predivne ste, a Lutonjica ko carica 8) .
tnx Muki.
Curke, mrak su slikice, prekrasne ste!![]()
Ful nam je žao kaj nismo i mi uspjeli doći, ali mi smo bili totalno bolesni.![]()
na tom stolcu na kojem sam "k'o carica"smo se ranije snimale kako dojimo, i zara ga je automatski povezala s dojenjem... pa kad smo se krenuli slikati za jutarnji, počela se izvijati prema stolcu i derati se cica cica, tako da mi nije bilo druge nego zasjest i izvadit cicu
![]()
slikice su super...al cini mi se da se to ja spustam po ljestvama..![]()
Bravo za sve carice, kraljevne i prinčeve! Svi ste predivni.
A jel ono s crnom kosom Maja :shock: :shock: Ako je Majo super izgledas i mlada i lijepa![]()
Predivni ste :D
Super ideja obući vas u bijelo!
Prekrasne ste!
ljudi, ja vam moram napisati da je film GENIJALAN (nisam valjda previše subjektivna :/ ), rasplakala sam se dok sam ga gledala!
pa sve ćemo ga dobiti, javit će nam se luka
film je prekrasan !!!
jedva čekam da ga dobijemo pa da ga pogledam u miru doma, jer sam jučer bila skroz van sebe kad sam ga vidjela, takva me euforija primila da me još drži.
lutonjica je plakala, ja sam vrištala.![]()
njezinom mužu kraj uha.![]()
cure, ovdje se može vidjeti bar malo kako je to sve izgledalo!
http://www.fashionweekzagreb.com/galerija_popovic.php
Cure, bez pretjerivanja, izgledate predivno...ko božice plodnosti. Čestitke vama i Ivani. Kako ću znat ko je ko?
Cure prekrasno :D :D
Krasno :D :D
Čestitam svima a posebno malim modelima![]()
potpisujemOriginally Posted by ninet
ja kasnim, ali ovo mi je tako uljepsalo dan
predivno izgledate![]()
ovo mi je posebno smijesno iz novina:ne ide ljudima bas lako :D ali svaka cast ivani na ideji i trududok smo se mi pokušavali naviknuti na simpatičnu prirodnu i spontanu situaciju u kojoj majke svako malo, pred objektivom našeg fotoreportera, doje svoje male bebe
istina, a na fotoreporteru se tako dobro vidjelo koliko mu je neugodno dok mi dojimobaš mi je bio smiješan - odrastao čovjek, a skreće pogled, a mora slikati, a zara doji li doji i neće prestati
![]()
Svaki put kada sam dojila u javnosti skužila sam da je ljudima u biti neugodno pogledati. Jedino žene (koje su vjerojatno i same to prošle) pošalju kakav pogled pun odobravanja.
Meni je cijela ideja odlična a djeca i mame modeli prekrasni.
jelda? i meni je ovo bilo hihiOriginally Posted by Lutonjica
![]()
...neki od posjetitelja u boćarskom domu vrpoljili su se na svojim sjedalima i prosvjedovali argumentima kako nisu došli na projekciju, već na modnu reviju, dok je manjina uživala u Popovićkinom artistupu. Nadamo se kako će IP u skoroj budućnosti ipak vratiti modnim temama u kojima je davno nismo vidjeli...
Današnja Slobodna, 2 žene su u potpisu(piše i snima)..žalosno zar ne...ako žene ne mogu shvatit, kako će muškarci?
Vidiš, meni upravo obrnuto...Od moje ekipe većina, i cure i dečki su navikli na cice na gotovs, ali obično sam ili prijezirne ili šokirane pogleda zarađivala od ŽENA koje bi me gledale kao osmo svjetsko čudo jer K nije imao dudu i bočicu u ustima...Muškarci su ili sliniliOriginally Posted by NanoiBeba
ili odobravali
treba bar netko biti hrabar kao ivanaOriginally Posted by MajaMajica
i cure koje su se snimale
vratiti sliku dojenja kao neceg normalnog, a svaki pocetak je tezak
ja nisam ništa skužila :?Originally Posted by Maja
stvarno.
Joj, raznježila sam se gledajući vas i vaše male manekene.
Super ste, predivni.
Koja lijepa uspomena![]()
A kad bude to u 5. mjesecu? Ja bih se rado prijavila...!