otišla je rasprava, vidim, totalno negdje drugdje, ali kad je bal nek jebal: dakle, da mi je u mladostibila ova pamet, a ona figura
išla bih u manekenke, bez obzira što sam oprezna što se tiče takvog života za svoju kćer. Jer, drage moje, ja sa svojim faxom mogu obrisati guzicu, a radim u struci i sa lovom koju primim rastežem kućni budžet, kao što je Lory rekla, ko mačka crijevo. I sad mi je kaos po kući kako se mala rodila i razmišljam da jednom mjesečno uzmem čistačicu da mi malo pomogne počistiti dok je dijete malo, ali kad vidim koje su cijene 1 sata rada čistačice :shock: pa moja plaća za 1 sat je manja, a i kućni budžet poprilici kao onaj državni: rupe na sve strane i curi li ga curi. Malo mi se čini da su u ovoj zemlji na krivo postavljene vrijednosti i ne treba se čuditi što klinci to vide - oni sve vide. Jer ak već hebeš mačku mater, a hebeš ju ovak i onak, onda nek to bude barem za neku primjetnu lovu da čovjeka veseli, a ne da ti pola plaće ode na režije, a klopa - zube na klin (iako moji još nisu na klinu jer sam od poroda troguza, a tri guze su jače od 1 glave, mogla bi nešto uštedjeti na dijeti
)