Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 163 od 163

Tema: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (16. dio)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ian
    predivni ste!!!!!

svim proljetnim cvjetovima cestitamo rodjendan

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tiwi, najprije sam se rascmoljila nad fotkama , a sad me dotukao tvoj post. Točno sam (kroz ekran ) osjetila sve emocije o kojima pišeš i kaj da ti velim osim da uživaš u svakom trenutku. Dečki su ti prekrasni, ti izvrsno izgledaš i divna ste obitelj.

buby, sretno s upisom u školu, a maloj duhovitoj glavici idu velike puse!

Da ne pišem dvaput, budući da sam u gužvi i nemam previše vremena, nemojte mi zamjeriti što ću kopirati s Fioninih Zedepeića: koristim priliku da se pozdravim - sutra idem na službeni put, koji će ujedno biti i prvo višednevno odvajanje od cura (ne računajući moj prošlojesenski boravak u bolnici), zbog čega sam poprilično napeta. Bit ću četiri dana u Metkoviću, po povratku u Zg imam vremena za brzinsko prepakiravanje, pa svi zajedno idemo dalje: najprije tri dana Beča, odakle letimo u Rim i ostajemo osam dana, pa po povratku imamo još dan u Beču i vraćamo se u Zg. Znači, ako sve prođe kako treba, vidimo se i čujemo za nešto više od dva tjedna. Do tada mi ostajte dobro, zdravo, vedro, veselo i uživajte! Velika pusa svima!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Tiwi, predivna beba! Uopste mi ne izgleda kao novorodjence vec kao ozbiljna beba. I tacno se vidi na slikama kako je zadovoljan. A veliki nezni brat .
    Uh, sva se raznezim kada se setim prvih dana u kuci sa bebom. Kakvo savrsenstvo! Uzivajte!

Mishici je juce bio rodjendan. Na zalost nam je dan poceo kod doktora, sto je za nju prava nocna mora. Pre par dana je pokupila neki virus koji je u ponedeljak kulminirao u strasni kasalj te smo nakon neprospavane noci odmah otisl pedijatru. Nije nam nista pametno rekao, ali ja sam mirnija jer je poslusao, nema nista na plucima pa mi je sada lakse da slusam kasljanje. Danas je vec znatno bolje.
    Juce mi je bilo bas zao. Svasta sam joj obecavala za rodjendan, a na kraju smo skoro ceo dan presedele u kuci. Istina, igrajuci se novim igrackama. Poludela je od srece na novu drvenu kuhinju i lego duplo kucicu. Sve smo druge igracke sklonili i samo se sa time od juce igra.
    Mislim da je prilicno razocarana rodjendanom i to mi je . Toliko smo o njemu pricali a na kraju joj je ispao skroz bezveze dan. Odlasci kod dr-a su nam horor, bacala se, vristala, povracala...posle se naravno ceo dan o tome pricalo...
    Ali zato u subotu ima party sa decom, tortom, svecicama... i jako se tome veseli!

Sanja, sretan put i lep provod! Cure ce odvajanje sigurno prebroditi mnogo bezbolnije nego ti!

Odoh da spremam rucak. Mishica od kako je bolesna strasno izvoljeva sa hranom. To mi je skroz neobicno, skroz sam izgubljena, nudim joj po sto jela a znam da ne bi trebalo. Razmazilo me dete, uvek je jela sta god joj ponudim

svima

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tiwi Predivni ste, malisa je ljepotan, slici mi na bracu. Uzivaj u prosirenoj obitelji Sjetila si me na Kresu, takva je on bio beba, miran, tih, njezan, to dijete nije plakalo do godine dana sve skupa tri minute...

Sanja, sretan put i gustajte! Bit ce sve dobro s razdvajanjem, vidjet ces! I da, ako te ikad put nanese u Split, who you're gonna call?

Buffy, poljubac Eneici

Ja i nemam bas neke vijesti. Otkrili su mi polip na endometriju, sad ga moram pratiti dva-tri mjeseca, ako se ne povuce, morat cu na histeroskopiju, manji zahvat, opca anestezija i boravak od tri dana u bolnici. Malo sam tuzna/razocarana, osim poroda nikad nisam bila u bolnici, nikad nisam bila pod anestezijom, strah me odvajanja od malise (mada znam da ce sve biti ok), trudnocu mozemo planirati tek kad se sve to rijesi, jer moze sprecavati zacece ili cak uzrokovati pobacaj. A pa sta cemo, nek sve dobro ispadne na kraju.

Inace, malisa brblja, zafrkava, nabraja i prepoznaje marke auta, vice 'oh yes' i 'oh no' u svim mogucim prigodama, sve kopira, sve je 'ja cu', a novost je da smo poceli s akcijom 'dajmo tati da uspavljuje dijete' koja je primljena uz malo negodovanje spomenutog djeteta, ali prihvacena uz obecanje nove price za laku noc. Nisam se sakrivala, nisam govorila kako cicu boli, nista, samo smo rekli da ce ga tata voditi spavati i drzati za ruku. Tako da je dvije noci uspjesno uspavan bez dojenja i nije ga uopce trazio, nezahvalnik mali . Naravno, trazi ga i dobije zato odmah ujutro, ali to cemo kasnije rjesavati - one step at a time.

Toliko od nas, pozdrav svima!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tiwi !!!
    Odo i ja cmoljiti.
    Sličke su preprepredivne!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam na lijepim željama. Baš mi je bed zbog odvajanja. Flori sam pokušala objasniti da me par dana neće biti, no nije me baš koncentrirano slušala, ali mi je Fiona zato ubrala par cvjetića da ih ponesem sa sobom i morala sam joj obećati da ću im dofurati slatkiše i igračke i da će idući put ići sa mnom.

Polfezna, sretan rođendan Mishici! Žao mi je zbog bolesti, no nadam se da će do subote ozdraviti.

Summer, joj, koje ružne vijesti. Nadam se da će se polip povući. Kolike su šanse za to? Držim fige da sve prođe što prije, pa da možete planirati novu bebicu.

Pusa svima!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej curke,

samo da vas ..putujemo :D :D za sat vremena..
    sanja i summer, držite se
    Mishici i ostalima - sretne roćkase želimo!

Torbe su na vratima, idem buditi ono dvoje ..čujemo se z adva tjedna..cmok

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mishici sretan rođendan !

Sanalea-Naja i Sanja, sretan put!

summer, vibram da sve prođe najbolje za tebe

N. još spava, a ne znam ni šta meni bi da sam se digla tako rano odoh joj se vratit u krevet

puse

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala na cestitkama.

Proslavu rodjendana smo na zalost morali pomeriti za iduci vikend. Mishica ima upalu uha(sa obe strane) i bronhitis. Pocelo je kao obicna viroza da bi peti dan u sred noci dobila visoku temperaturu i jake bolove. I tako naredna dva dana...Na kraju je dobila antibiotik koji je danas poceo delovati pa je sada opet ona stara(osim sto je promukla, ima zapusen nos i grozno kaslje).
    Sada nam je jedini problem sprovodjenje terapije...lekic popije bez problema ali zato su nam inhalator i kapi za nos potpuni horor. Ovo nam je prva bolestina pa smo i ona i ja preplasene i zbunjene. Bas se napatila, ali nadam se da je sada sve proslo. Dr nam je pored ove silne hemije kao glavni "lek" prepisao odlazak na more! Savetovao nam je da idemo odmah(u ponedeljak se ne radi pa bi taman imali produzeni vikend)...ali ja nemam hrabrosti putovati satima sa bolesnim detetom. MM je hteo i danas mi ceo dan "prebacuje" kako smo vec mogli setati Porecom da smo jutros krenuli...sada sam i ja sebi pocela prebacivati sto nismo otisli jer je Mishica skroz ok i fakat bi uzivala.

Kako nema nikoga na forumu, pretpostavljam da je i kod vas divno vreme kao ovde. Mozda ste svi otisli na more.

Summer, drzim fige da prodje samo od sebe i to sto pre!

svima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bok pupoljci.

Polfezna - prvo sa zakasnjenjem cestitke bubanici . Bas mi je zao sto joj je rockas tako protekao, toliko se vesele tom danu i proslavi, nadam se da nije bas jako tuzna. Drzim fige da sto prije rjesite bestije pa da festate punom parom.

Mi smo se oko 8 sati vratili sa izleta na jednom seoskom imanju i bilo nam je suuuper, Niki je jahala pravog konja, ispocetka je bila hrabra, a onda je kad ju je malo stisla frka rekla - Mama ja sam gotova, sidjem dole. Na konju je bila sama,s jedne strane sam hodala ja a s druge stricek koji je zaduzen za konja jer mi nije dala da sjednem s njom jer kao i druga su djeca(puno starija od nje) bila sama na konju. Na kraju je zakljucila da se boji konja, a inace ih obozava. A ni meni bas nije bilo milo gledati je samu na njemu, ali je taj konj inace i za terapijsko jahanje i navikao je na djecicu pa mi je bilo malo lakse.

Vratili smo se kuci izmoreni, jos jedino ja stojim na nogama, ali cu se uskoro prepustiti tom finom,zdravom umoru od prirode i svjezeg zraka pa vas pozdravljam.

Summer i da sve prodje u najboljem redu.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ola, evo malo da se i ja javim...

prvo cestitke i na ovom topicu svima proslavljenim rodendanima i tiwi na malome misicu

kod nas je zadnje vrijeme prekrasno, tak da smo u setnjama, na plazi, igramo se u pjesku i mocimo nogice po plicaku
    mozete vidjeti [urlhttp://public.fotki.com/bailadora/1-godina/page3.html] slikice [/url]
    u pripremama smo za rodendan, kupili smo mu sator i sad je presretan, stalno ide unutra van
    lud je za brodom, stalno bi se vozio negdje
    poceo je malo vise pricati i sklapati neke recenice
    narasla mu je jako kosa tak da smo se morali opet sisati, al samo malo...nedam...

eto...pusa svima

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo i nas

Samo da vam kažemo da vas čitam stalno, ali ne stignem pisati.

Probat ću sutra kad bude patuljak spavao...

Čestitam rođendane!

A Tiwi!! nemam riječi...totalni rwaspekmez...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hej svima,

evo nas umorni od jucerasnjeg rodjendana. Prvo smo uzivali satima na Marjanu u setnji i voznji biciklom, onda docekali moje i MMove i zabavljali se. Malisa je gustao, obozavao nas vidjeti sve na okupu i biti u centru paznje. Samo meni sad treba odmor od takvog vikenda, provedenog u spremanju kolaca (prosli rodjendan me nije opametio pa sam se opet uhvatila torte, ukrasavanja - ovaj put je bio Shrek), ciscenju, nakuhavanju, serviranju... Sinoc u deset kad je malisa zaspao, samo sam se srusila na trosjed.
    A on je gustao u puhanju svjecice - palili smo je sedam-osam puta, malo je negodovao sto rezemo Shreka, sunce mamino osjetljivo , pjevao sretan rodjendan citav dan, igrao se poklonima, ma bas je uzivao...

Slicice stavim popodne od doma.

Svima na dobrim zeljama.

Mishici zelimo da sto prije i bezbolnije prodje i da zdrava doceka i proslavu rodjendana i more

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •