-
staklokeramička ploča za kuhanje
Kakva su vam iskustva s time??
Imala sam štednjak na struju koji sam zamjenila s plinskim i sad kad sam se navikla na plin bacili su mi bubu u uho da si kupim takvu ploču s indukcijom u novoj kuhinji,e pa sad,koliko vam je trebalo da se naviknete na tome kuhati'
Koliko ste uštedjeli na taj način kuhanje?Nisu li onda računi za struju veći?? Dajte savijete
-
Meni je to super stvar, kuha se jako brzo...Rekla bih da je u rangu plina, što kod nas nije bilo opcija jer nemamo gradski plin, a boca ne dolazi u obzir.
-
eto da se malo ubacim i ja sa svojim pitanjem...
da li ima netko indukcijsku plocu za kuhanje, zanima me koju marku posudja ste izabrali odnosno ste zadovoljni?
-
miši, ja imam staklokeramičku ploču i nikada je ne bih mijenjala
brzo kuha, ne troši puno, ima 9 jačina kuhanja, a čisti se lako za poludit šta god da se prolije/prospe po njoj
-
Za indukcijsku ne ide Zepter (info od prodavača).
AMC da.
-
Ja je imam, ali na plin i odlična mi je, znači tri su kola na plin i jedan na struju.
Makrobiotičari kažu da je puno kao zdravije kuhati na plinu, no na struju jer je navodno energija struje kaotičnija od energije plamena plina, tako nešto, no....
-
Kak misliš ne ide Zepter? :? svi lonci su mi zepter,kaj bi još i nove lonce trebala kupit s takvim štednjakom,duboko sam razočarana s tom tvojom izjavom i trenutno mrzim zepter a skup je bio ko samo zlato.
Znam da elektroluks ima onu jednu ploču na kojoj su 2 ringa indukcija,a 2 ringa na struju normalna,je li bar na ta druga dva bude išao zepter ili da se pripremim bacati lonce van ako odlučim kupit takvu ploču!A trenutno bacanje lonaca će mi baš dobro doći da si smirim živce.
Kakvo vam je stanje s računima,da li se vidi kakva ušteda u odnosu na stanje prije?Koliko su vam veći računi za struju?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma