-
Problemi sa žvakanjem krute hrane!
Možda će zvučati smiješno....ali vjerujte meni nimalo nije,istražujem već mjesecima da li postoje djeca sa sličnim problemima. Nisam još naišla na sličnu situaciju! Moje djete dečkić od 2,5 godine od prvog susreta sa krutom hranom nije savladao žvakanje, desi se ali hvala Bogu ne tako često da se moje djete ponekad ( ako mu krivo krene hrana-tj.ako je dobro ne sažvače) da se počne gušiti. Koliko sam ja isprepadana sa takvim situacijama, toliko je i moje dijete dobilo strah. Mislila sam da će to kako ide stariji ići na bolje. Ne mogu reći da nije došlo do manjeg poboljšanja, ali koliko god truda ja uložila desi se ista situacija nakon nekog vremena pa se vraćamo na početak.... i tako već dvije godine. Razgovarali smo sa našom pedijatricom,koja mu je pregledala grlo-ždrijelo i koja tvrdi da je sve u redu i da je djete lijeno uptrebljavat zube.
Kao mala beba halapljivo je jeo i dosta je povraćao i gušio se mlijekom,kašicama itd. Molim da li ima netko sličnih iskustava...ili sam sama na svijetu? Razmišljanja sam da posjetim dječjeg psihologa ali trebam dobru preporuku i mjesto ako bi me netko mogao informirati.Hvala!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma