Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: oust 3u1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno oust 3u1

Kupila ga bas u DM-u.
    Ako sam dobro uocila tj. zapamtila iz reklame moze osvjeziti cak i zavjese, bez skidanja, a pritom im daje osvjezavajuci miris, ubijajuci "sve" na njima
    To je bas prakticno.

Jel ga ko ima? Odnosno, jel ga ko vec upotrebljava?

(btw. naravno da ne mislim sprayat zavjese ak ne planiramo barem cijelo popodne iza sprayanja biti van stana )

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: oust 3u1

nemam ga ali isto razmišljam o kupnji.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mene je strah tih 3 u 1 ,5 u 1, 7 u1 điđa

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne vjerujem da je to nešto korisno :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ako ima šta na zavjesi da treba ubiti ja bi to ubila samo u veš mašini...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislim da su to fore koje samo namame da kupiš proizvod. Mada i mene mami, ali iz principa neću kupiti.

Jedino što kupujem 5 u 1 su tablete za suđericu iz dm-a.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Ne vjerujem da je to nešto korisno :/
    korisno je, miriše
    no mene brine taj njegov dezificirajući dio, on je agresivan, a ako je na zavjesi svaki put kad je pomakneš te čestice se rasprše i udahneš ih
    koliko su štetne .. ne znam

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja ga koristim.
    zapravo, jedino sto njime spricam je podrucje gdje drzimo kante za smece. ima divan miris, a sad da li zbilja dezinficira, nemam pojima, al svaki put kad otvorim prostor gdje je smece, fino mi mirisi

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uzet ću pa probati jel efikasno.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam postla ovisna o njemu savršen je....mrak miriši ali ne ostaje dugo onaj napadni miris nego se osjeća nakon nekog vremena svejžina u prostoru.uzela sam rozi a u kombinaciji sa crvenim ajaxom za pod je jako jako dobra kombinacija

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja imam oust vulgaris i prezadovoljna sam

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam starinska, ja vjerujem samo pranju, što se dezinfekcije tiće. Osvježivaće ne volim, od njihovih "mirisa" mi se muči.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ko Strobery, s tim da ako je ovako

btw. naravno da ne mislim sprayat zavjese ak ne planiramo barem cijelo popodne iza sprayanja biti van stana
    stvarno je jednostavnije oprati zavjese

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa

moje bas i nije

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nemam zavjese pa ovak teoretski pričam

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jel to isti onaj Oust od kada se pojavio (kao osvježivač prostora) ili je ovo neka nova verzija s dezinfekcijom. Ja sam ga jedan jedini put kupila, kad se tek pojavio i bacila u smeće nepotrošenog. Taj njegov aerosol me gušio. Kad bih posprejala, kašljala sam nemilice! :?

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa

moje bas i nije
    pa kaj ih onda nikad ne pereš?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..taj Oust: ......i ja sam podlegla reklami ali mi se čini da mi je Karlo dobijao napadaje teškog disanja baš od njega-zato-sve sam pobacala u koš!!!
    ..ovo mi liči kao ona reklama za Domestos za kuhinju,pa za WC....da mi je vidjeti ruke od žene koja s njim čisti-na reklami ona uredno bez rukavica-meni su ruke poslije bile koooma.....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mislim da na svim tim sredstvim se preporuča uporaba rukavica, ne udisanje i dobro ispiranje ruku poslije

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    mislim da na svim tim sredstvim se preporuča uporaba rukavica, ne udisanje i dobro ispiranje ruku poslije
    yes yes, uz to i ne koristiti u malim i zatvorenim prostorima.

a za osvježenje prostora tj kad želim neki miris imam aroma lampu u koju si stavim ulje koje mi paše i još imam i romantiku uz svjećicu
    ovo često koristim kad je netko u kući prehlađen i teško diše, pa stavim eukaliptus, i u aroma lampu i u one posude na radijatore i super

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    yes yes, uz to i ne koristiti u malim i zatvorenim prostorima.

a za osvježenje prostora tj kad želim neki miris imam aroma lampu u koju si stavim ulje koje mi paše i još imam i romantiku uz svjećicu
    ovo često koristim kad je netko u kući prehlađen i teško diše, pa stavim eukaliptus, i u aroma lampu i u one posude na radijatore i super
    Bravo, Bleeda!
    To je pravo rješenje!

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni ništa ne može biti zamjena za pranje...osvejžavanja se ježim. Il operem ili ništa.
    Općenito ne korisitim sprejeve zbog njihove štetnosti, a s druge strane osvježivači zraka jedni su od najpoznatijih otrova u kućanstvu.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa
    Citiraj Mony prvotno napisa

moje bas i nije
    pa kaj ih onda nikad ne pereš?

Pa... jos su nove

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kupila, probala i bacila ga u smeće. Meni to smrdi, a na mirise sam jako osjetljiva. I ne vjerujem da može zamijeniti pranje i klasično čišćenje.
    Više me strah tih kemikalija u spreju nego bakterija na mojim zavjesama.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja to niš ne koristim, a najviše zbog djece. Čak i kad dezić upotrebljavam pazim da djeca nisu kraj mene, a poslije uvijek proluftam kupaonu.
    Moj M. je nešto između bronhitićara/astmatićara i ja izbjegavam sve te neke lako udahujuće stvari. Kod mene je pravilo voda, kanta i krpa, a kad je čišćenje kupaone dijete je vani, a kuća se lufta.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja mrzim te osveživače postorija oduvek. Na poslu koleginica šprica na sve strane, podmeće mi svakakve mirisne gluposti po prostoriji (i WC-u) a ja šizim. Na kraju sam joj, posle previše ''Nemoj, smeta mi'', zabranila da mi bilo čime miriše prostor 12h pre nego što ja trebam da uđem. Neka našprica na početku svoje smene, neka iznese sve lavande i portpurije (meni stvarno lokal tada smrdi na kineski radnju - to niti su lavande niti ruže) a onda neka na kraju smene sve lepo skloni i prostoriju provetri

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    Kupila, probala i bacila ga u smeće. Meni to smrdi, a na mirise sam jako osjetljiva. I ne vjerujem da može zamijeniti pranje i klasično čišćenje.
    i meni smrdi, baš loše. i onda sve to uđe u mene i osjkećam okus u ustima, grozno.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    I ne vjerujem da može zamijeniti pranje i klasično čišćenje.
    Potpis.

Ne volim sprejeve, a još manje volim razno-razne proizvode koji uništavaju sve bakterije, to mi je uvijek dobar razlog da ih se klonim. Bakterije su neizbježan dio ovog svijeta, čak i one štetne. Uobičajeno održavanje higijene trebalo bi biti dovoljno da se ne namnože više nego što je dobro za zdravlje, ali ideja da ih se potpuno istrijebi po meni je bolesna i opasna u svojoj želji da naruši prirodnu ravnotežu.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni ne smeta ..fin je miris.e sad koliko dezinficira to je upitno :/ ali ostavlja ugodan miris...naravno da ne špricam kada je mala doma

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kupila sam ga prije mjesec dana kad smo se vratile iz bolnice kako bih dezinficirala kofer. Stavila sam ga na balkon, zatvorila vrata i sprejala sa svih strana u nadi da će uništiti sve bakterije koje je upio u bolnici. Da li je kofer dezinficiran ili ne, ne znam ali znam da ga još uvijek nisam unijela u stan - nek se još malo posunča pa će onda na svoje staro mjesto.
    Sprej ugodno miriši ali ga ne bih ni za živu glavu koristila u stanu.
    Mislim da sigurno nije bezopasan, uostalom, na uputstvu piše da se izbjegava njegovo udisanje i kontakt s očima i da ga se koristi samo u dobro ventiliranim prostorijama.
    Pa ko voli nek izvoli
    I za mene je zakon voda, kanta i krpa

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja čisto sumnjam da dezinficira, to mi zvuči ko neki marketinški trik.
    nešto što ubija bakterije, viruse i gljivice i uništava smrad i osvježava sigurno bi koštalo puno više.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nama je reklama za taj oust predmet sprdnje. Užasavam se umjetnih sprejeva. Ako mi fali mirisa u kući, zapalim aroma lampicu i ne udišem te užase.

Domestos i slične proizvode ne kupujem, neprirodno mi je da nemam bakterija u kući

Inače, eterično ulje čajevca uništava bakterije, viruse i gljivice jače od bilo čega - u Australiji ga u nekim bolnicama koriste za dezinfekciju umjesto alkohola i sl. U kombinaciji s octom čini čuda.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nevjerujem NICEMU na tv-u. Cak ni vremensku prognozu. Imam prijateljicu koja trosi nekontrolirano na dzidze sa tv-a. Ja u kuci imam ocat i deterdzent za sudje. Stime sve cistim. Od stakla do skoljke...eto toliko...i da kada imam fabreeze u kuci to obicno donese MM...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •