-
gdje pofarbati bijele kožne cipele u crveno?
Kupila sam bijele kožne cipele misleći da ću bez problema naći postolara koji će ih pofarbati u kričavo crvenu boju. Međutim, prvi kod kojeg sam došla mi je rekao da on to ne radi i da ne vjeruje da će itko pristati jer je to jako teško napraviti.
Znate li kome bih ih mogla odnijeti?
Postoji li neka do-it-yourself tehnika?
-
ja sam svojevremeno svoje bijele kožne cipele (vjenčane
) pofarbala u smeđe u onoj kemijskoj čistioni za kožu (koja i farba kožne predmete) u berislavićevoj. dobila sam od nekog uputu da ću to tamo najbolje obaviti. pa eto, probaj pitati.
-
Na satelitu ima serija kao mijenjanje stila ljudima, pa onda uzmu dvije osobe (prijateljice, majka i kćer itd.) i kupe im fora robu, ošišaju ih itd. I u jednoj od epizoda tip je curi kupio u H&M-a neke kričavo zlatne cipele i onda su kupili običan sprej i prebojali ih u rozu boju i na tv-u djeluje da je dobro ispalo, e sad, možda da probaš na kakvim starim cipelama koje više ne nosiš prvo, pa onda na tim...
-
Pa da, ali čime ih posprejati? Što je "običan" sprej? Auto lak
?
-
Ja sam farbala cipele kod "običnog" postolara u Dugavama.Bile su zelene,farbali smo ih u crno,pa možda da pitaš nekog postolara u susjedstvu.
-
ja bih rekla da je caka u crvenoj boji. nije tesko prefarbat nesto u crno ili u smedje... treba to izvest da bude ujednaceno i uredno... a crvena kricava ce jako "glasno" pokazat ako to nije dobro napravljeno
-
Najbolje bi ti bilo da ih odfuraš u Berislavićevu(to ti je paralelna ulica sa Teslinom), oni su profići. Ali ako si si baš zacrtala da to želiš sama, sprejeve za textil imaš u hobby dućanima(Chemaco u Vukovarskoj, sprej se zove DO IT ), ja sam farbala,ali kožnu torbu i ispalo je super. No za cipele neznam zbog pregiba dok hodaš.U svakom slučaju sretno i javi
-
U pravu si za te pregibe, meni je postolar farbao bijele u crne cipele i vrlo brzo bi bijela boja na pregibima "izašla". Tako da sam morala ih farbati u više navrata pa mi je izašlo na uši
-
-
Osoblje foruma
ja sam bojala akrilnim bojama, ovako kako sretna mama pise
nakon nekog vremena na pregibima popucaju, ali tad ti vec i dosade
-
Osoblje foruma
ja sam svoje smedje nosila na farbanje u bijelo za vjencanje susteru na trgu, tamo di je nekoc bio americanino, kraj austrijske banke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma