predivne ste, a Lutonjica ko carica 8) .
tnx Muki.
predivne ste, a Lutonjica ko carica 8) .
tnx Muki.
zrinka, jan je u prvom planu, bar ja tako vidim![]()
Curke, mrak su slikice, prekrasne ste!![]()
Ful nam je žao kaj nismo i mi uspjeli doći, ali mi smo bili totalno bolesni.![]()
na tom stolcu na kojem sam "k'o carica"smo se ranije snimale kako dojimo, i zara ga je automatski povezala s dojenjem... pa kad smo se krenuli slikati za jutarnji, počela se izvijati prema stolcu i derati se cica cica, tako da mi nije bilo druge nego zasjest i izvadit cicu
![]()
slikice su super...al cini mi se da se to ja spustam po ljestvama..![]()
Bravo za sve carice, kraljevne i prinčeve! Svi ste predivni.
A jel ono s crnom kosom Maja :shock: :shock: Ako je Majo super izgledas i mlada i lijepa![]()
Predivni ste :D
Super ideja obući vas u bijelo!
Prekrasne ste!
to nije Iva-to je Davorka
![]()
Iva je na velikoj slici prva desno![]()
ljudi, ja vam moram napisati da je film GENIJALAN (nisam valjda previše subjektivna :/ ), rasplakala sam se dok sam ga gledala!
cure, a kak mogu do filma? Tak bi ga rado vidjela!
pa sve ćemo ga dobiti, javit će nam se luka
film je prekrasan !!!
jedva čekam da ga dobijemo pa da ga pogledam u miru doma, jer sam jučer bila skroz van sebe kad sam ga vidjela, takva me euforija primila da me još drži.
lutonjica je plakala, ja sam vrištala.![]()
njezinom mužu kraj uha.![]()
cure, ovdje se može vidjeti bar malo kako je to sve izgledalo!
http://www.fashionweekzagreb.com/galerija_popovic.php
Cure, bez pretjerivanja, izgledate predivno...ko božice plodnosti. Čestitke vama i Ivani. Kako ću znat ko je ko?
Cure prekrasno :D :D
Krasno :D :D
Čestitam svima a posebno malim modelima![]()
potpisujemninet prvotno napisa
ja kasnim, ali ovo mi je tako uljepsalo dan
predivno izgledate![]()
ovo mi je posebno smijesno iz novina:ne ide ljudima bas lako :D ali svaka cast ivani na ideji i trududok smo se mi pokušavali naviknuti na simpatičnu prirodnu i spontanu situaciju u kojoj majke svako malo, pred objektivom našeg fotoreportera, doje svoje male bebe
istina, a na fotoreporteru se tako dobro vidjelo koliko mu je neugodno dok mi dojimobaš mi je bio smiješan - odrastao čovjek, a skreće pogled, a mora slikati, a zara doji li doji i neće prestati
![]()
Svaki put kada sam dojila u javnosti skužila sam da je ljudima u biti neugodno pogledati. Jedino žene (koje su vjerojatno i same to prošle) pošalju kakav pogled pun odobravanja.
Meni je cijela ideja odlična a djeca i mame modeli prekrasni.
jelda? i meni je ovo bilo hihiLutonjica prvotno napisa
![]()
...neki od posjetitelja u boćarskom domu vrpoljili su se na svojim sjedalima i prosvjedovali argumentima kako nisu došli na projekciju, već na modnu reviju, dok je manjina uživala u Popovićkinom artistupu. Nadamo se kako će IP u skoroj budućnosti ipak vratiti modnim temama u kojima je davno nismo vidjeli...
Današnja Slobodna, 2 žene su u potpisu(piše i snima)..žalosno zar ne...ako žene ne mogu shvatit, kako će muškarci?
Vidiš, meni upravo obrnuto...Od moje ekipe većina, i cure i dečki su navikli na cice na gotovs, ali obično sam ili prijezirne ili šokirane pogleda zarađivala od ŽENA koje bi me gledale kao osmo svjetsko čudo jer K nije imao dudu i bočicu u ustima...Muškarci su ili sliniliNanoiBeba prvotno napisa
ili odobravali
treba bar netko biti hrabar kao ivanaMajaMajica prvotno napisa
i cure koje su se snimale
vratiti sliku dojenja kao neceg normalnog, a svaki pocetak je tezak
ja nisam ništa skužila :?Maja prvotno napisa
stvarno.
Joj, raznježila sam se gledajući vas i vaše male manekene.
Super ste, predivni.
Koja lijepa uspomena![]()
A kad bude to u 5. mjesecu? Ja bih se rado prijavila...!