Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Ostaviti bebaca preko vikenda?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad je moja R. bila manje od godinu dana, udavale su se i moja i MMova sestra. U oba slučaja nitko od rodbine nije mogao uskočiti, jer su svi bili ujedno i uzvanici. Srećom, sve je bilo u našem gradu u hotelu, gdje mladenci imaju pravo na sobu. A kako mladenci nisu koristili sobu, mi smo je koristili za spavanje i uspavljivanje.

Večeru je izdržala, a nakon toga smo se MM, ja, i moja mama izmjenjivali u dežurstvu.

Preko dana smo bili na ručku i zatim otišli doma na spavanac i onda se spremili na vjenčanje.

Ako ste već uža rodbina, sigurno neće biti nikoga kod kuće, pa ćete moći k njima nap opodnevni spavanac.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi imamo svadbu 03.05..malac će imat 13 mjeseci...al ide sa nama..i ja i MM kumovi

tj moja mama ide sa nama i bit će u sobi u hotelu ....on će zaspat bez problema navečer,..al kod prvog buđenja traži ciku...i

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nadam se da me niste krivo shvatile, briga mene ko ce se nadurit, pogotovo sto se tice djevojacke.
    Mene ustvari muci sto se on tek sad poceo vezivati za mene, dosad je bio sa svima koliko god je trebalo. Moja mama ga je znala cuvat po 2-3 sata bez problema. Cak stovise, obozava promjenu, cim dode netko novi odmah se smije i veseli. I nema uvijek te ispade da nece bit kod nikog kad ja nisam blizu. To je ponekad. Doduse, do svadbe ima jos 2.5 mjeseca i ko zna kakav ce on do onda biti tj. koliko ce se promjeniti.
    I naravno da bi rade da ide samnom ali koliko sam ga dosad upoznala, on je rob navika. Tocan je ko sat po pitanju hranjenja, kupanja, spavanja...A to mu necu moci omoguciti u nekom hotelu i sa 100 ljudi oko sebe. Na krstitkama smo bili doma, nas 15-tak pa ga je to vec mucilo, bio je nervozan i neraspolozen jer mu se "raspored" promjenio.
    A opet, naravno, nebi htjela da prozivljava sokove jer mene cijeli dan nema. Ustvari trebam izabrati manje zlo i to je ono sto me najvise muci. Ili ne otic na svadbu a taaaako bi htjela.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nije se on tek sad poceo vezivati za tebe, nego je sad u fazi straha od odvajanja. ne brini, proci ce. mozda vec do svadbe

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ustvari trebam izabrati manje zlo i to je ono sto me najvise muci.
    biti s njim. bilo doma ili na svadbi. ali biti zajedno.

Ili ne otic na svadbu a taaaako bi htjela.
    i da odes bez njega neces uzivati. i bit ces nervozna i siriti nervozu.

u svakom slucaju

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •