite odluke.
    Luna, ja mislim da sam ulovila reprizu prve epizode.
    Tada ih je sigurno 100% bilo maldjih... najupecatljivija mi je bila jedna mama koja je dopratila svoju kcer i izjavila za TV da ona misli kako njena kcer nije nimalo posebna i da oko nje vidi puno ljepsih djevojaka. I to sve pred kcerkom. :/

Ja ne mislim da su glupe, ne pratim dovoljno da bih donosila takve zakljucke.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Modni mačak je takav užas da milslim kako nije kompetentan nikome određivati što je "in", a što "out". Kao ON zna (pa plače mi se od kvazi hrvatskih poznavatelja mode)
    xxx

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne mogu gledati hrvatsko izdanje te emisije, ali koliko vidim iz ovoga sto pisete radi se o fenomenu reality tv, nista drugo. kakav crni "okrutni svijet mode", pripreme za tough job i slicno.... ziri se trudi biti takav jer im je tako receno od scenarista/producenata emisije. sto gadnije, to bolje, sto vise krvi i valjanja u blatu, to veca gledanost. na taj kalup su koncipirane sve reality show emisije

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dopuna da ostane u okvirima roditeljstva: ne znam sto bi mi bilo gore kao roditelju, da mi dijete bude medju natjecateljima, u ziriju, ili u tv ekipi koja stvara emisiju. lose bih se osjecala u svakom slucaju.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A meni je emisija baš fora. Tatjana mi je prelijepa i mislim da odlično vodi emisiju, borut mi simpa, za cure koje su se prijavila ne znam otkud im toliko samopouzdanja da se prijave za TOP model ...Nemojte se ljutit al šta mogu, sviđa mi se to gledat. Šteta sto ne izgledam ko manekenka da se prijavim

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uf sorry flower i ostali... u kontekstu roditeljstva...ne bih imala ništa protiv da mi djete bude među natjecateljicama, ako bi imala sve predispozicije i izgledom ali i pameću da to može izgurati bez ikakvih posljedica

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uopce problem nije u tome, vec u tome sto imaju jako malo samopouzdanja, a ovi to iskoristavaju...
    Nisu im radili testove inteligencije ili pak opce kulture da mozemo ovdje zakljucivat kako su glupe
    takvo iskorištavanje nije u redu, jedino što dijete možeš naučiti (na osnovu takve emisije) jest: šta se desi kad pustiš druge da te gazu, kako pokazati zube na civiliziran način...

njihova inteligencija i naobrazba nije bitna, taj posao zahtijeva: obući komad robe i lijepo prošetati po pisti, te znati se namjestiti pred fotoaparatom

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzasno mi smeta sto o ovim curama govorite kao o tupavim glupacama

ne razumijem zbog cega je potrebno vrijedjati ih, pogotovo ako nisu tu da bi se branile

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

MGrubi, uopce ne kuzim zasto me stalno kvotiras i onda napises nesto petnaesto :?

Nisam nigdje ni pisala o tomu jesu li njihova inteligencija i pamet bitni, vec da ne mozemo tvrdit da su glupe.

A dijete, ali uz roditeljsko sufliranje, iz ove emisije moze svasta naucit, ako ima temelje iz najranijeg djetinjstva.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ah, koliko predrasuda na jednom mjestu!
    posao modela nije bas tako jednostavan kao:
    obući komad robe i lijepo prošetati po pisti, te znati se namjestiti pred fotoaparatom
    ili hodanje s nogometasem, pojavljivanje na spici...
    ovo o tupavim glupacama necu ni komentirati.

radi se o fenomenu reality tv, nista drugo. kakav crni "okrutni svijet mode", pripreme za tough job i slicno....
    tko god je imalo upucen u modni svijet, zna da jest okrutan, i puno okrutniji od toga sto tzv. reality tv pokazuje.
    jedna modna agentica u zagrebu cije ime necu spominjati, prije 15-ak godina bila je poznata ne samo po tome sto je (kao i vecina ostalih u tom poslu) verbalno vrijedjala modele, vec je tu i tamo pokojoj znala opaliti i samar. koliko cujem, ni danas nije puno drugacije, osim sta valjda vise ne samaraju.
    vecina curica od 14-15 godina ne zna u sta se upusta kad krene u taj svijet, a na zalost ne znaju to ni roditelji, pa zato, opet ponavljam, preporucujem gledanje "top modela" svim roditeljima.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

problem kod modnog svijeta i svijeta modela kako ga ja vidim je slijedeći: koliko znate svjetskih top modela koji zarađuju bitne količine novaca - ja ih znam negdje 10-ak. Ostale se bore za preživljavanje. Uz to je to jako težak posao - na nogama po cijele dane, trči od jednog snimanja na drugo da bi te angažirali da bi imala što jesti i platiti račune itd. Da ne govorim o okrutnosti tog svijeta koji je po mojim spoznajama pun droge i promiskuiteta. Ne bi voljela da moja malena krene tim putem, ali što zapravo čovjek može napraviti ako dijete to zaista želi? Ništa, tko je meni mogao pametovati kad sam bila u tim godinama-nitko, ja sam bila najpametnija na svijetu. Mogu joj jedino dati smjernice dok je još mala i nadati se da će dobro izabrati u budućnosti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne ulazim u to kakav je modni svijet, uostalom to sto opisujes dozivljavaju i klinci koji ozbiljno treniraju sport, i to nije nista novo niti cudno. jos davnih 80-ih u mojoj srednjoj muzickoj jedna je vrhunska (ili "vrhunska") pedagoginja znala urlati i u bijesu bacati note kroz vrata, a i razna druga izivljavanja joj nisu bila strana.

poanta mog posta je da se (vrlo vjerojatno) radi o tipu emisije kojem je za cilj budjenje niskih strasti kod gledatelja. u jednoj emisiji je to natjecanje za top model, u drugoj natjecanje u mrsavljenju, u trecoj prezivljavanje u divljini i tako dalje, a sve uz neki ziri, ili trenere, ili one koji postavljaju pravila igra, cija je glavna uloga da se sadisticki izivljavaju na ljudima koji sudjeluju. kao natjecanja u areni u starom Rimu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moj odgovor isao je na post od mamasite

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

njihova inteligencija i naobrazba nije bitna
    za potonje se mogu složiti, no ne i za inteligenciju. ona je potrebna u svemu što se radi.

osobno, isto sam mišljenja da mi preko tv-a ne vidimo ni djelić "okrutnosti"(stvarnosti) modnog svijeta i da to nije "samo prošetati pistom i namjestiti se"...no ta je rasprava valjda za neku drugu temu...ono što mi je jako, jako tužno je tretiranje tih djevojaka. tu emisiju sam pogledala neki dan prvi put i smučilo mi se u više navrata gledajući kako se odnose prema tim curama.

slažem se da je dobro da postoji taj jedan mali uvid u taj modni svijet i da djevojke (i momci) koji žude za takvim životom barem malo vide (iz sigurnosti i topline svog doma) da to možda i nije najbolji izbor, da je možda pametnije završiti sa školovanjem, graditi sebe i karijeru u nekim drugim vodama.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U potpunosti se slazem s Busy po ovom pitanju

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa
    čisto za usporedbu - dvojac (kreatori) koji su naše cure angažirali za reviju - bio je izrazito kulturan. dakle - vani se to može i na drugi način...
    da slažem se s ovim i jako lijepo su se ponašali prema one dvije cure. A tatjana jurić mi je bila ok do sad jer ja neznam da je ona ikad nosila neku reviju ili radila išta slično osim šta je vodila exploziv i mislim da uopće nije kompetentna za ovaj posao :/

I zanima me bi li ona dopustila da njoj ošišaju kosu ili drastično promijene boju, šta nije bila faca pa se prva ona ošišala a onda cure....
    rtl je otkupio licencu za taj show.

u inozemstvu je običaj da show ima tu neku voditeljicu super-modela (u americi je to bila tyra banks, u njemačkoj heidi klum) koja je djevojkama uistinu kompetentna davati savjete i upute, a uz nju se pojavljuje kao neka suvoditeljica (koliko sam shvatila), koja ne mora imati veze s manekenskim svijetom, nego vodi emisiju. (mislila sam napisati-treba biti školovana za voditeljicu, ali bolje neću )

fora je u tome što je kod nas ova manekenska faca trebala biti tanja dragović, koja uistinu jest ostvarila zavidnu karijeru u inozemstvu, ali ona je odbila sudjelovati u showu jer je smatrala da rtlov show ne poštiva originalan koncept. mislim da je tatjana trebala biti samo ova suvoditeljica, ali eto, iako je njezine tri revije u milanu ne čine idealnom za taj posao, sad je ona preuzela sve na sebe.

to svejedno nije isprika za onakvo ponašanje cijele ekipe
    (nisam gledala je li i u inozemnim emisijama tako)

nisi uspjela iskočiti iz vode s otvorenim očima,
    nisi disciplinirana, dakle ti zasigurno nisi materijal za supermodela.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čula za Tyru Banks, čula za Heidi Klum, Kate Moss, Lindu Evangelistu itd. mogla bi ih nabrajati do preksutra, ali tko je ta Tanja Dragović? Kako je ta ostvarila zavidnu karijeru vani, znam da su vani bile dosta uspješne mala Longin i Ljupka Gojić, ali tko je ova? Da to nije neka od onih u našim novinama stvorenih celebery-ja koji to zapravo nisu, oni što su bili na zadnjem "fantastično" gledanom big brotheru, pa kao mi smo ludo zanimljivi i još luđe popularni. I to novinarsko stvaranje nečije popularnosti iz ničega me brine, posebice stoga što svi ti ljudi nisu baš ono što bi mogli nazvati dobrim ljudima, ljudima koji bi trebali i mogli biti uzor djeci.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne pratim tu scenu, ali mislim da je Dragovićka ipak vani nešto stvorila
    nije bila u rangu Kate Moss, ali nije baš ni NN, bila je na naslovnici, jer Vogua ili tako nešto, čitala sam da je na tu naslovnicu slinio i Chandler u jednoj epizodi Prijatelja

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    čula za Tyru Banks, čula za Heidi Klum, Kate Moss, Lindu Evangelistu itd. mogla bi ih nabrajati do preksutra, ali tko je ta Tanja Dragović? Kako je ta ostvarila zavidnu karijeru vani, znam da su vani bile dosta uspješne mala Longin i Ljupka Gojić, ali tko je ova?
    "nevjenčana supruga gorana ivaniševića", pa kak to ne znaš

šalim se.

ona je bila, ako se ne varam, jedina hrvatica na naslovnici američkog cosma. tako nešto. nisam joj baš pratila karijeru, ali i meni je palo na pamet zašto nisu posao onda ponudili ljupki recimo. doduše, cura vjerojatno ima pametnijeg posla

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ili korini longin ili mateji penavi

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ili korini longin
    ona ti više ne govori hrvatski khm

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a Cosmo, znala sam da sam falila

OT ali meni živce kida ta "nevjenčana supruga", stvarno su joj se ti mediji mogli skinuti s tim izrazom

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    "nevjenčana supruga", stvarno su joj se ti mediji mogli skinuti s tim izrazom
    pa da, posebno zato što je to jedan običan oksimoron.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da biti model nije hodanje s nogometašem i pojavljivanje na špici.
    Nego sta je jos

nego, da te potpišem!

i obećajem neću više ništa pisati, s obzirom da ovo dosad nije imalo veze s pdf-om IZAZOVI RODITELJSTVA.
    ali kad malo bolje razmislim, topic možemo razviti u smjeru: kako odgojiti dijete a da ne završi s nogometašem?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    vidi stvarno
    ali taj se izraz korisiti i u zakonu, zar ne?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vidi stvarno
    ali taj se izraz korisiti i u zakonu, zar ne?
    to ne znam

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i obećajem neću više ništa pisati, s obzirom da ovo dosad nije imalo veze s pdf-om IZAZOVI RODITELJSTVA.
    ali kad malo bolje razmislim, topic možemo razviti u smjeru: kako odgojiti dijete a da ne završi s nogometašem?
    ovo me podsjetilo što je MM jednom izjavio dok smo još hodali. Bili smo u društvu i moja najbolja frendica je izjavila kako se ona nikada ne bi udala za nogometaša, a MM (zove se Davor) veli: "Kaj ne bi, ja bi se udao za Davora Šukera. Bilo bi ide Davor Šuker i njegova žena Davor Šuker".

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa tanja je završila s tenisačem i vidiš što ju je snašlo

no dosta OT, ubitćenasmoderatori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •