Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Savršeno roditeljstvo

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Savršeno roditeljstvo

Neki dan slučajno uđem u knjižaru u koju nikad ne bih ušla s namjerom da kupim neku knjigu jer baš nemaju neki izbor i ne doživljavam ih tako. I slučajno bacim pogled na knjige i vidim Elisabeth Pantley: Savršeno roditeljstvo. Koje ugodno iznenađenje! I to još na hrvatskom. Uopće nisam znala da ima njenih knjiga prevedenih na hrvatski. I još joj je dr. Sears napisao uvod. Mrak. Košta 149 kn. Eto, samo sam vas htjela obavijestiti ako niste znali. Ako jeste i imate je, molim komentare. Ja je upravo počinjem čitati i to s vrlo pozitivnim predosjećajem jer mislim da od njih dvoje nešto drugo ne možeš ni očekivati.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imam je ali nije me se naročito dojmila. Možda zato što mi se savjeti čine više orjentirani na stariju djecu.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi je imamo već dugo, meni se sviđa što je knjiga u obliku: problem, zašto to radi, rješenja.
    I bavi se svim mogućim problemima. Od kopanja nosa i bacanja po podu do pisanja domaće zadaće.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Mi je imamo već dugo, meni se sviđa što je knjiga u obliku: problem, zašto to radi, rješenja.
    I bavi se svim mogućim problemima. Od kopanja nosa i bacanja po podu do pisanja domaće zadaće.
    Kopa Noah neki dan nos i ja mu kazem da ne dira nos(desilo se par dana nakon operacije krajnika i treceg krajnika pa ne smije se dirati ni pod razno) i on izvadi prstic. I onako gleda me i odseta u kuhinju.
    Ja naravno za njim i on naravno fino nastavio u kuhinji.

Ja mu kazem sta si mislio da te mama nece vidjeti u kuhinji a on meni bukvalno ovakav kez

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Imam! I odlična mi je!

taman za moj stil odgajanja 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •