Cestitke bezpelenasima! Mi smo jako daleko od skidanja pelene. Pre godinu dana je stalno kakila u tutu a sada nam tuta sluzi iskljucivo za lutke i plisance. Potpuno je nezainteresovana nju i bas voli pelene. Pritom uvek najavi kada kaki, cucne u neki cosak i prijavi kada je gotova da "peje(pere) mama".
Nisam vam rekla da moj mišić već neko vrijeme zna UGASITI MRAK!Moja Mishica "gasi dan"!
Mi smo isto u nekoj NE-fazi. Nista nece! Svaki dan nam pola planova propadne jer nam treba sat vremena za izlazak iz kuce.Danasnja epizoda:vozi u kolicima bebu po stanu....bosa. Jurim je da joj obucem carape...vriska..."nece carape, oce bosa" nekako je obuzdam(mada kako je sve veca,to postaje vec i fizicki problem), navucem joj carape, ona nastavlja da vristi...kazem, gotovo je, sada mozes da vozis bebu...vriska se nastavlja ali je razlog za nju drugi: "nece vozi bebu". To nam se cesto desava. Rasplace se i toliko se uzivi u tu svoju patnju da potpuno zaboravi sta je uopste muci.
![]()
Sto se spavanja tice, trenutno bas ima ustaljeni ritam. Kod nas se to menja na 2-3 meseca. Sada je ovako:Budi se izmedju 7 i 8, oko podne spava sat-dva a uvece leze oko 8 i zaspi najdalje do 9. Ponekad preskoci dnevno spavanje sto je meni :shock: . Iskreno se nadam da ce jos par meseci spavati preko dana jer ne znam kako bih bez tih "slobodnih" sat vremena.
Luna. Nadam se da ces naci resenje da se malo rasteretis i posvetis se tebi. Ja sam svoje zdravlje isto totalno zanemarila uopste ne misleci na to kako time zanemarujem i svoje dete, jer njoj treba zdrava mama! Posle totalnog kolapsa pre par meseci se sada mnogo vise brinem o ishrani a i gledam da svakodnevno imam neko vreme za odmor. Polako se vracam u normalu...
Mina,drzi se!
Dia, Marino je presladak!![]()