Evo, da se i ja uključim u diskusiju, iako baš nisam na Ti sa vremenom.
Dakle, ja sam, definitivno, racionalan tip.
Jure je bio u potpunosti planiran. Razlog "želje" za njime bio je racionalan, tipa: imam 27 godina, 2 ipo god smo u braku, želim da se, ako je ikako moguće, beba rodi u 3. mjesec...dakle, vrijeme je da se krene. Tu "majčinsku" ljubav, priznajem, nisam osjetila ni dok je stomak rastao, čak ni netom nakon poroda. Taj feeling je rastao iz dana u dan, al ga definitivno nisam imala odmah. Nisam bila od onih tipova koji maze stomak, tepaju bebici u stomaku...jednostavno nisam.
Što se drugog djeteta tiče, isto ga planiram, razlog je također racionalan, po meni je ovo najoptimalnija razlika u godinama da bi meni bilo lakše...Ok, možda sam sebična i prekomotna, ali sam takva. Nisam baš ni neki control freak, ali, ako imam mogućnost planirati, to uvijek radim. Ako se planovi izjalove, ništa strašno, bit će prilike...tako za sve.
Planirala sam kad ću se udati, kad ću zatrudniti, kad ću položiti pravosudni...kod mene je to tako...sada planiram drugu trudnoću (priznajem, kad vidim malu bebu, slatke su mi, ali, "ne takne me u srce",kod mene ipak prevladava onaj "ratio"), pa u to ime danas idem kod gin. na kontrolu koja prethodi trudnoći, brisevi... da budem spremna.
Ovo pak nisu karakteristike i odlike mog horoskopskog znaka riba/rak :/
A sad me lijepo srolajte![]()