Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 229

Tema: ZPB 2005., 50. dio

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo, da se i ja uključim u diskusiju, iako baš nisam na Ti sa vremenom.

Dakle, ja sam, definitivno, racionalan tip.
    Jure je bio u potpunosti planiran. Razlog "želje" za njime bio je racionalan, tipa: imam 27 godina, 2 ipo god smo u braku, želim da se, ako je ikako moguće, beba rodi u 3. mjesec...dakle, vrijeme je da se krene. Tu "majčinsku" ljubav, priznajem, nisam osjetila ni dok je stomak rastao, čak ni netom nakon poroda. Taj feeling je rastao iz dana u dan, al ga definitivno nisam imala odmah. Nisam bila od onih tipova koji maze stomak, tepaju bebici u stomaku...jednostavno nisam.
    Što se drugog djeteta tiče, isto ga planiram, razlog je također racionalan, po meni je ovo najoptimalnija razlika u godinama da bi meni bilo lakše...Ok, možda sam sebična i prekomotna, ali sam takva. Nisam baš ni neki control freak, ali, ako imam mogućnost planirati, to uvijek radim. Ako se planovi izjalove, ništa strašno, bit će prilike...tako za sve.
    Planirala sam kad ću se udati, kad ću zatrudniti, kad ću položiti pravosudni...kod mene je to tako...sada planiram drugu trudnoću (priznajem, kad vidim malu bebu, slatke su mi, ali, "ne takne me u srce",kod mene ipak prevladava onaj "ratio"), pa u to ime danas idem kod gin. na kontrolu koja prethodi trudnoći, brisevi... da budem spremna.
    Ovo pak nisu karakteristike i odlike mog horoskopskog znaka riba/rak :/

A sad me lijepo srolajte

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    ma daj što ima lijepše od djeteta?!
    Pa ništa,naravno ! Ali to nema veze sa sebičnošću....onda bi i netko sa 5-ero djece mogao biti sebičan jer nema 6 .
    Nema "ispravnog" broja već želje,mogućnosti,stanja,ljubavi....što god !

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-nisam ni ja odmah odljepila na majčinske filinge,oni mi rastu iz dana u dan!!
    Ali sam osjetila tu neopisivu želju!!!

Ma šta se ja uopće tu pravdam

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam i više nego racionalni tip. Ako kod mene nema "ugodno s korisnim", bratemili, ništa od "posla".
    Nikako mi nikada nisu išle u glavu priče - dogodilo nam se, tako je to trebalo biti, slučajno, nismo imali sreće..............ili nešto tako slično (ovim naravno ne kažem da je nekome nemoguće, ali meni recimo je).
    Ja sam tipični primjer: by the book - škola, faks, posao, dečko, kredit, stan, brak, dijete, 3 godine, drugo dijete..........(vila, bazen, penzija ) i ima ljudi koji se tome ne mogu načuditi, a meni je to najnormalnija stvar da je u mom životu uvijek bilo onako kako sam sama htjela i kako sam sama napravila. I kamo sreće da uvijek bude tako! Ne priznajem ništa što mi nisu priskrbile moja glava i moje dvije ručice, a možda i pokoja noži(čiči)ca!

Ne kažem da tako mora biti svakome, netko je više opušteniji tip pa voli da ga "sudbina" nosi kud stigne, ja ne volim.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ma šta se ja uopće tu pravdam
    baš sam te i ja htjela to pitat

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel tko zna što je sa Stijenom?? Poslala sam joj sms ali moj mobi ne prima njezine sms-ove i da mi je poslala!
    Naravno da sam ti odgovorila, ali još nam veza ne štima :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-fakat nevjerojatno,uopće ne kontam gdje je kratki spoj :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa ništa,naravno ! Ali to nema veze sa sebičnošću....onda bi i netko sa 5-ero djece mogao biti sebičan jer nema 6 .
    Baš tako.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Jel tko zna što je sa Stijenom?? Poslala sam joj sms ali moj mobi ne prima njezine sms-ove i da mi je poslala!
    Bit će da je neka urota protiv vas dvije.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Baš tako.
    X

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    Bit će da je neka urota protiv vas dvije.
    Da, previše smo se dopisivale, pa nas za kaznu isključilo

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moji se planovi promjenili tj.ispalo mi kako si uopce nisam planitrala
    zalim jedino sto nisam na vrijeme "dobila diplomu" i sto ce razlika izmedju djece biti "velika" (za mene je vec sad velika)

ali idemo dalje
    ne volim ono "e, da sam to i to sad bi ovo ili ono"

ocito za mene netko drugi planira.....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

volim planirati što ću raditi par dana unaprijed ali na životno planiranje ili kako već da ga nazovem ,ne utječemo puno
    i ono želim jednog dana ovo,ono, bla bla bla...nije mi jasno kako možemo znati što čemo željeti jednog dana :?

zašto je Kala ostala doma?
    Mateo još danas pa produženi vikend uopče mi ga je glupo vodit sutra i dizat ga u podne

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ovo pak nisu karakteristike i odlike mog horoskopskog znaka riba/rak :/

A sad me lijepo srolajte
    neću te srolat
    baš te čitam i čudim se kolika su nam karakteristike različite!

ja nevolim baš previše planirati jer mi se do sad manje više sve izjalovilo, odmah se nekak ureknem.
    jedino što smo planirali Kiara odmah i taj plan je uspio :D
    meni se može "dogoditi dijete", ali zato jer nema čuvanja, pa opet mislim da se i nebi dogodilo jer svijesno se ne čuvamo

hvala na čestitkama!!! curka će se zvati Zita po kuminoj baki
    Citiraj NINA prvotno napisa
    nije doma. od kud si to zaključila ??? jedva čeka ić u vrtić obožava ovu novu tetu, a i ja . jučer sam s njom pol sata pričala i teta mi je priznala da joj je Kala mezimica :D :D :D . rekla je da je jako inteligentna, poslušna, suosjeća s drugom djecom, hoće pomoći, dobra . . . :shock: a ja njoj jel mi pričamo o istoj Kali . na što je rekla da je to normalna reakcija jer ipak je doma domaći teren i isprobava koliko nas može muštrat. znači ima šanse da se jednog dana i ja pohvalim sa svojom gričkom ( )
    opet su mi mama i sveki od jutra i ljta sam ko pas jer nisam uspjela niš pospremit dok mi je Kiar budan bio, a sad se moram baciti na knjigu. a i još se moram izdojiti, a ovo ručno mi nikak neide. neda mi se kupovati izdajalica za ova 3 mj, a ko za peh niko nema za posuditi, a oni koji imaju il im treba ili su posudili dalje

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da se citiram i ispravim čitam brzo i nešto mi promakne i od tud nesporazum

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Sad kad vas čitam, o vašim životnim planovima, osjećam se kao druga (mial i ja) crna ovca u stadu bijelih.

Sestra i ja smo 4g razlike i nikad se nismo slagale. rat je trajao godinama sve dok nisam krenula u gimnaziju, a ona na faks. I od tada je sve 5, ali do tada sam joj išla na živce i uvijek je imala svoju sjenu koja ju je uvijek pratila i kopirala.

Iz tih razloga sam htjela dvoje s malom razlikom. A sad si želim još samo jednog malog Život nam to dopušta, financije, stambeni postor, MM sudjeluje, imamo veliku potporu okoline ( što nikako nije presudan faktor). Ma što se uopće opravdavam?????

A što se tiče majčinskih osjećaja, od prve menstruacije su mi govorili da neću moći imati djece, da ću morati na potpomognutu i u meni su se uvijek različite misli motale po glavi. Nisam živjela bezbrižno i uvijek su me kljukali kojekakvim lijekovima, pilulama, bromergonima... Hvala dragom Bogu na homeopatiji!!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni su sebičniji ljudi koji skontaju da nisu za imat djecu, ali ih ipak imaju jer je to sad moderno..........to nikako ne može izać na dobro!
    Ako nisi za djecu, bolje da ne patite ni ti, ni oni. Uopće mi nije sebično ako to netko prizna i bavi se nečim drugim što mu bolje leži!
    To bi onda nekako značilo da je imati djecu samo sebi svrhom - imat ću ih samo zato da ih imam iako sam full svjesna da za to nemam nikakvih afiniteta.

Ja se npr. nikako ne vidim s više od dvoje djece i sumnjam da se to može promijeniti i da išta na to može utjecati. Ponekad se i s jednim osjećam jadno i bijedno, a kako će biti s dvoje to tek trebam vidjeti, ali treće bi mi iz mnogostrukih razloga bilo too much.
    Mislim da u svom životu imam interesa i potencijala za puno više stvari osim za majčinstvo u kojem sam se već i do sada ostvarila puno više nego sam to od sebe ikada očekivala!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jeluška i meni su to rekli sa 18 i to poznata privatnica u Zagrebu koja je jako poznata i hvaljena, a njena kćer mi je rekla za Kiara da je beba bolesna i u pol sata mi rekla da ima cistu na mozgu, pa tumor, pa davnov sindrom, pa srćanu manu, pa na kraju da mu glavica i trup rastu, a ruke i noge ne. zvala dr sa odjela koji je rekao da je sve ok, a kad je on otišao veli ona meni dr vas je samo htio utješiti i to 2 mj prije poroda. obe hvaljena i poznate.
    da li trebam pričati o šoku, boli, tuzi, jadu ? mislim da ne.
    hvala Bogu živo i zdravo dijet sam rodila, a kad se sjetim njih . bilo je par prijatelja što su mi htjeli pomoći da ih tužim, ali nisam htjela jer sam bila presretna što je ipak sve ok. iako sam ja išla i kod svog gin i kod drugih koji su rekli da je sve ok, ali njezine riječi su mi stalno odzvanjale u glavi, možda je i to bio razlog što sam 3 tjedna rodila prije ( od silne brige i stalnim plakanjem )

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj "Stijena prvotno napisa
    Mislim da u svom životu imam interesa i potencijala za puno više stvari osim za majčinstvo u kojem sam se već i do sada ostvarila puno više nego sam to od sebe ikada očekivala!
    Ma naravno da nisam samo za majčinstvo. Ali jednostavno imam potrebu za još jednim. Npr. mm kaže može treće, ali tek za par godina kad cure narastu. Mislim da tada ja više neću biti toliko zainteresirana. Želim dok su cure male i da su svi mali, i da svi zajedno odrastaju, a ne da treće bude "naknadno" i onda će curama ići na živce i bit će mala napast koje se ne mogu rješiti.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Jeluška rekla za Kiara da je beba bolesna i u pol sata mi rekla da ima cistu na mozgu, pa tumor, pa davnov sindrom, pa srćanu manu, pa na kraju da mu glavica i trup rastu, a ruke i noge ne. zvala dr sa odjela koji je rekao da je sve ok, a kad je on otišao veli ona meni dr vas je samo htio utješiti i to 2 mj prije poroda. obe hvaljena i poznate.
    :shock: :shock: :shock: katastrofa.

maloj Ziti.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Sad kad vas čitam, o vašim životnim planovima, osjećam se kao druga (mial i ja) crna ovca u stadu bijelih.
    Od kud sad ovakav zaključak?
    Čini se da sam ja tu jedina koja za sada ne planira drugu trudnoću ,pa zato ne znam kako si ovo zaključila!
    A MB? Pa ona ih već ima troje !! I mislim da je njoj najbolje

Općenito ne ovisim o tuđem mišljenju iako ga uvažavam

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da u večini slučajeva nemožemo znati jesmo li stvoreni za biti roditelj ili ne dok ne probaš kao i sve u životu a opet moraš biti i dovoljno zreo za takvu odluku i opet ako se malo potrudiš može sve to i dobro završiti.
    imati ču drugo djete jer mogu imati,jer volim djecu i zbog Matea
    da mi jednog dana ne zamjeri što nema nikoga

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sad trenutno želim još jedno, ali definitivno mi treba pauza jer sam s njima cijelo vrijeme doma.
    dvoje mi je bio minimum od uvijek jer sam ja strašno patila što nemam starijeg brata, pa sam valjda zbog toga i željela prvog sina. a sad kad bi mogla birati bi opet sina jer mislim da moja grička bi lakše prežvakala još jednog brata nego sestru , al za koju god pitanje je kakve će biti moje želje
    jedna frendica je ostala na jednom djetetu kad sam je pitalašta ne želi još, a njen odgovor je bio :" kćer obožavam i ovisnik sam o njoj. mislim da nebi znala podijeliti ljubav i da bi drugo patilo, sumljam u sebe pa zato ne želim isprobavati. ne želim da mi za tridesetak god drugo djete kaže kako je osjetilo nedostatak ljubavi. pa zato ostajem na jednom!"
    svako ima svoje razloge i kad razlozi . . .

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Sestra i ja smo 4g razlike i nikad se nismo slagale. rat je trajao godinama sve dok nisam krenula u gimnaziju, a ona na faks. I od tada je sve 5, ali do tada sam joj išla na živce i uvijek je imala svoju sjenu koja ju je uvijek pratila i kopirala.
    izmedju mene i sestre je razlika 18 mjeseci i ista stvar je bila prisutna
    tu nema pravila...

mial :shock: za doktorice...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam za sebe onak fest sigurna da mi nikako ne bi pošlo za rukom baviti se npr. boksom, iako nisam nikad ni probala.............tako, vjerujem, ima i ljudi koji iz ovih ili onih, sebičnih ili nesebičnih, ali ipak, razloga, znaju da ne žele imati djecu i to je njihovo pravo na izbor.

Isto kao što je i pravo svakog roditelja željeti ili ne željeti još djece i to uopće ne smatram temom za raspravu, opravdavanje, ispričavanje, obrazlaganje ili nedajbože razlogom da se netko osjeća manje vrijednim.

Puno jačom stavkom smatram to što neki ljudi ŽELE imati djecu, a ne mogu i njih mogu shvatiti da se eventualno osjećaju manje vrijednima (iako ne mislim da bi trebali), jer je njima uskraćeno to pravo na slobodni izbor.

S druge pak strane, ne mogu nikako progutati isprike koje ljudi sami sebi izmišljaju zašto više ne bi imali djece, pa onda kažu da ih ne bi mogli jednako voljeti ili da se ne bi mogli svima jednako posvetiti ili da bi netko od djece morao biti zakinut..................mislim, budi čovjek i priznaj da više ne želiš djece jer smatraš da i ti imaš pravo na život izvan roditeljstva kojem se s više djece ne bi mogao posvetiti - što je u tome loše. Više cijenim da mi netko kaže - prekomotan sam za više djece!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

slažem se, mislim da je rasprava otišla predaleko na osobnu razinu

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

slažem se s vama teta Stijena

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

opće tvoj post nisam vidjela Nina

nego da vas pitam . . .
    kako radite djeci špinat???
    ja s mljekom.
    al baš me maloprije frendica zove i veli da su bili kod pedijatra, pa je malo anemičan. pa ju je pitao kako radi špinat i da kao mljeko nikako neide s povrćem koje u sebi ima željeza, jer ga mljeko neutralizira.
    danas ga baš kuham pa će ovaj danas biti vodeni.
    i jeste znali za to s mljekom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Špinat-kuham s miljekom i dodam i vrhnja malo. Nisam još čula za to i uopće si ne mogu zamisliti da ga pravim bez mlijeka !

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

:shock: fuj mi je bez mlijeka?
    koliko znam i onaj vrtički je na mlijeku zato ga i fino popaju

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam jedanput špinat napravila na lešo i to nije bilo za jest.
    Uvijek ga radim pasiranog s mlijekom i ja to jako volim, ali patrik ga ne jede (doma, u vrtiću da :/ ) već godinu dana.

Kad smo počeli dohranu, patriku sam ga radila bez mlijeka i uvijek ga je rado jeo iako mi uopće nije jasno zašto
    Blanširala sam ga, spasirala, na vodi rijetko skuhala kukuruznu krupicu i pasirani špinat na kraju dodala u nju.
    Uvijek je to pojeo ko da mu je zadnje na svijetu, iako ja to ne bih jela ni za što, pogotovo tako neslano.

Sad više nema šanse da mu ga tako radim jer ni špinat ni žgance neće vidjet u živom obliku!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i mi sa mlijekom (to zovemo "na papicu")
    Inače obožavam špinat i ostale vrste zelenjave (Jure isto)!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    al baš me maloprije frendica zove i veli da su bili kod pedijatra, pa je malo anemičan. pa ju je pitao kako radi špinat i da kao mljeko nikako neide s povrćem koje u sebi ima željeza, jer ga mljeko neutralizira.
    inače, btw. u špinatu i nema toliko željeza koliko se misli, više ga ima u mesu (pogotovo crvenom) i nećeš vjerovati u žutanjku jajeta - time su nekad liječili anemiju.
    Pa ako je zbog željeza - špinat i dalje jesti s mlijekom, a pojačati npr. kuhano meso i jaja!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja da nisam rodila 3 odjednom teško bi se odlučila na još koje jer sam trtaroš i komotna. Ali najvjerojatnje bi rodila ipak bar 2 između ostalog da moje dijete na ovom šugavom svijetu ima bar još nekog svojeg.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se i ja priključim!(malo sam se družila, )
    ja sam htjela veći razmak između beba,ali M.M nije,a presudnu ulogu u svemu,moj posao!
    dobila sam otkaz(tj. ne produžen ugovor),kad sam ostala trudna sa Ivanom!
    svakako sam htjela još jedno ,a znala sam da će opet tako biti sa poslom(svi pitaju koliko djece imate i jel planirate imati još,a nitko ne nudi ugovor za stalno )
    tako da ja prvo odrađujem bebe(ružno za reći,ali je tako),pa onda karijera!

sin mi je poludio za zvijezdom Danicom(i pjesmom od Zdravka Čolića),dere se ko lud ,cijeli dan"čija je ono zvijezda,Danicaaaaaaaaaa"

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A cure moje drage,zazeljela sam vas se .
    Ja sam u tolikoj frci,da neznam do kad cu moci izdrzati ovako ,uopce nis ne stignem.
    Tako sam bolesna i kasljem toliko da sam vec i od toga umorna,sve u svemu krepajem.
    Ja i MM smo mogu reci planirali Ajnu,mislim da cu roditi jos jedno,ali kad :? ,"zuri mi se" samo radi Ajne i sto ce kako Haribo rece biti prevelika razlika

Kako ste mi svi?
    Ajna je u posljednje vrijeme toliko narasla,i tako nekako zrelo razmislja,da se pravo iznenadim na neke izjave.

Svima i malim i velikim velika

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bobčice-samo ću te i jer sam se već zabrinula za vas!!
    Da...baš su nam djeca velika već!!
    Žao mi je što si u gužvi stalno,bit će bolje ......

Ljubi dijete

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da prijavim da sam pogledala novosti u albumima...

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bobičice, šaljem vam veliki i puno ~~~~~~~~~~~~~~ vibri ozdravilica.

Špinat uvijek s mlijekom i još dodam jedno jaje. Ne znam zašto, mama kaže dodaj jaje.

tetamaja6 grozno je kad dobiješ otkaz zbog "pronatalitetne politike" Ja bi sve njih tužila.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo da prijavim moji svi jeli vodeni špinat i nitko se nije pobunio, a ja 8) mudro šutila. meni je bio malo light
    Stijena hvala u frendičino ime , javim joj s čim da djete šopa
    Bobčice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice
    i nas grička svakodnevno počasti nekom novom izjavom, a reakcije su nam :shock: :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Wellcome President Bush!
    Zbog njega nema pol ljudi u firmi a ja mogu sa vama brbljat

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Wellcome President Bush!
    Bar nešto pametno od čika Busha :D

Jutro svima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Wellcome President Bush!
    :D :D :D super !
    Bokić svima!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Osim kaj nam uredno pucaju veze na serverima

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

'đe ste koke evo Zoke Uh jesam vas poželjela, ali nikako da stignem pisati. Mi smo dobro, umorni od silnih nacicavanja i nespavanja ali se krećemo. Danin fino napreduje, ali brate loše spava, pa on u 24 sata spava samo 10-11 sati da poludiš. Dino je dobro, nekada malo izlijeva nečega, ali ga brzo prođe. još uvijek nije toliko ljubomoran i ide u vrtić (to je novi vrtić i mnogo mu se sviđa). Ja, ah, nekada dobro, nekada luda, nekada nervozna i sve tako u krug, tješi me jedino što djeca ne ostaju mala nego rastu Puno vas sviju ljubim i grlim.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ej Bera :D :D ajme pa gdje si ženo ?!!!!
    Bitno da ste dobro i zdravo,a i nespavanje će proći !
    Javi se kad stigneš i ljubi djecu!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    'đe ste koke evo Zoke Uh jesam vas poželjela, ali nikako da stignem pisati. Mi smo dobro, umorni od silnih nacicavanja i nespavanja ali se krećemo. Danin fino napreduje, ali brate loše spava, pa on u 24 sata spava samo 10-11 sati da poludiš. Dino je dobro, nekada malo izlijeva nečega, ali ga brzo prođe. još uvijek nije toliko ljubomoran i ide u vrtić (to je novi vrtić i mnogo mu se sviđa). Ja, ah, nekada dobro, nekada luda, nekada nervozna i sve tako u krug, tješi me jedino što djeca ne ostaju mala nego rastu Puno vas sviju ljubim i grlim.
    hej kokica baš mi je drago da si ulovila malo cajta da nam se javiš!
    uh baš mi je žao zbog malog nespavaća, ja sam tu zbilja imala sreće. Kiar mi je prvih 6 mjsamo spavao, a i kad nije uopće nije tražio neku pažnju ma za poželjeti. sad već polako kupi fore svoje seke-gričke .
    baš mi se sviđa ime Danin
    ljubi dječicu i javi nam se kad god možeš i nabaciš nam koju sličku da vidimo malo dečke

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Wellcome President Bush!
    Da bar dođe u Split... 8)

bera

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bera

Modesty, nama ne pucaju veze doduše, ali nam puca nekaj drugo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moji roditelji danas slave 38 :shock: godina braka

Pa to je cijela vječnost!! Uh...treba za to imati konjske živce

Roku procurio malo nos,nadam se da neće dalje jer mi sutra dolaze gosti i baš mi je bukiran vikend! A Roko će uživati s tatom,a mama će se provoditi

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •