Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 229

Tema: ZPB 2005., 50. dio

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Eto i mene.
    Živa. Zdrava, ne baš potpuno. Samo prehlada, ali i na hladno pušem, pa sam malo odmarala. Zapravo dosta, ali ne bih mogla tako stalno. Ipak sam poznata po crvima u guzici

Pregledala sve slike i samo da znate više ne gledam ove koje su 50 kila skupa s krevetom, a vjerujem da će me apri podržati pa će intervenirati u svom stilu - ove s manjim BMI od 25 bez kreveta, zabranjeno uploadanje fotki

pa da se iskupim za nejavljanje, evo vama malo i naših
    http://public.fotki.com/pakich/2008/

ovo sam nekako uspjela spasiti s fu***** memo kartice s fotića jer je prošvikala do daske i bacili smo je u smeće. Toliko o redovitom skidanju fotki s aparata

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-bitno da si živa! Fotke su lijepe,a Patrik je slaaaadak
    Baš sam ga se poželjela !!

Kako Formula?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj haribo prvotno napisa
    Trak mi kod vas onaj dan zaboravili platiti parkiraliste pa dobili kaznu
    Nećete to valjda platiti

Stijenanije ti bas neko opravdanje to sa karticom za nestavljanje svoje slike
    dobra vam ideja sa kvakicama...toga se jos nismo igrali
    Patrik je slatkis!

MBa tvoja banda mi je zakon 8)
    Dora vec na frizuri i pali na "dobre" aute
    decki se ocito ne mogu odluciti izmedju auta i motora 8)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kak se mama Stijena zna lijepo iskupiti
    sin ti je
    i malo za tvoje zdravlje ~~~~~~~~~~~~~

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jeluska sta ima kod vas?

a ni AndrejeMa nam nema vec dugo!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kako Formula?
    Da budem iskrena - nemam pojma.

Još se uvijek ne javlja onak konkretno, tu i tamo samo poškaklja (a i to je upitno jel to ona ), tak da se moram strašno potruditi podsjetiti se da sam zbilja trudna, za razliku od prošlog puta kad mi je to bilo i više nego očito.
    Moš mislit kad sam neki dan išla prat prozore (bili su takvi da sam se već počela zabrinjavati zašto je svaki dan vani oblačno ). Jest da sam navečer proklela sve živo i neživo, ali preko noći je prošlo.
    Trbuh baš nešto i ne raste - mislim onaj pravi, ne od klope Mučnine više nemam, križa me ne bole, često sam na wcu jer ionako puno pijem...................... da mi cice nisu tri broja prevelike, počela bih uistinu sumnjati u ono što sam prije 3 tjedna vidjela na ultrazvuku.

Jest da me kojiput zna nešto prikvačit u kuku ko staru babu, ali i to bi se dalo prikrpat nečem drugom, i kad nisam trudna me stalno nešto kvači.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijenanije ti bas neko opravdanje to sa karticom za nestavljanje svoje slike
    jel ti to danas mijenjaš Modesty

a baš sam si mislila hoću li ih stavit ili neću kad ionako nitko ne pita za njih

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kod nas svega i ničega.

Jela ide u vrtić i sad je to već super. jedino ujutro protestira, ali ide. Bude mi je žao, ali kad dođe iz vrtića sretna, zadovoljna i puna igre odmah mi je lakše. Počela je piškiti stoječki jer tako Tijan piški. Zajaši WC školjku i ženska "šora".

Petra sama hoda. Jučer je očerupala Jelenu jer sa Jela kod mene mazila. Strah me što će biti dalje. Sigurna sam da ću ju ugnjetavat.

Još malo pa idem radit.
    Dolaze nam prozori za našu kuću! :D :D :D

Za Uskrs bili Švicarci! Volim kad dođu, ali toliko ljudi, stalno netko jede, pije, karta, djeca skaču, prave nered. Od petka do ponedjeljka smo pojeli šarana od 5 kg, 2 šunke, 2 kulina, 1 janje ispod peke, 2 koke, 5 vrsta kolača, ogromnu zdjelu francuske. užas!!!! Još je bilo loše vrijeme i djeca nisu mogla van.
    Nisam stigla sve isčitat, ali ukratko sam shvatila da su vam djeca dobra i zdrava. :D :D :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stijena, Patrik je ful sladak, baš mi itgleda kao dobrica. Pravi anđelić.

MB, pogledala sam ti slike još jučer. I baš si mislim, pa nije Dora ni blesava, odmah pored Jaguara. I super su mi u onim malim škodama.

Nina, napokon i vaše slike! Što se tiče savjeta doktorice za skidanje pelena, malo mi je Nemoj to primjenjivati. I Lovro je još u pelenama i ne dira me to. Čekamo ljeto I raci svima da ne komentiraju te pelene sa zgražanjem jer rade samo loše Mateu.

Baš sam si u ponedjeljak pomislila kako je super što se Lovro nije razbolio na vježbama. Zato se jučer probudio s kašljem. Danas isto kašlje, namazala sam ga s balzamom za djecu i malo je bolje. A baš mu ne treba opet angina, izgleda da je i alergičan na Klavocin, možda i Silapen....A mene boli grlo.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Paulita blizi se rodjos.... jeste isplanirali proslavu?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jeluska necu komentirati vas meni al evo jedan

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Stijena, Patrik je ful sladak, baš mi itgleda kao dobrica. Pravi anđelić.
    da baš tako nekako

još koji dan i ja ga pakiram za osijek i to vlakom da ga trak i roko samo pokupe kad su već svaki dan na želj. kolodvoru

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    I raci svima da ne komentiraju te pelene sa zgražanjem jer rade samo loše Mateu.
    Upravo tako!

Paulita ~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdravite

Stijena-šalji i ti Patrika....vidiš kak mi super ide,od ratnika napravila penzića 8)

Jele-tebi jedan hoćete uskoro do Osijeka?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena ja sam uvijek govorila da je Patrik mali Pogle te okice. Tko zna kak bu prošao s Formulom (moramo prestati s tim imenom jer će djete dobit nadimak i prije neg se rodila)
    ~~~~~~~~~~ svim bubancima da ozdrave
    Di nam je Yas?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Di nam je Yas?
    trazi Ivana po susjedstvu 8)
    frajer skita po cijele dane, jel tako Yasmin?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Di nam je Yas?
    trazi Ivana po susjedstvu 8)
    frajer skita po cijele dane, jel tako Yasmin?
    trenutno je u vrtiću
    sad će on još malo, budući d aje loše vrijeme danas ide ravno doma...

zaboravila do igraonice po slike od ročkasa

lucija kašljuca
    nešto je nervozna zadnjih dana, stalno podrigava i prducka i čini mi se da je i to muči, a i zubići :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena-šalji i ti Patrika....vidiš kak mi super ide,od ratnika napravila penzića 8)
    očajnički računam na to, to mi je valja još jedini spas............mislim nema nekih ispada, ali ubija me to kad smo doma, mora mi uvijek biti za petama, moram sjediti s njim dok on gleda svoje crtiće (jedanteisti po 348 put), sat i pol u kupaoni dok se on kupa, ništa ne mogu napraviti a da mi on to najprije ne odobri - ni otić na wc, a kamoli se nedajbože otuširat ili leć..............ubija me to njegovo konstantno traženje pažnje koju ionako stalno dobiva i od mene i od drugih.

nisam se mogla 10 dana prije ovog pomicanja vremena zbrojit sama sa sobom jer sam mislila da će umjesto da ide spavat u pol 12, ić spavat u pol 1 :shock: :shock: :shock:, a budit će se umjesto u pol 9 - u pol 10 :shock: .
    Onda smo u nedjelju svi skupa odspavali do pol 11 :shock: :shock: :shock: , navečer je bilo nekih očekivanih problema, ali odonda s obzirom da se ipak sada ranije diže, navečer mi zaspi do 10, što nije već mjesecima :D
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali, ko što uvijek ima ali, kad ranije zaspi, toliko se puta više i budi po noći Kad zaspi iza 11, probudi se samo jednom i to već negdje pred jutro i svi se zapravo super naspavamo, jedino što mi nije jasno kako je to jednom trogodišnjaku dovoljno, a meni nije. Jest da ja cijeli dan radim, a on popodne odkrmi bar 2 sata, al opet sam jedno 30ak godina starija od njega :?

Inače kad smo već kod pelena, kad spava kod sveki i noćna mu je suha jer kod nje niti ne pije mlijeko po noći al zato kad dođe doma sve nadoknadi i mlijeko i pišanje i buđenje..............iako isto kad se probudi samo jednom po noći pelena mu zna biti skoro suha, al zato kad ide ranije spavat ko sinoć, probudi se miljon puta i ujutro je sav zapišan :/

Što se tiče skidanja pelena, s obzirom da tu zaista nemam što pametno reći jer mi smo s tim valjda imali sreće, pa nije bilo nekih većih problema - treba pričekat toplije dane (koji obično dođu već u svibnju), pustiti ih gole, pratiti znakove i hodat za njima s kahlicom, ako već nema nikakvih naznaka da bi tražili na wc. Kad jednom uspiju to napravit kak spada, bit će sami na sebe ponosni i tražit će stalno. Mislim da je to jedini ispravan i učinkovit način. Ova sva druga filozofiranja oko skidanja pelena mi se čine too much i suvišna.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nina je na Auto showu.
    Mial da smo znali da je Ivek tam i di je ziher bi otišla tam da se slikaju na motorima jer je to njima kraj svijeta a ja sam tražila gdje će moći na motor
    oćeš da neš dogovorimo?????

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaj glede motora?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja čitam 2. str, a vi naškrabala i 3.
    Stijena Patrik je presladak ! a da te utješim ovo što si ti napisala da radiš s Patrikom i koliko on traži pažnju, to ja sve dajem mojoj gričkoj + još sve one moguće i nemoguće scene odradimo.
    Jeluška
    Trak mogla bi malo tih penzionerskih vibri poslati prema zagrebu, viš da ovdje ima očajnih mamica

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kaj glede motora?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Trak mogla bi malo tih penzionerskih vibri poslati prema zagrebu, viš da ovdje ima očajnih mamica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    tak izgledaju penzionerske vibre :?

vidim da sam cijelo vrijeme bila u zabludi

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stijena
    Trak
    MB obavit ću info. razgovor s MM pa da vidimo šta ima pametnog za reć, ak nema onda ćemo u subotu k njemu na posao u skladište s motorima

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena i mial
    fakat su zahtijevni, ja bih već odavno ispalila, i sada sam sa ovih dvoje već na rubu...
    jedva čekam da lu poraste, ivan je super, s njim je lako
    ovo bebovanje mi ne ide baš, slično je bilo i sa ivanom
    možda je problem u meni

:/

i onda danas čujem da mi je školska kolegica rodila 4.
    beba je mjesec dana a zadnje dijete je prije ovog je rodila prije godinu dana :shock:
    i ima dva dečka od 5 i 3 godine

pa kaj sam ja nesposobna ????
    kad sam je srela da šeće sa troje izgledala je ko avet, iscrpljeno, bolesno i rekla da joj je jako teško i da sumnja da će imati još koje
    meni to nikako nije jasno :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-ma kakav problem u tebi??
    Ja sad tek vidim da sve ovisi o djetetu....nakon 3 godine :shock:
    A da je recimo Roko bio dobra bebica,ziher bi već imala drugo,možda i treće!
    Ja opet nekako osjećam da nisam za više (od eventualno dvoje) djece i vjerujem da to nekome ružno zvuči tako se ograditi i ograničiti,ali ja zaista mislim da jednostavno nisam psihofizički spremna i predodređena za tu veliku ulogu! Daleko od toga da ne bi htjela i daleko od toga da ne bi ostavila dijete da se dogodi,ali svjesno ne,za sada definitivno ne!
    Teško mi je sad predočiti ovdje moje misli ali ja napokon uživam sa svojim djetetom,srce mi je puno i presretna sam i ne želim to ničime "ugroziti"!
    A opet....ako ne budemo imali drugo...vjerojatno ću cijeli život patiti i osjećati se grozno,ali to je već moja briga s kojom ću se morati suočavati.
    Htjedoh reći ustvari da vjerujem da nam Bog ili sudbina ili tko zna tko već uvijek stavlja onaj "teret" koji možemo nositi,o bilo čemu da se radi. Zato vjerujem da ako nam bude suđeno da ćemo imati još jednu bebu,a ako ne,onda je tako trebalo valjda biti.

Ja moram osjetiti onu potrebu i neopisivu želju za bebom da bi se uopće usudila imati još jedno,moram osjetiti istu količinu želje kao kad sam željela Roka....za sada je ipak ne osjećam............

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

....za sada je ipak ne osjećam............
    čim počneš intenzivno razmišljati o bebici, doći će i želja
    btw., došlo nam je proljeće, bliži se i ljeto što znači, da bi jedna ribica to be mogla brzo doplutati, a ja pisati sitnim slovima (i Maruška isto)!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pitam danas tetu koliko ih je još u peleni-od njih 23-troje 12 pelenaša
    pratim sve ,učim i naravno pripremam se
    nisam zato a ih treba prisiljavati na odvikavanje ali ako ih se ne pogurne malo nosili bi ih jako dugo
    evo i sad se pokakao pored tute uopče ju ne doživljava

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    evo i sad se pokakao pored tute uopče ju ne doživljava
    što "pametno" da ti kažem: strpljenja, strpjlenja...u tome sam ga definitivno imala

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

trudim se al nikako da shvati
    teta veli polako, da se naoružam strpljenjem još ima fore, krajnje vrijeme mu je do jeseni

zar još radiš?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    čim počneš intenzivno razmišljati o bebici, doći će i želja
    Razmišljamo mi intenzivno od jeseni otprilike,ali to još nije to..... :/
    Kao što sam napisala-kako bude , bit će !

A vas dvije samo obećajete i puno pričate,a ništa ne radite opet!
    Ili opet planirate roditi u istom mjesecu??

Nina-zaista nema razloga za paniku s pelenama,netko skine ranije,netko kasnije.
    A šta da ja kažem kad Roko hoda po gradu i pije na svoju šugavu bočicu a izgleda kao da ima 5 godina a ne 3 !
    A i ovaj prosjek od gotovo 50 % djece s pelenom ti ipak govori da nigdje ne kasnite!!
    Ja kod Roka ne patim od ničega,naravno da bi neke stvari voljela riješiti tipa bočica i noćna pelena,ali Bože moj,sve će se to riješiti s vremenom. Moji prioriteti su da je naravno zdrav,da jede i spava,a onda isto tako odgoj i ponašanje,pa sve drugo!

Ne znam što mi je danas da toliko meljem

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ili opet planirate roditi u istom mjesecu??
    Zar si sumnjala

Da, Nina, OPET radim, ponedjeljkom i srijedom mi je raspored od 8-15 i od 18,30-21,00, al kao što nekad prije trak reče, takav mi pos`o da stalno imamo godišnje i koristimo svaku priliku i mogućnost za "spojiti" slobodne dane. Što jes, jes 8)

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

wana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno ljeto!

trak, i tebi želim jednog malog , kad si ti budeš željela!

Ja samo se duvijek željela troje, ali mm nešto posustaje. Imam osjećaj da sam već sad spremna, čak je jači osjećaj nego s Petrom. Joj samo da mi nije neugodno zbog posla, sad bi pisla sitnim slovima. 8) Ovako se moram strpiti još koji mjesec!

I naš susjed, samo malo mlađi od Jelene, još je u pelenama i kako izgleda još će dugo. A moj nećak stariji od Jeluške 1g, skinuo kad i ona. Mislim da kod muških, premda ne mora biti, to ide malo kasnije.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yas pa kaj ti je?!?! Ak te tješi sposobnija si od mene
    Meni se čini da ti sve držiš savršeno pod kontrolom. Naravno da je nekad teško (čitaj nemoguće) ali ti kroz to s lakoćom prolaziš. Vjerujem da ti je bilo slično kao i kad je Ivan bio maleni ali se toga više ne sjećaš (znaš onu Pamtim samo sretneee daneee)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    vidim da ste se raspisale o bebicama
    Kalina krsna kuma jutros rodila :D :D :D curu, a išla je rodit dečka :shock: . već dečkića imaju 4 g, a NJM je silno htio curu i jutros kad mu je javila čovjek se raspametio od sreće
    kad sam Kalu rodila, nakon par mjeseci imala sam želju za hrpom djece i nakon godinu dana odmah krenuli po drugu. otkad znam za sebe bila mi je želja 2 djece.
    Kala doma, mi duže u bolnici, kad dođe u bolnicu neće k meni, pa onda tako i doma i rekla sam ma nema šanse još djece. e kako njih dvoje rastu želja se ponovo rodila, čak jedno vrijeme neopisiva želja. al srećom to Ivek brzo riješi - nemam pomoći od njega dok nezaurličem, pa si mislim kud još jedno ? ! al sad mislim da je konačna odluka pala, tek za ( mislim planski ) 2,3 g

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Što ti ovo znači?
    Ne želim pametovati, ali mi se čini da ako ja ne odlučim zatrudniti odnosno odlučim ne-zatrudniti, nema šanse da se trudnoća 'desi'.

A što se želje tiče... Ja sam (za neke stvari) prilično racionalan tip.
    Prije prve trudnoće sam išla od prijateljice do prijateljice i ispitivala ih o 'želji' - ja ju, naime, nisam osjećala. Kod mene je to bilo više u stilu - vrijeme je. Ubrzo se sve promijenilo...
    S druge strane, jedna od najvažnijih osoba u mom životu je sigurno moja sestra - osjećam se obaveznom takvo iskustvo 'pružiti' i Lovri. I zato mi je krivo da Lovre već nema brata ili sestru; razlika u godinama koja će nam se desiti me pomalo muči.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-to je trebalo značiti -ako bude,bit će!
    Odnosno,ne da će se "desiti" već više ako nam je suđeno,ako tako mora biti.......ako tako odlučimo.
    Ja uopće nisam racionalna,i mene samo taj filing može dovesti do želje za bebom.Dakle ne zato što je "normalno" imati više djece,ne zato što sve frendice imaju i šta ja znam što još....
    Ja jednostavno moram "to" osjetiti i gotovo!
    A ovo za sestrinsku ljubav.....svakim danom sve više patim za sestrom i grozno mi je,i da....ne upoznati ga s bratskom ljubavi mislim da će mi biti veliki križ!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koliko si djece želim!?
    barem još jedno,kad nebi morala razmišljati o financijama imala bih barem četvero
    mm bi najrađe ostao na jednom voli djecu i zna s njima al nevoli biti obavezan
    čestitke

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    čestitke
    Jel' ovo meni?
    Nije valjda ispalo da sam trudna? Nisam. Još.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i ja patim što Mateo nema brata/sestru,bližeg rođaka i nebi voljela da tako ostane kad pogledam koliko ih ja imam sa obje strane jako puuuuno

ja sam za to da netreba ostati na jednom, da netreba biti sebičan sve što radiš radiš za svoje dijete kako got tebi bilo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dakle ne zato što je "normalno" imati više djece,ne zato što sve frendice imaju i šta ja znam što još....
    Da, ovo su definitivno sasvim krivi razlozi.
    Ja oduvijek znam da želim imati dvoje djece (o većem broju bi trebalo još malo razmisliti ). Vjerojatno se ta misao formirala u mojoj glavi tijekom cijelog mog odrastanja i pod utjecajem odnosa sa sestrom. I to je ono što ti opisuješ kao osjetiti "to". Timing je (bio) racionalan dio ove priče.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ne črna Mare čestitka ide Mialovoj kumici koja se porodila

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A sramote...

**mial**, i od nas čestitke Kalinoj kumi! I pusa maloj djevojčici!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Što ti ovo znači?
    Ne želim pametovati, ali mi se čini da ako ja ne odlučim zatrudniti odnosno odlučim ne-zatrudniti, nema šanse da se trudnoća 'desi'.

A što se želje tiče... Ja sam (za neke stvari) prilično racionalan tip.
    Prije prve trudnoće sam išla od prijateljice do prijateljice i ispitivala ih o 'želji' - ja ju, naime, nisam osjećala. Kod mene je to bilo više u stilu - vrijeme je. Ubrzo se sve promijenilo...
    S druge strane, jedna od najvažnijih osoba u mom životu je sigurno moja sestra - osjećam se obaveznom takvo iskustvo 'pružiti' i Lovri. I zato mi je krivo da Lovre već nema brata ili sestru; razlika u godinama koja će nam se desiti me pomalo muči.
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    potpis na svako slovo!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj "razlog" kao drugog djeteta svojih roditelja je bio taj - da se moji roditelji nisu odlučili imati dvoje djece, mene danas ne bi bilo!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare- ma čestitamo ti šta god

Mial-čestitkena curki :D kako se zove?

Nina-ovo sebičan mi ipak nije primjerena kritika za odluku o djetetu :/

Mislim da svatko treba sam odlučiti o tome !!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I da završim ovu "raspravu" o broju djece-ovo je sad moje trenutno mišljenje

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma daj što ima lijepše od djeteta?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •