10.01.2007.g. sam išla na porod, ležala sam u Prtrovoj 5 dana prije toga. Taj dan sam ujutro išla na amino cintezu radi utvrđivanja zrelosti plodne vode,nakon toga sam bila prikopčana na ctg sat vremena. Carski je trebao biti sutra ujutro, cure u sobi su rekle da mi ostave ručak ja sam poručala oko 12i30,nakon toga curi mi plodna voda i zbog opasnosti infekcije idem na porod odmah a ne sutra! Razgovaram s anesteziologom i doktorom obavještavam ih da sam jela a oni kažu da za spinalnu koju sam ja i željela (jer sam tako imala i prvi put) treba proč dva sata! Moja beba je izašla u 14i50 h. Kada je bilo koja opracija dogovorena NARAVNO da se ide na tašte, ako je operacija po hitnom postupku niti jedan liječnik ne čeka 12 ili 24 sata da bi te operirao! Eto to su moja iskustva i saznanja po pitanju toga, inače sam u životu primila 3 puta opču i 2 puta spinalnu anesteziju. Na zadnjem carskom 2008.g sam primila spinalnu koja nije djelovala kao prva dva puta pa sam išla u opču!Moj sin je u 11.mj. prošle godine sa dva i pol mjeseca starosti isao na operaciju hernije-bruha u Klajčevu,na razgovoru s dvije anesteziologiceod ostalih pitanja i odgovora za anesteziju rečeno mi je da zadnje dojenje bude 6 SATI PRIJE OPERACIJE! Eto ako sam na bilo koji način dala dezinformaciju na ovom i prethodnom postu onda se ISPRIČAVAM u svoje i u anesteziologovo ime (jer on valjda ne zna šta priča) nadam se da si ti liječnik pa si dala točnu informaciju,jer eto ja sam samo po pitanju anestezija prenjela SVOJE ISKUSTVO i sumljam da su svi ti anesteziolozi u krivu jedan dva možda ali svi :?

Odgovori s citatom
MOLIM SVE ONE KOJI IDU NA CARSKI da se pridržavaju uputa anesteziologa i liječnika!!!!!!!!! Ipak ovo su stranice za naša osobna iskustva i svaki je slučaj individualan za sebe svako od nas nosi svoju priču.