-
kate prvotno napisa
Zao jezik
kate, ne shvaćam zašto to misliš jer ovo što sam napisala nije trač nego istina. i još:
Kao prvo - cijela priča sa playboyem nikako se ne bi trebala gledati negativno jer ona nikoga sa time nije zakinula da bi uspjela što je nažalost česta pojava. inače mislim da je svakome dopušteno da radi što ga je volja dokle god sa time ne čini štetu drugima.
drugo - to nije jedini razlog njezinog uspjeha - možda tek vrata koja su joj otvorila put za dalje jer da dođe do ovog danas je uloženo jako puno rada, truda i odricanja ( sjećam se njezinih početaka na tv-u, mucanja, loše dikcije, grešaka).
treće - meni je drago što je uspjela jer je postala izvrsnom voditeljicom - inteligentnom, zgodnom i opuštenom, sigurno najboljom na rtl-u. i cijenim je zbog toga.
zbog svega toga, ponavljam - kad ona kaže da ako žele uspjeti moraju biti spremne na sve - govori iz vlastitog iskustva. pri tome ovo sve ne znači nužno slikanje za playboy nego spremnost da napraviš nešto što možda nikada nisi mislio da ćeš biti spreman napraviti ako će ti to otvoriti vrata za dalje.
i sad ti meni kate reci - po čemu zaključuješ da imam zao jezik?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma