Citiraj traktorka prvotno napisa
Bili na osječkoj Kopiki (Haribo zna gdje je to ) i šetali,igrali se,ljuljali i na kraju popili kavu i baš se opustili!!
e pa ja neznam gdje je Kopika, ali za nju znam još odaaaavno. kod bake mi dolazila frendica koja živi u Osijeku. nisam još u školu išla al sam znala da Osijek ima Kopiku. poslje je bilo frka kad sam saznala da ima još Kopika

Citiraj traktorka prvotno napisa
Napokon odlazimo u javnost bez grča da će napraviti neku psinu !! Pojma nemam što je to "ušlo" u njega ali je unazad nekog vremena zaista jako dobar i totalno se promijenio naravno na bolje!! Nema scena i histerije bez razloga,uglavnom se od prve dogovorimo da li se nešto smije ili ne i za divno čudo uglavnom prihvaća sve bez problema. Riječi poput hvala,molim i oprosti su nam postale najnormalnije i zaista uživamo (napokon) s njim !!
Kad smo došli doma,oboje smo bili u čudu što nismo niti jednom povisili glas,što nije bilo plakanja i sličnog uobičajenog scenarija kao do nedavno!!
Citiraj mama27 prvotno napisa
Nema tu vise nekog cendranja, kao sto si i ti rekla nekako se sve dogovorimo i stvarno nam je bilo lijepo.
Citiraj mama27 prvotno napisa
ja sam se bojala da Vanja ne bude cendrava
posto ju je voda izmorila i nije nista spavala,
ali i tamo je sve proslo super
:zavidni-smajlić: x1000000000000000000000000000000000

kod nas ništa drugo nema osim cendranja
budim se s glavoboljom i liježem s glavoboljom.
na rođendanu je bila ok, nije me osramotila ( bar se nadam ), al sam zato ko lovac samo ju snimala i letala za njom da bude mi na oku.

a vama dvijema svaka čast očito znate s djecom, ja negdje grdo griješim.
sutra ju torpediram u vrtić, da si živce odmorim, a i moram malo ( više 9 učiti