Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: gdje pofarbati bijele kožne cipele u crveno?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno gdje pofarbati bijele kožne cipele u crveno?

Kupila sam bijele kožne cipele misleći da ću bez problema naći postolara koji će ih pofarbati u kričavo crvenu boju. Međutim, prvi kod kojeg sam došla mi je rekao da on to ne radi i da ne vjeruje da će itko pristati jer je to jako teško napraviti.

Znate li kome bih ih mogla odnijeti?

Postoji li neka do-it-yourself tehnika?

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam svojevremeno svoje bijele kožne cipele (vjenčane ) pofarbala u smeđe u onoj kemijskoj čistioni za kožu (koja i farba kožne predmete) u berislavićevoj. dobila sam od nekog uputu da ću to tamo najbolje obaviti. pa eto, probaj pitati.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na satelitu ima serija kao mijenjanje stila ljudima, pa onda uzmu dvije osobe (prijateljice, majka i kćer itd.) i kupe im fora robu, ošišaju ih itd. I u jednoj od epizoda tip je curi kupio u H&M-a neke kričavo zlatne cipele i onda su kupili običan sprej i prebojali ih u rozu boju i na tv-u djeluje da je dobro ispalo, e sad, možda da probaš na kakvim starim cipelama koje više ne nosiš prvo, pa onda na tim...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa da, ali čime ih posprejati? Što je "običan" sprej? Auto lak ?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam farbala cipele kod "običnog" postolara u Dugavama.Bile su zelene,farbali smo ih u crno,pa možda da pitaš nekog postolara u susjedstvu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih rekla da je caka u crvenoj boji. nije tesko prefarbat nesto u crno ili u smedje... treba to izvest da bude ujednaceno i uredno... a crvena kricava ce jako "glasno" pokazat ako to nije dobro napravljeno

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Najbolje bi ti bilo da ih odfuraš u Berislavićevu(to ti je paralelna ulica sa Teslinom), oni su profići. Ali ako si si baš zacrtala da to želiš sama, sprejeve za textil imaš u hobby dućanima(Chemaco u Vukovarskoj, sprej se zove DO IT ), ja sam farbala,ali kožnu torbu i ispalo je super. No za cipele neznam zbog pregiba dok hodaš.U svakom slučaju sretno i javi

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

U pravu si za te pregibe, meni je postolar farbao bijele u crne cipele i vrlo brzo bi bijela boja na pregibima "izašla". Tako da sam morala ih farbati u više navrata pa mi je izašlo na uši

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A ja sam najpraktičnija

Kupila sam boju koja mi odgovara to je boja za profesionalne slikare, tubica kao tempera kosta cca 40 kn mala tuba...i mogu reci da sam prezadovoljna,
    Kuci ofarbala, i po kisi i po buri i po svemu čizme su ostale crne iako su bile bež... I nisu se na pregibima pojavile crtice
    Taj savjet mi je dala prijateljica koja se bavi slikanjem, amaterski te uvijek ima lude boje cipela i slike, te mi je to odala, odakle cipele sa nekim uzorkom...tako da mogu reci da je efikasno..i lijepo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bojala akrilnim bojama, ovako kako sretna mama pise

nakon nekog vremena na pregibima popucaju, ali tad ti vec i dosade

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam svoje smedje nosila na farbanje u bijelo za vjencanje susteru na trgu, tamo di je nekoc bio americanino, kraj austrijske banke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •