Citiraj mali karlo prvotno napisa
Citiraj sorciere prvotno napisa
čisto za usporedbu - dvojac (kreatori) koji su naše cure angažirali za reviju - bio je izrazito kulturan. dakle - vani se to može i na drugi način...
da slažem se s ovim i jako lijepo su se ponašali prema one dvije cure. A tatjana jurić mi je bila ok do sad jer ja neznam da je ona ikad nosila neku reviju ili radila išta slično osim šta je vodila exploziv i mislim da uopće nije kompetentna za ovaj posao :/

I zanima me bi li ona dopustila da njoj ošišaju kosu ili drastično promijene boju, šta nije bila faca pa se prva ona ošišala a onda cure....
rtl je otkupio licencu za taj show.

u inozemstvu je običaj da show ima tu neku voditeljicu super-modela (u americi je to bila tyra banks, u njemačkoj heidi klum) koja je djevojkama uistinu kompetentna davati savjete i upute, a uz nju se pojavljuje kao neka suvoditeljica (koliko sam shvatila), koja ne mora imati veze s manekenskim svijetom, nego vodi emisiju. (mislila sam napisati-treba biti školovana za voditeljicu, ali bolje neću )

fora je u tome što je kod nas ova manekenska faca trebala biti tanja dragović, koja uistinu jest ostvarila zavidnu karijeru u inozemstvu, ali ona je odbila sudjelovati u showu jer je smatrala da rtlov show ne poštiva originalan koncept. mislim da je tatjana trebala biti samo ova suvoditeljica, ali eto, iako je njezine tri revije u milanu ne čine idealnom za taj posao, sad je ona preuzela sve na sebe.

to svejedno nije isprika za onakvo ponašanje cijele ekipe
(nisam gledala je li i u inozemnim emisijama tako)

nisi uspjela iskočiti iz vode s otvorenim očima,
nisi disciplinirana, dakle ti zasigurno nisi materijal za supermodela.