-
Osoblje foruma
-
Tiwi, najprije sam se rascmoljila nad fotkama
, a sad me dotukao tvoj post. Točno sam (kroz ekran
) osjetila sve emocije o kojima pišeš i kaj da ti velim osim da uživaš u svakom trenutku.
Dečki su ti prekrasni, ti izvrsno izgledaš i divna ste obitelj.
buby, sretno s upisom u školu, a maloj duhovitoj glavici idu velike puse!
Da ne pišem dvaput, budući da sam u gužvi i nemam previše vremena, nemojte mi zamjeriti što ću kopirati s Fioninih Zedepeića: koristim priliku da se pozdravim - sutra idem na službeni put, koji će ujedno biti i prvo višednevno odvajanje od cura (ne računajući moj prošlojesenski boravak u bolnici), zbog čega sam poprilično napeta. Bit ću četiri dana u Metkoviću, po povratku u Zg imam vremena za brzinsko prepakiravanje, pa svi zajedno idemo dalje: najprije tri dana Beča, odakle letimo u Rim i ostajemo osam dana, pa po povratku imamo još dan u Beču i vraćamo se u Zg. Znači, ako sve prođe kako treba, vidimo se i čujemo za nešto više od dva tjedna. Do tada mi ostajte dobro, zdravo, vedro, veselo i uživajte! Velika pusa svima!
-
Tiwi, predivna beba! Uopste mi ne izgleda kao novorodjence vec kao ozbiljna beba.
I tacno se vidi na slikama kako je zadovoljan. A veliki nezni brat
.
Uh, sva se raznezim kada se setim prvih dana u kuci sa bebom. Kakvo savrsenstvo! Uzivajte!
Mishici je juce bio rodjendan. Na zalost nam je dan poceo kod doktora, sto je za nju prava nocna mora. Pre par dana je pokupila neki virus koji je u ponedeljak kulminirao u strasni kasalj te smo nakon neprospavane noci odmah otisl pedijatru. Nije nam nista pametno rekao, ali ja sam mirnija jer je poslusao, nema nista na plucima pa mi je sada lakse da slusam kasljanje. Danas je vec znatno bolje.
Juce mi je bilo bas zao. Svasta sam joj obecavala za rodjendan, a na kraju smo skoro ceo dan presedele u kuci. Istina, igrajuci se novim igrackama. Poludela je od srece na novu drvenu kuhinju i lego duplo kucicu. Sve smo druge igracke sklonili i samo se sa time od juce igra.
Mislim da je prilicno razocarana rodjendanom i to mi je
. Toliko smo o njemu pricali a na kraju joj je ispao skroz bezveze dan. Odlasci kod dr-a su nam horor, bacala se, vristala, povracala...posle se naravno ceo dan o tome pricalo...
Ali zato u subotu ima party sa decom, tortom, svecicama... i jako se tome veseli!
Sanja, sretan put i lep provod! Cure ce odvajanje sigurno prebroditi mnogo bezbolnije nego ti!
Odoh da spremam rucak. Mishica od kako je bolesna strasno izvoljeva sa hranom. To mi je skroz neobicno, skroz sam izgubljena, nudim joj po sto jela a znam da ne bi trebalo. Razmazilo me dete, uvek je jela sta god joj ponudim
svima
-
Tiwi
Predivni ste, malisa je ljepotan, slici mi na bracu. Uzivaj u prosirenoj obitelji
Sjetila si me na Kresu, takva je on bio beba, miran, tih, njezan, to dijete nije plakalo do godine dana sve skupa tri minute...
Sanja, sretan put i gustajte! Bit ce sve dobro s razdvajanjem, vidjet ces! I da, ako te ikad put nanese u Split, who you're gonna call? 
Buffy, poljubac Eneici 
Ja i nemam bas neke vijesti. Otkrili su mi polip na endometriju, sad ga moram pratiti dva-tri mjeseca, ako se ne povuce, morat cu na histeroskopiju, manji zahvat, opca anestezija i boravak od tri dana u bolnici. Malo sam tuzna/razocarana, osim poroda nikad nisam bila u bolnici, nikad nisam bila pod anestezijom, strah me odvajanja od malise (mada znam da ce sve biti ok), trudnocu mozemo planirati tek kad se sve to rijesi, jer moze sprecavati zacece ili cak uzrokovati pobacaj. A pa sta cemo, nek sve dobro ispadne na kraju.
Inace, malisa brblja, zafrkava, nabraja i prepoznaje marke auta, vice 'oh yes' i 'oh no' u svim mogucim prigodama, sve kopira, sve je 'ja cu', a novost je da smo poceli s akcijom 'dajmo tati da uspavljuje dijete' koja je primljena uz malo negodovanje spomenutog djeteta, ali prihvacena uz obecanje nove price za laku noc. Nisam se sakrivala, nisam govorila kako cicu boli, nista, samo smo rekli da ce ga tata voditi spavati i drzati za ruku. Tako da je dvije noci uspjesno uspavan bez dojenja i nije ga uopce trazio, nezahvalnik mali
. Naravno, trazi ga i dobije zato odmah ujutro, ali to cemo kasnije rjesavati - one step at a time.
Toliko od nas, pozdrav svima!
-
-
-
-
-
-
Bok pupoljci.
Polfezna - prvo sa zakasnjenjem cestitke bubanici
. Bas mi je zao sto joj je rockas tako protekao, toliko se vesele tom danu i proslavi, nadam se da nije bas jako tuzna. Drzim fige da sto prije rjesite bestije pa da festate punom parom.
Mi smo se oko 8 sati vratili sa izleta na jednom seoskom imanju i bilo nam je suuuper, Niki je jahala pravog konja, ispocetka je bila hrabra, a onda je kad ju je malo stisla frka rekla - Mama ja sam gotova, sidjem dole. Na konju je bila sama,s jedne strane sam hodala ja a s druge stricek koji je zaduzen za konja jer mi nije dala da sjednem s njom jer kao i druga su djeca(puno starija od nje) bila sama na konju. Na kraju je zakljucila da se boji konja, a inace ih obozava. A ni meni bas nije bilo milo gledati je samu na njemu, ali je taj konj inace i za terapijsko jahanje i navikao je na djecicu pa mi je bilo malo lakse.
Vratili smo se kuci izmoreni, jos jedino ja stojim na nogama, ali cu se uskoro prepustiti tom finom,zdravom umoru od prirode i svjezeg zraka pa vas pozdravljam.
Summer
i da sve prodje u najboljem redu.
-
-
Evo i nas
Samo da vam kažemo da vas čitam stalno, ali ne stignem pisati.
Probat ću sutra kad bude patuljak spavao...
Čestitam rođendane!
A Tiwi!! nemam riječi...totalni rwaspekmez...
-
Hej svima,
evo nas umorni od jucerasnjeg rodjendana. Prvo smo uzivali satima na Marjanu u setnji i voznji biciklom, onda docekali moje i MMove i zabavljali se. Malisa je gustao, obozavao nas vidjeti sve na okupu i biti u centru paznje. Samo meni sad treba odmor od takvog vikenda, provedenog u spremanju kolaca (prosli rodjendan me nije opametio pa sam se opet uhvatila torte, ukrasavanja - ovaj put je bio Shrek), ciscenju, nakuhavanju, serviranju... Sinoc u deset kad je malisa zaspao, samo sam se srusila na trosjed.
A on je gustao u puhanju svjecice - palili smo je sedam-osam puta, malo je negodovao sto rezemo Shreka, sunce mamino osjetljivo
, pjevao sretan rodjendan citav dan, igrao se poklonima, ma bas je uzivao...
Slicice stavim popodne od doma.
Svima
na dobrim zeljama.
Mishici zelimo da sto prije i bezbolnije prodje i da zdrava doceka i proslavu rodjendana i more
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma