Cestitke bezpelenasima! Mi smo jako daleko od skidanja pelene. Pre godinu dana je stalno kakila u tutu a sada nam tuta sluzi iskljucivo za lutke i plisance . Potpuno je nezainteresovana nju i bas voli pelene. Pritom uvek najavi kada kaki, cucne u neki cosak i prijavi kada je gotova da "peje(pere) mama".

Nisam vam rekla da moj mišić već neko vrijeme zna UGASITI MRAK!
Moja Mishica "gasi dan"!

Mi smo isto u nekoj NE-fazi. Nista nece! Svaki dan nam pola planova propadne jer nam treba sat vremena za izlazak iz kuce. Danasnja epizoda:vozi u kolicima bebu po stanu....bosa. Jurim je da joj obucem carape...vriska..."nece carape, oce bosa" nekako je obuzdam(mada kako je sve veca,to postaje vec i fizicki problem), navucem joj carape, ona nastavlja da vristi...kazem, gotovo je, sada mozes da vozis bebu...vriska se nastavlja ali je razlog za nju drugi: "nece vozi bebu". To nam se cesto desava. Rasplace se i toliko se uzivi u tu svoju patnju da potpuno zaboravi sta je uopste muci.

Sto se spavanja tice, trenutno bas ima ustaljeni ritam. Kod nas se to menja na 2-3 meseca. Sada je ovako:Budi se izmedju 7 i 8, oko podne spava sat-dva a uvece leze oko 8 i zaspi najdalje do 9. Ponekad preskoci dnevno spavanje sto je meni :shock: . Iskreno se nadam da ce jos par meseci spavati preko dana jer ne znam kako bih bez tih "slobodnih" sat vremena.

Luna . Nadam se da ces naci resenje da se malo rasteretis i posvetis se tebi. Ja sam svoje zdravlje isto totalno zanemarila uopste ne misleci na to kako time zanemarujem i svoje dete, jer njoj treba zdrava mama! Posle totalnog kolapsa pre par meseci se sada mnogo vise brinem o ishrani a i gledam da svakodnevno imam neko vreme za odmor. Polako se vracam u normalu...

Mina, drzi se!

Dia, Marino je presladak!