Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 177 od 177

Tema: hrvatski top model

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

otišla je rasprava, vidim, totalno negdje drugdje, ali kad je bal nek jebal: dakle, da mi je u mladosti bila ova pamet, a ona figura išla bih u manekenke, bez obzira što sam oprezna što se tiče takvog života za svoju kćer. Jer, drage moje, ja sa svojim faxom mogu obrisati guzicu, a radim u struci i sa lovom koju primim rastežem kućni budžet, kao što je Lory rekla, ko mačka crijevo. I sad mi je kaos po kući kako se mala rodila i razmišljam da jednom mjesečno uzmem čistačicu da mi malo pomogne počistiti dok je dijete malo, ali kad vidim koje su cijene 1 sata rada čistačice :shock: pa moja plaća za 1 sat je manja, a i kućni budžet poprilici kao onaj državni: rupe na sve strane i curi li ga curi. Malo mi se čini da su u ovoj zemlji na krivo postavljene vrijednosti i ne treba se čuditi što klinci to vide - oni sve vide. Jer ak već hebeš mačku mater, a hebeš ju ovak i onak, onda nek to bude barem za neku primjetnu lovu da čovjeka veseli, a ne da ti pola plaće ode na režije, a klopa - zube na klin (iako moji još nisu na klinu jer sam od poroda troguza, a tri guze su jače od 1 glave, mogla bi nešto uštedjeti na dijeti )

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tatjana Juric mi je prelepa i doterana, ali to je ujedno i jedino sto mi se svidja u tom bljutavom show-u.
    Emisija verovatno verno preslikava odnose i stanje u tom svetu. Surovo, podcenjivacki, ukalupljujuci devojke u nekakve klisee, nametnute modne trendove i zivotni stil.
    Ne bi mi bio previse drago da moje kcerke ucestvuju u takvoj cirkusijadi, ali, kao i za sve sto odluce da rade u zivotu, a da im to ne ugrozava zdravlje, dusevni mir i stabilnost, podrzacu ih. I tesiti ako se razocaraju. I pomoci da nadju svoj put, kakavgod on bio...

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Ajd da malo preusmjerimo komunikaciju...
    Ovo smo sve prezvakale - upitnu top model karijeru voditeljice, pomodnog "macka" i ine...
    A vidim da su mnoge zabrijale pa pisu i mozda ono sto ne misle, a pisana rijec ispada ipak drukcije -

nego, mene zanima, biste li vi vasu kcer (sina - za neki drugi slicni show) "pustili" da se prijavi za ovakvo sta?

Ja bih. (pod uvjetom da je zavrsena srednja skola)
    Iako znam da bih morala ulazit u raspravu s MM-om, al bih. I bila bih podrska, opet sa sufliranjem (ne mo's protiv svoje prirode )
    Stvarno ste se nabrijale, da sam znala nebi otvorila topic

Meni je moja majka zabranila ići na odbojku jer je počinjala u 21h navečer, a išla sam u osnovnu školu. doduše bilo je predratno stanje, ali to nikad neću zaboraviti.
    Možda nebi bilo ništa od mene, ali sam taj način na koji je došlo do toga da od mene ne bude ništa (u sportu ) nije dobar.

Tako da bi sigurno razgovarala sa svojom kćerkom prije nego bi je pustila u takve vode. Nadam se da bi i moj odgoj utjecao na njen (ne)odabir takve vrste show-a.

Za sport imam totalno drugačije mišljenje. podržala bi ga/nju u bilo kojoj vrsti sporta i žrtvovala se sa odvoženjem/dovoženjem, sigurno mi ne bi 21h bio izlika za odgovaranje djeteta od sporta.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa

Za sport imam totalno drugačije mišljenje. podržala bi ga/nju u bilo kojoj vrsti sporta i žrtvovala se sa odvoženjem/dovoženjem, sigurno mi ne bi 21h bio izlika za odgovaranje djeteta od sporta.
    i ja bih.
    ali "vrhunski nogometaš" nikad ne bi bila izlika za neobrazovanost.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    Pa i mene su odgajali da mi to ne bude privlacno, al sam ipak upisala skolu za manekenke.
    I ja isto. Skroz sam na to bila zaboravila dok nisam ovo pročitala. Išla sam na tečaj za manekene, primili su me u klub, dobro sam hodala i da sam bila manekenskije građena i voljna smršaviti, nosila bih više od one moje dvije revije. I bila bih jedan dio života manekenka.
    Vidis, lipo rodite kcer od 165 kao moja malenkost i onda nece imati takvih dilema

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Pa i mene su odgajali da mi to ne bude privlacno, al sam ipak upisala skolu za manekenke.
    I ja isto. Skroz sam na to bila zaboravila dok nisam ovo pročitala. Išla sam na tečaj za manekene, primili su me u klub, dobro sam hodala i da sam bila manekenskije građena i voljna smršaviti, nosila bih više od one moje dvije revije. I bila bih jedan dio života manekenka.
    Vidis, lipo rodite kcer od 165 kao moja malenkost i onda nece imati takvih dilema

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je moja majka zabranila ići na odbojku jer je počinjala u 21h navečer, a išla sam u osnovnu školu. doduše bilo je predratno stanje, ali to nikad neću zaboraviti.
    Možda nebi bilo ništa od mene, ali sam taj način na koji je došlo do toga da od mene ne bude ništa (u sportu ) nije dobar.
    Meni stari nije dao da treniram rukomet, a izgovor mu je bio...da rukometašice puno psuju.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je ponuđeno sa 15 godina da se okušam u manekenstvu. i moj tata nije dao - imao je kontakata sa dosta ljudi iz tog svijeta i bilo mu je savršeno jasno kako sve to funkcionira. puno je gore od ovog na tv-u.
    A što se tiče Tatjane Jurić, ne znam da li se netko sjeća 4 cure iz Playboyeve ljetne patrole ( jutarnji je to pratio na tjednoj bazi ) - mislim da je to bila 2003 ili 2004. Uglavnom, cure su 7 i 8 mjesec obilazile gradove na moru i tamo se zabavljale a čitatelji su trebali izabrati za koju žele da se slika skroz gola na kraju ljeta a ne max u mokroj bijeloj majici i tangama. Jurićka nije pobijedila nego neka sa većim cikama ali je nakon toga postajala sve viđenija u medijima dok nije počela raditi na rtl-u.
    zato kad ona kaže curama - morate biti spremne na sve da uspijete - zna o čemu govori

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa

Meni stari nije dao da treniram rukomet, a izgovor mu je bio...da rukometašice puno psuju.
    ana.m - tvoj je stari nalik mom pokojnom nonu. on mojoj mami nije dao na rukomet jer samo nečasne žene (nije se on ovako kulturno izrazio) nose kratke gače.

ZIMA, svaka čast na memoriji :D

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    tvoj je stari nalik mom pokojnom nonu. on mojoj mami nije dao na rukomet jer samo nečasne žene (nije se on ovako kulturno izrazio) nose kratke gače.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ZIMA prvotno napisa
    A što se tiče Tatjane Jurić, ne znam da li se netko sjeća 4 cure iz Playboyeve ljetne patrole ( jutarnji je to pratio na tjednoj bazi ) - mislim da je to bila 2003 ili 2004. Uglavnom, cure su 7 i 8 mjesec obilazile gradove na moru i tamo se zabavljale a čitatelji su trebali izabrati za koju žele da se slika skroz gola na kraju ljeta a ne max u mokroj bijeloj majici i tangama. Jurićka nije pobijedila nego neka sa većim cikama ali je nakon toga postajala sve viđenija u medijima dok nije počela raditi na rtl-u.
    zato kad ona kaže curama - morate biti spremne na sve da uspijete - zna o čemu govori
    Zao jezik

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa

ja sam išla u "manekene" jer su mi stavili na izbor: košarka ili tečaj za manekene .. kao šteta moje visine da sjedi kući
    pa sam izabrale manje trčanja

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa

ja sam trenirala rukomet do trećeg srednje : psuje:
    u osnovnoj u koju sam išla bila su dva profesora tjelesnog.
    jedan je trenirao rukomet, drugi odbojku. ja sam išla u smjenu kod ovog što je trenirao rukomet, poslije mi je bilo baš žao :/

u srednjoj su me regrutirali i za košarkašku ekipu,
    da ne bude šteta visine, upravo tako. (MGrubi koliko si visoka? )

netko je na prethodnoj stranici rekao da nikad neće djecu odgajati da ih manekenstvo zanima. ja mislim da bi ih trebalo odgajati da ih ne zanima SAMO to. jer ja sam radnim danima trenirala rukomet, vikendima me mama vozila u centar na taj tečaj manekenstva, ali smo isto tako, iza išli do knjižnice, jer sam knjige doslovce gutala odmalena.

sad će možda grubo zazvučati, ali nedavno je bila reportaža na tvu kako je u avenueu bio organiziran neki događaj za mame i kćeri, zajedničko šminkanje i bjuti tretmani, boga pitaj, a tamo sve djevojčice male, dvije tri godine, sjede u onim stoličetinama, napirlitane, poslije poziraju pred kamerama ko da im je to četvrta naslovnica voguea. možda su njihove mame poslije s njima išle u kazalište ili algoritam, ali

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

183cm

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    183cm
    oooo ima tebe, komad žene!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    Zao jezik
    kate, ne shvaćam zašto to misliš jer ovo što sam napisala nije trač nego istina. i još:
    Kao prvo - cijela priča sa playboyem nikako se ne bi trebala gledati negativno jer ona nikoga sa time nije zakinula da bi uspjela što je nažalost česta pojava. inače mislim da je svakome dopušteno da radi što ga je volja dokle god sa time ne čini štetu drugima.
    drugo - to nije jedini razlog njezinog uspjeha - možda tek vrata koja su joj otvorila put za dalje jer da dođe do ovog danas je uloženo jako puno rada, truda i odricanja ( sjećam se njezinih početaka na tv-u, mucanja, loše dikcije, grešaka).
    treće - meni je drago što je uspjela jer je postala izvrsnom voditeljicom - inteligentnom, zgodnom i opuštenom, sigurno najboljom na rtl-u. i cijenim je zbog toga.

zbog svega toga, ponavljam - kad ona kaže da ako žele uspjeti moraju biti spremne na sve - govori iz vlastitog iskustva. pri tome ovo sve ne znači nužno slikanje za playboy nego spremnost da napraviš nešto što možda nikada nisi mislio da ćeš biti spreman napraviti ako će ti to otvoriti vrata za dalje.

i sad ti meni kate reci - po čemu zaključuješ da imam zao jezik?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zima meni je tvoj prvi mejl zvučao kao da si rekla da je "preko kreveta" sve dobila. Sad si sve lijepo objasnila, povlačim optužbu za tvoj jezik

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam visoka 167, nikad nisam odgojena da me zanima ovo ili ono, ali sam probala svašta i nije mi žao
    Išla sam u glazbenu školu 4 godine, išla sam na tečaj za manekenke, gimnastiku i taekwon-do, na tečajeve francuskog, talijanskog, njemačkog jezika, bila sam mažuretkinja 3 godine.
    Ništa se nije zadržalo, vjerojatno jer sam bila prevrckava, pa se nisam mogla smiriti.
    Neću imati ništa protiv budu li moja dica imala interesa u izvanškolskim aktivnostima i kasnije ostvarivanju nekih svojih želja ako nisu opasne za život .
    Bitno mi je samo da su dobre osobe, velikog srca, poštovanja i volje.
    I ja seTatjane sjećam iz ljetne patrole. Bila je nalipša od njih.
    Sad kad je gledam, iako je prekrasna, pitam se hoće li se slomiti ako pomakne obrve. Kao porculanska lutka.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

u svjetlu svega napisanog, i duha podforuma:

u svim segmentima zivota ima ok i ruznih stvari. vjerujem da je manekenstvo i sve slicno tome "gadan" posao jer ti uvijek mogu reci "cuj, ako neces ti, eno ih 20 ceka iza tebe na tu priliku" i to je, u stvari, gola istina.
    takve su situacije test karaktera osobe - gdje su tvoje granice i do kuda ides.
    nadam se da ce moja djeca znati da neke stvari jednostavno nisu vrijedne mucenja. jer nisu.
    jedno je trpit jer si u situaciji da prakticki nemas za kruh, a drugo zato sto zelis nesto dokazati (ne znam kome i zasto, da si najljepsa? pih)

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

htjedoh jos reci, bitno je da si lijep onome tko te voli i koga ti volis, a mase...su prevrtljive same po sebi.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kate i tebi
    i imaš pravo - sad sam ponovo pročitala mail stvarno bi se mogao tako objasniti a to mi uopće nije bila namjera.
    uh...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dajte mi razlog da ovaj topik ne zakljucam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa
    Sad kad je gledam, iako je prekrasna, pitam se hoće li se slomiti ako pomakne obrve. Kao porculanska lutka.
    Potpis!
    I ja rado gledam ovu emisiju. Al baš zato da znam nešto i o tom svijetu, primjerice: mala nećakinja misli da nije lijepa, nije zadovoljna sobom...onda joj se pokaže te cure kad nisu obasjane reflektorima pa se vidi da su i one od krvi i mesa, a onda izvučem iz obiteljskog albuma njenu fotografiju na kojoj je lijepa i wow! zasja zadovoljstvo i na njenom licu...zbog toga mi je važno znati tajne šminkanja, retuširanja i obrade fotografija i tako svašta nešto....to je povod da izvučemo odjeću iz ormara i presvlačimo se, igramo pantomime itd. Tome služi tv emisija-da je kritički pogledamo. Jer da ne postoji...pa znate, čini mi se da bi mi jedan dio istine bio prešućen...a ja ipak volim znati cijelu istinu ma koliko ona teška bila. Eto tako ja na to gledam

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajme, kako mi je smiješno vidjeti Jurićku dok priča o svjetskoj sceni, osobnosti, o samopoštovanju, samopouzdanju, o odricanju, želji...odmah se sjetim one epizode kojom se probila valjda na TV- Playboyeva jahta, dok je obnažena jahala na banani boreći se s drigim curkama za naslovnicu istoga...pa je pobijedila ona striptizeta iz BB. Ispravite me ako sam što pogrešno shvatila.
    Inače, nisu klinke, maloljetnice bih izbacila definitivno, pa nek moda propadne , jasno mi je da u toj branši treba imati gard, čvrstinu, sigurnost, želju...ali nije valjda da je čvrstina- okrutnost, sigurnost-umišljenost i nekritičnost, gard-bezobzirnost, ljubomoru, a želja- spremnost da se poseksaju s kim god da treba radi posla, titule i sl., skine gola i sl. Sorry, ali kad mi pričaju o toj želji, volji, jakoj želji...ja uvijek mislim da im žele reći da je to ovo...jer ono što je Jurićka radila...nikoji roditelj ne bi htio za svoje dijete, žalosno, jadno, ogavno...fuj, stare prdonje pred kojima siu se trebale skidati...

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ZIMA prvotno napisa
    Evo, sad vidim da si ti to pisala, svaka čast, to sam i ja htjela reći...i da , imam zločestiji jezik...zato što se radi u rukavicama, što je riječ o mlađim curama (od kojih je jedna iz mog mjesta i čiji roditelji pojma nemaju kako to funkcionira-jako je mlada)...
    Mislim da neke već znaju kako to funkcionira, pogotovo one koje su se natjecale za mis, ona go-go plesačica, ali ima ih par koje su baš nekako prenevine i prenaivne za taj svijet, i zato mi je malo bljak sve...a i mislim da su trebali dovesti neku sa svjetskom karijerom...pa da stvarno sve ima smisla-poslovnoga

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A što se tiče pravog pitanja...djece, ovako: nadam se da će ispasti takvi da ne žele raditi posao u kojemu nije važno što misle, u kojemu nije važan njihov stav, niti malo,u kojemu svaki dan trebaju ponavljati da su ljepši od drugih ili bilo u čemu bolji, a da je to, na kraju krajeva, nešto s čim se rode (bez obzira što oni govore o ambicijama i sl. treba biti lijep).

Ali iskreno, ne vjerujem da bih im branila, ako to žele, to nema puno smisla...ako sam ih odgojila tako da imaju pozitivan stav prema snimanju duplerica napr. , čemu onda biti licemjeran, radi drugih braniti ili sl?
    To bi trebao biti časan posao kao svaki drugi, a odricanja i rada traži, nije uopće u tome stvar...samo, kad im cijeli vijek netko modelira mozak da je ljepota i svježina tijela najvažnija stvar...što kad ostare, što ako poružne, što ako biraju ljude po tom kriteriju? Hoće li biti sretne?
    Ako taj sustav stvarno tako funkcionira kako je prikazano, onda nekim drugim vrijednostima i nema mjesta, to je problem, nekako se previše zadire u osobnost...to jednostavno nije samo posao, zato i jesu toliko plaćene (i vjerujem da je teško)...
    Mislim, oni tamo njima uporno nameću vrijednosti-kao životne vrijednosti, a ne poslovne, i to kao neupitne...Toga ima i u nekim drugim profesijama (menadžeri, napr. ), ali s obzirom da se ovdje uvijek radi o jako mladim ljudima-oni jednostavno nemaju kada stvoriti drukčije stavove...
    Onda, koliko god da mi pričali o profesionalizmu-to je jedina profesija gdje žene zarađuju više, a to ne govori u prilog ravnopravnosti spolova (iako naizgled paše), voljela bih da mi djeci spol (ili rod) ne budu sredstava za život...nego nešto drugo...
    Sve u svemu, nadam se da će biti kao dragi i ja po tim pitanjima...ili to ili se nadam ružnom tenu ili malo nižoj visini...samo se nadam da neću dolaziti u situaciju da im branim nešto što žele raditi...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zakljucat cu, rasprava je primjerenija tv vodicu, kaktusima i vijencima...a ne rod. pdf.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •